Цигари

• 2 104
  • 18
  •   1
Отговори
Здравейте ще помоля без хейт! Та въпроса ми е следния! Преди 3 години си пуших ротманс розов, но заминахме за чужбина и там ми се наложи да сменя цигарите понеже нямаше от тези! След това като се прибрахме в България пак си купих от Ротманса, но се скъсвам да кашлям от тях... пробвах и с други но няма голямо подобрение! Знам че ще ми кажете да ги спра, но ми е много трудно понеже си имам адски много проблеми! Та искам да попитам ако може да ми кажете някакви цигари,които не те карат да кашляш толкова по лекички и да са с хубав тютюн! Благодаря предварително! Simple Smile

# 1
Телата ни не са вечни.
Цигарите са отрова. И да, идва ден в който кашлицата се усилва. То да беше само това. От цигарите може да се получат много драми.
На бая хора им режат краката точно защото са пушили години. Ама това не се знае.
Пушиш защото имаш проблеми ли? Ох, познато. Пушачите пушат от проблеми, от липса на проблеми, след ядене, с пиене, от щастие. Всякак пушим. Joy
Но да те питам. Цигарите как ти решават проблемите? Замисли се.
Замисли се и непушачите как си решават проблемите без цигари Wink
Всъщност даже по-добре. Цигарите изострят нервната система още повече.

Иначе по темата. Сори за лекцията. Joy
Пробвай уинстън сив слим.

# 2
Телата ни не са вечни.
Цигарите са отрова. И да, идва ден в който кашлицата се усилва. То да беше само това. От цигарите може да се получат много драми.
На бая хора им режат краката точно защото са пушили години. Ама това не се знае.
Пушиш защото имаш проблеми ли? Ох, познато. Пушачите пушат от проблеми, от липса на проблеми, след ядене, с пиене, от щастие. Всякак пушим. Joy
Но да те питам. Цигарите как ти решават проблемите? Замисли се.
Замисли се и непушачите как си решават проблемите без цигари Wink
Всъщност даже по-добре. Цигарите изострят нервната система още повече.

Иначе по темата. Сори за лекцията. Joy
Пробвай уинстън сив слим.
Така е, не ни ги решават но за момент ме успокояват когато ми стане много напрегнато! Иначе благодаря за отговора!

# 3
Купи си електронна цигара със СБД. Пак ще те успокоява, но няма да ти вреди толкова на дробовете. По моловете ги има. Не го бъркай с електронна трева, то е електронна трева, но без психоактивната съставка thc, та няма да ти променя съзнанието и да те разсейва в работата, а само ще те успокоява, по по здравословен начин от цигарите. Защото те наистина изострят нервната система.

Възможно е и по време на полета до България да си хванала някой Ковид, в самолетите е много лесно заразяването, та за това сега да кашляш ако ти е възпален белият дроб заради Ковид.

# 4
Купи си електронна цигара със СБД. Пак ще те успокоява, но няма да ти вреди толкова на дробовете. По моловете ги има. Не го бъркай с електронна трева, то е електронна трева, но без психоактивната съставка thc, та няма да ти променя съзнанието и да те разсейва в работата, а само ще те успокоява, по по здравословен начин от цигарите. Защото те наистина изострят нервната система.

Възможно е и по време на полета до България да си хванала някой Ковид, в самолетите е много лесно заразяването, та за това сега да кашляш ако ти е възпален белият дроб заради Ковид.
Не съм чувала за такива ще попитам, пътувах с кола не със самолет!

# 5
  • Враца
Дънхил е най-меката цигара, в момента на пазара.

# 6
Събрание слим а и често имат промоция. Леки са и са с хубав тютюн

# 7
Оме бяло е най-лекото и по - меко.

# 8
  • Somewhere far away
Купи си електронна цигара със СБД. Пак ще те успокоява, но няма да ти вреди толкова на дробовете. По моловете ги има. Не го бъркай с електронна трева, то е електронна трева, но без психоактивната съставка thc, та няма да ти променя съзнанието и да те разсейва в работата, а само ще те успокоява, п
може  ли малко повече инфо за това? продава ли се он лайн -не съм от София.

# 9
Продава се онлайн. Пишеш CBD онлайн магазин и ще видиш онлайн магазини. Поръчваш си и с куриер ще ти я доставят.

# 10
  • Somewhere far away
а как работи - сменя ли се течност или е от онези еднократните?

# 11
Има и двата вида. И еднократни и пълнители със СБД, които си ги слагаш на електронна цигара.

# 12
Оме бяло е най-лекото и по - меко.

Тц, Карелия Ултима

# 13
Намери си занимавка! Ето, аз, например, плета, за да откажа пушенето, и пуша, за да откажа плетенето Joy

# 14
  • Somewhere far away
въпроса ми е тези, които се водят писалки могат ли да се пълнят ? безумно скъпи са за нещо което ще изхвърля след един два дена /като му изпаря течността/.

Общи условия

Активация на акаунт