Отговори
# 15
Не може Елица да не се включи, тя като подуши цигарен дим вместо да бяга, идва  Laughing

Чудо, не искам да те отчайвам, но едните картинки няма да те откажат. А мрънянето на половинката само засилва желанието за пушене. Това всички пушачи, женени за непушачки го знаят  Mr. Green

Това трябва да му го прочета.

# 16
Никакво впечатление не ми прави вече надписът върху цигарите. По Европа са с картинки, ама пак пушат хората. Иначе и аз съм слим, ама съм пушила и стюардеса. Готина темичка, Елица пак ще се развихри, много й липсва пушенето.

Младеж влиза в магазин да си купи цигари.Продавачката му дава цигарите,но той след малко й ги връща и казва следното:Смени ми ги,че на тея пише"Пушенето причинява сексуална дисфункция и импотентност"..Дай нещо с "Рак" ако имаш...

# 17
  • София
Готина темичка, Елица пак ще се развихри, много й липсва пушенето.
Ако не се лъжа, та е трета по ред в темата. Като видна комсомолка е. Надуши я веднага. Сега предполагам, какъв порой от приказки ще ни изприказва...за това че сме пушачки, а и едни линкове със страшни картинки като ни се пуснат...малиййй,  уйде коня У тревата... Mr. Green

# 18
  • София
У, кво сте се накокошинили? Laughing

# 19
  • София
А, накокошинили...не. Но не обичам някой да ми казва какво да правя и какво да не правя. Всичко си е мой избор и начин на живот. Това е.  Simple Smile За удоволствията си плащам и то добре.

# 20
  • # супернатурална #

Ако не се лъжа, та е трета по ред в темата. Като видна комсомолка е. Надуши я веднага. Сега предполагам, какъв порой от приказки ще ни изприказва...за това че сме пушачки, а и едни линкове със страшни картинки като ни се пуснат...малиййй,  уйде коня У тревата... Mr. Green
Laughing Не е толкова лоша, щом я трае мъжът и...

Чудо, не искам да те отчайвам, но едните картинки няма да те откажат. А мрънянето на половинката само засилва желанието за пушене. Това всички пушачи, женени за непушачки го знаят  Mr. Green

Това трябва да му го прочета.

И му кажи, че обикновено жените сме по-големи мрънкалници, а мъжете - по толерантни.
Мен ме застигна възмездия, щото при нас положението се промени  hahaha
Гледам много да не мрънкам, ама... понякога е по-силно от мен.

# 21
Много го мразя тоя Европейски съюз.
Тънки, дебели, с картинки, с надписи или с карамфили, ако ми се пуши, няма жива сила на тоя свят, която да ме откаже. Е, ако стане 100 лв. кутията, сигурно поне ще ги намаля.
Лошото на дебелите е, че са и къси. Дръпнеш два-три пъти и си стигнал до филтъра. Така всъщност се повишава цената /ако се броят всмукванията/. В Синагапур пуших такива цигари - къси, дебели и с картинки. Е, за да си пуша, както аз си знам, заминаваха по три кутии на ден.
Уникален начин да се увеличат цените на цигарите, без да се увеличават. Иначе предлогът е ужасно хуманен и благовиден.

# 22
  • София

Ако не се лъжа, та е трета по ред в темата. Като видна комсомолка е. Надуши я веднага. Сега предполагам, какъв порой от приказки ще ни изприказва...за това че сме пушачки, а и едни линкове със страшни картинки като ни се пуснат...малиййй,  уйде коня У тревата... Mr. Green
Laughing Не е толкова лоша, щом я трае мъжът и...
Я, пък ти...как ще е лоша... в никакъв случай не е. Само ей така от спортна злоба, това му се казва.  Елица,  wavey
Сега ще върнат заведенията в старият им вид, зала за пушачи, зала за непушачи.  Mr. Green Аз съм доволна.

# 23
  • София
Абе трае ме... жив е още, демек аз го трая! Ама като съм го взела опушен, сега кво да правя, не приемат рекламации.
Майтап ви е на вас, но са си драма тия "смесени" бракове. Laughing

# 24
...Майтап ви е на вас, но са си драма тия "смесени" бракове. Laughing

Joy

# 25
Аз пуша по една -две цигари на ден . Обаче няма сила на света , която да ме откаже от тях . Ритуал си ми е и страшен кеф . Предвид факта , колко страдам , ако някой или нещо се опитат да застанат между мен и любимите ми навици и как с тройна сила започвам да правя забраненото , някакви си ужасяващи картинки , грам не биха ми попречили . Даже изобщо не ги забелязвам .
Не пуша тънки цигари , но ако се наложи и в знак на протест ще сменя моите ... Laughing

# 26
Разбрах защо спират слима.
Хората се заблуждавали, че те съдържат по-малко отрова и за да не подвеждат потребителите са решили да спрат производството им.
Колко хуманно. ooooh!

# 27
  • Ямбол
Аз ги спрях още миналата година, когато забраниха пушенето в заведенията. Реших, че ми е по-важно кафето и компанията от цигарата и слугуването ѝ.
Не е страшно, не се умира, когато ги отказваш.

Имам чувството, че на пушачите в темата(на някои само) им е по-приятно да обсъждат постовете и лично Елица, пред това да говорят по темата, която уж е само за пушещи. Що тогава се хващат за думите ѝ, щото искат да изтъкнат колко са зависими, няма друго обяснение.

Няма да ви казвам колко е хубаво да не мислиш за цигари, да си свободен, да си чист. Вие си знаете.

# 28
На мен ми харесва да пуша. Толерантен пушач съм, ама си запазих някои навици, които не искам да оставям. Само дето тънките цигари са ми по-удобни в ръката. Дебелите ги приемам само ако са 20+ мм., ама тях май още по-отдавна ги спряха. newsm78
Чудех се защо от няколко дни в някои магазини дори няма тънки цигари. Жалко.
Относно картинките - пушила съм в други държави цигари с грозни картинки и не съм се стряскала.
Това не е начинът да спрат хората да пушат.

# 29
  • Варна
Много го мразя тоя Европейски съюз.

Трябва да работи тая камара от бюрократи, да си оправдава заплатите. А по отношение на цигарите започнаха да се изчерпват - забраниха ги навсякъде, скриха ги под тезгяха /някъде, не навсякъде още, но и това ще стане/, не им останаха много инициативи. И минаха на дебелината. После ще въведат еднаквите безлични опаковки /вероятно в сив цвят/ със ситен черен надпис "Кент", "Марлборо", "Давидов", етс. Ще забранят да се пуши на видимо място, дори и по терасите. После? Горките, без работа ще останат! Или горките ние - ще бъдат пренасочени да изравняват дръжките на черешите, да изправят краставиците и да ни учат как да добиваме масло от рози, по по-безвреден начин.

Общи условия

Активация на акаунт