Цигари

• 2 614
  • 18
  •   2
Отговори
# 15
Зависи, колко и как го пушиш. То не е като тютюна, който непрекъснато се пуши, и електронна цигара свършва за 1, 2 дена, ако не излиза от устата ти.

Но ако търсиш по евтино решение, тогава си вземи H4CBD. Това е по силна формула, и съответно няма да ти свършва за един, два дена цигарата/пълнителя. Има и още по силни формули, при които с една цигара, може да изкараш месец, 2.

По начало тия видове цигари се пушат като трева, а не като тютюн. Дръпваш веднъж, задържаш, няма нужда непрекъснато, да ти е в устата и дроба да ти е пълен нон стоп с дим.

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 05:21 от Никола Тесла

# 16
Леле като ви слушам, тези меки други хубави цигари, хахаха... Смея се, е ревеше ми се, сега съм на 35 а бях на 20 като започнах да пуша, на 30 ги отказах от раз, рев болки неспане и гадене и гаден живот така беше първата година хахха, сега ми е смешно и като видя някой как ги дърпа му се кефя викам браво ти си богат 8лв дънхил пушиш хахаха. Няма смисъл от цигарите никакъв нищо не получаваш НЯМА ДА УМРЕТЕ И ДА ПУШИТЕ това е сигурно просто ще живеете по мръсен гаден живот ще се задъхвате кашляте, а забравих, те ви успокояват хахаха даа това клише колко време съм го мислил, и кво като не пуша не съм по здрав нито по богат, просто живея "малко по добре".

Аа чакайте сетих се, има ползи, сега спъя по 5 часа и съм свеж като маруля, преди докато пушех колкото и да спя спях тежко и сутринта бях скапан като парцал. тая полза поне при мен ме мотивира да не пуша найстина нищо друго.

# 17
Дънхил е най-меката цигара, в момента на пазара.
[/ Здравейте те кой дънхел е хубав  според вас аз пушене синия но ми е много тежък.

# 18
Аз докато пушех си купувах сив дънхил слимс, доста хубава цигара беше това и не твърде тежка

Общи условия

Активация на акаунт