ПРОБЛЕМИ С НЕРВИТЕ

• 3 338
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте!
Аз съм момиче на 22 години и съм по принцип чувствителна. Случи се нещастен случай и почина близък човек. Напрежение и стрес имам постоянно в работата, уча и като се замисля живея почти на автопилот напоследък. Последния месец карах на по 2 кафета, късно лягах и рано ставах и винаги бързам. Когато трябва да свърша нещо се притеснявам и се старая да го свърша на всяка цена. Всичко преживявам. Оплакванията ми започнаха с изтръпване на двете ми ръце...казаха ми че е от нерви и ми предписаха деанксит,който пих само 3 дни поради това че ми предизвикваше сънливост. Постепенно мина от самосебе си. Появи се друг проблем, както си пътувах с автобуса усетих напежение и топли вълни, имах чувството че не мога да си поема въздух и че ще припадна...около седмица и не винаги започнах да чувствам сухота в устата, и чувство под брадичката че ми е подуто...като напрежение, буца в гърлото...стигнах до моменти когато ми е напрежение в работата да не мога да си поема въздух, изтърпване на ръцете, замайване и чувство че ще загубя съзнание...не знаех как да се справя...най-лошият пристъп се получи със същите симптоми и с заглъхване на ушите, стягане на мускулите и иглички в цялото тяло и главата...смятах, че не мога да се контролирам....отидох на лекар....нервна криза ми казаха че имам...дадоха ми хапче и ми мина...предписаха ми атаракс 1/2 , 1/2, 1 - 20 дена и след това 1 вечер 20 дни + леатон - сироп за тонизиране с витамини успоредно.... казаха ми че всичко това ми се е натрупало и е от стрес и напрежение...вече пия 3 дена по тази схема и се чувствам добре....не страдам от депресия ...имам желание за всичко..просто не знам как да се науча да преодолявам проблемите без да ми влияе по този начин...никога до сега не ми се е случвало така...можете ли да помогнете със съвети?
Предварително благодаря!

# 1
Atina88,мисля,че в тази теме ще намериш разбиране и подкрепа:
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=712110.0

# 2
Здравейте,извинете ме ако не е за тук,но не съм запозната със сайта!
Обръщам се тук с надежда,наистина да ми се помогне имам сериозен проблем с нервите незнам към какъв специалист да се обърна,психолог не ми помага(може би невролог?)Копувала съм си билкови успокоителни нищо не ми помага.Нещо като невроза постоянно съм нервна,че чак вече не нормално поведение и немога да се справя!С малко дете съм по цял ден сме сами с него и това ме побърква,ужасно ми е стресово, нямам време за себе си всичко ме дразни.Вече нз какво да правя и най-лошото от както е детето с мъжа ми започнахме постоянно да се караме и всичко е един кръговрат...

Общи условия

Активация на акаунт