Отговори
# 660
Ами не знам, Деси, възможно е, при мен не пише, но я мазах по дупето като се подсече и разни пъпчици също мажа.  newsm78

# 661
  • Бургас
Деска, ще пробвам с "Траумил С", че от 2 дни се мажа с това от дивия кестен, ама няма резултат Sad
Гледайте да не пукате пъпчиците, че трудно изчезват белезите Sad

# 662
Ха здравейте и от нас. Разглобихме се от ходене напред-назад. Сега Мина заспа и аз седнах да ви нагледам. Ние сме добре, по малко събираме багажериите и така.
Аз съм доста алергична към ухапване от бълхи. От комарите ставам на големи пъпки, но поне са само на ухапаното място, докато при бълхите ми излизат пъпки по цялото тяло независимо къде съм гризната. В общи линии се мажа с ментолов спирт, за да не ме сърби, а понякога пия и противоалергични през устата. Дано децата не са наследили тази алергия.
Довечера сме на гости, да видим госпожицата как ще й понесе.

# 663
Момичета, е няма такъв кърък! Докато се занимаваме с проблемите около Влади /живот и здраве в понеделник пътуваме - на 2.07.2013 имаме дата за приемане в Пирогов, изследвания и евентуално операция  Praynig / на мен не ми дойде в края на май и в средата на юни си направих тест. За нещастие - положителен /уж се пазихме/. В неделя бях на преглед при познат гинеколог с идеята да уговорим дата за аборт /знам, че звучи гадно, но сега не ми е до бебета/. "Какъв аборт, ти си в пети месец - 20 седмица!!!" Оцъклих се - освен цветната бременност /дойде ми точно на трите месеца на Влади/, този път нямах нито гадене /с другите бременности свалях по 5-8 кг първите три месеца/, нито каквито и да било симптоми. Даже от зимата ми се отвори апетит и си хапвах добре, та затова не се чудих на качените килограми /нямам идея колко са - не съм се теглила от миналия ноември/, но го отдавах на факта, че си спрях хапчетата за щитовидната, защото Влади не спеше, и от това качвам. Даже с ММ се майтапехме, че влизам в климакса - след раждането цикълът ми е съвсем оскъден /1-2 дни, слабо/, хапвам си добре и се закръглям - абе ставам лелка. И сега - честито - ноември чакате бебе!!! Нямате си идея какъв стрес изживявам. Да не говорим, че откакто не кърмя /края на март/ пия кафета като за световно, пия бира доста често /ми тя си върви с мезетата/, не съм пила фолиева киселина, ел-тирокс, не съм правила никакви изследвания - нищо. Вчера ходих при личния и той падна да се смее:" Преди ревеше, че не става /преди Влади с този татко имах 1 спонтанен и 2 мисседа - в 8 и 12 седмица/, сега - че са ти множко! Явно на това бебе му е писано да живее - затова се е крило досега" Днес ходих да се записвам на ЖК и да поискам направление за амнио, но ми отказа направлението, защото съм в 20-21 гс /амнио - 16-20, повечето - до 19, за да има време за реакция, защото едните резултати се чакали 2 седмици/, без никакви изследвания. Разбрахме се, като се върнем от София да се запиша и да започнем първо с изследванията, които мога да направя на този етап и тогава да го мисля. Общо взето - май ми остава да се моля Бог да ми даде едно живо и здраво детенце  Praynig. А, и още   - пак е момче  smile3511 имам чувството, че след време няма да мога да запомня имената на снахите - ще бъде ШЕСТО - МОИТЕ 2, на ММ  2 И ОБЩИ 2!!! Сега остава да измисля /по-скоро да се престраша/ как да кажа на другите деца и на близките ни  #Crazy
Еми - тва е при нас под слънцето  newsm78
Да не ни е скучно, защото тъкмо си направих плановете за следващата учебна година - забавно  newsm48

# 664
Jeni _75 ти ме УБИ!  #Shocked    Ами то освен да ти пожелая лека бременност и едно живо и здраво детенце, не знам какво друго...  Praynig   А за Влади стискам палци всичко да мине възможно най-леко, безболезнено и успешно  Praynig

П.С. На чужд гръб винаги изглежда по-весело, но като гледам си имате волейболен отбор. Може да поръчвате вече тениските с номерата и имената на играчите.  Grinning

# 665
  • Варна
А, и още   - пак е момче  smile3511 имам чувството, че след време няма да мога да запомня имената на снахите - ще бъде ШЕСТО - МОИТЕ 2, на ММ  2 И ОБЩИ 2!!!
Страхотна новина! Да са ви живи и здрави юнаците! Писано му е да се роди на това бебче  Simple Smile! Лека и безпроблемна бременност ти желая  Hug!
Стискаме палци на Влади всичко да мине успешно  fingerscrossed  Praynig

# 666
Jeni_75, аз да ти кажа: честито! Това са хубави новини. Господ си знае работата. Детето ще е живо и здраво! Спокойно и се радвай. Късмет, миличка!  Hug
Поли, забравих вчера да пиша - радвам се, че отбиването на Мина е минало леко и че сте си починали пълноценно. И един въпрос: от тази година "Боряна" е реновиран и изхранването не е ALL Inclusive, а с дълга закуска - би ли споделила какво точно представлява и как е хотела? Благодаря! (ние сме били в "Нона" - две години и една в "Славуна").

# 667
  • София
Жени, страхотно!   bouquet Лека и безпроблемна. И не го мисли толкова амниото, всичко ще е наред, направо отиди на феталната, а малко биричка не е навредила на никого  Wink. Стискам палци за Влади  Praynig

Извинявай, но наистина ми стана много смешно как описа цялата ситуация  Mr. Green

# 668
Jeni_75 Честито и леко бременеене  Simple Smile няма лошо, както са писали и момичетата, Бог си знае работата  Simple Smile, а аз бира пиех цяло лято миналата година с Боцко on board  Laughing и нищо ни няма  Grinning
Ееееееее можеше да е момиченце, но............... да е живо и здраво

# 669
Женииииии честитоооо  Joy
Ох, не спирам да се смея направо ми озари деня, че ми беше толкова тъпо. Да са ви живи и здрави юнаците  Laughing и на теб дупе и гръб да са ти яки. Поне с отглеждането няма да имате проблеми, те сами ще се гледат с тази разлика. Ами дар Божи това е. Леко бременеене.

# 670
Jeni _75, Честито явно му е писано да живее на човечето, пожелавам ти леко раждане явно бремнноста добре върви щом не си разбрала до сега. За бирата не се притеснявай аз имах приятелка, която пиеше бира докато беше бремнна и нямаше никакви проблеми. Страхотна новина макар, че шока е бил голям. Да ти са живи и здрави момчета Simple Smile

# 671
Жени, стискам палци за Влади и за новото бебе. Сигурна съм, че всичко ще е наред и с двамата. А моят мъж с нашите общо 4 деца (две момчета и две момичета) седнал да се окайва, че са му много. Сега ще има да му давам цветни примери. Сигурно никак не ти е леко, но пък мъже са й нужни на тая страна. А и погледни го така - ако се беше оказало момиче, сега тепърва щеше да се учиш да отглеждаш девойка. Освен това с пет батковци сигурно щеше да е голяма лигла. Така че, природата си знае работата. Лека бременност до финала. Не се коси за амниото, направи си фетална морфология, а бирата хич не я мисли, това не е алкохол.

Фортуна, да ти кажа, че Боряна е много напудрена.
Скрит текст:
Стаите са с изцяло ново обзавеждане - нови шкафове, спалня, диван, масичка, писалище, телевизор с плосък екран. Само спалното бельо не ми допадна много, че е някак като от изкуствена материя, явно за да не се засича. Баните също са обновени. Всеки ден ни сменяха кърпите и чистиха. Удължената закуска за мен е нещо супер удобно. Започва в 7.30 ч. и приключва в 12 ч. Има всякакви глезотии - колбаси, сирена, зеленчуци, плодове, сокове, топли напитки, топли ястия (наденички, пържени яйца, бъркани яйца), сандвичи, палачинки, мекици, мюсли и корнфлейкс, кисело мляко, компоти, варени яйца, сладка и мед, масло, каша и сигурно нещо пропускам. Ресторантът е до басейна и плажа. Дето се вика, можеш и два пъти да закусваш, защото само на вътрешната врата има човек, който записва номера на стаята, а откъм басейна нямаше контрол на влизане и излизане. Ние ставахме по-късно, закусвахме към 11 ч. и после ходехме на плаж до 16 ч., след това почивка и вечерята е от 18.30. Така спокойно си минавахме с две яденета дневно, а и не бързахме да ставаме за закуска и после пък да се прибираме от плаж за обяд, така че беше много добре за нас. Вечерята също е тип шведска маса с най-различни салати, основни ястия, супи, плодове, сладолед. Освен това нощем е тихо и се спи добре. Също с обновена част е и хотел Амелия, но тя е съвсем в центъра и там е по-шумно. Горещо препоръчвам, останахме наистина много доволни. За децата има столчета за хранене, а и аниматорският екип и детският клуб са на разположение.

# 672
Браво Жени, новината е страхотна наистина! Лека, страхотна и неповторима бременност от мен!!!!
Хич е не се притеснявай всичко ще е наред и наесен ще си имаш едно хубаво момченце  bouquet Hug
Поли, тоз хотел направо ме накара да се размечтая за море, звучи много хубаво, а къде се намира?

# 673
Привет!
При нас нищо ново..освен някои нови номера и сричките ба-ба ,а и вече сме официално с 6 зъба Mr. Green
ЖЕНИ ,и аз да ти честитя-това е най-голямата радост ,хич не се и отчайвай!!!а сте живи и здрави само ви пожелавам и Влади да се оправи възможно най-бързо че ще става бати HugА и между другото набор 75 ли си както ти е показано на ника?Ако е така -ти си герой за мен и допълнително те поздравявам за смелостта!  bouquet  bouquet  bouquet
Спането ни след основното ставане  е сутрин  вече към 10ч. -два часа спи и следобед към 18ч -пак два часа ,след това заспива към 21ч. и така до сутринта със все още леки събуждания за вода или вече много рядко за кърма..

# 674
Честито и от мен, Jeni_75, всичко ще е наред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт