Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 17 ~

• 51 424
  • 784
  •   1
Отговори
# 60
Берк току-що пусна снимки от протеста - в момента той също е там. Всички актьори са невероятни - хубаво е, че подкрепят невинните хора. Възхищавам им се. Само се моля да бъдат внимателни, защото положението там е много сериозно ...  smile3525

# 61
  • Разград

# 62
Вчера Берк и екипа на новият му сериал се е събрал, за да заснемат нещо - вероятно промо за сериала или пилотен епизод. Ето една снимка на Берк заедно с партньорите си от него. Както винаги Берк е повече от невероятен ...  smile3525

# 63
Новина за Берк и новият му сериал ...  newsm10

Berk Oktay ve Gizem Karaca'nın rol aldığı Benim Hala Umudum Var adlı dizinin kamera arkası Star Tv Süper Starlife kameraları tarafından görüntülendi.

Ayaklıgazete.com'un haberine göre uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönen Gizem Karaca "Benim için uzun bir aradan sonra ekranlarda olucam. Çok heyecanlıyım." dedi.

Gezi Parkı eylemleri hakkında konuşan Berk Oktay "Herkesin aklı selim davranmalı. Gezi Parkı eylemlerini de sonuna kadar destekliyorum." dedi.

Пише, че екипът на Süper Starlife е бил зад кулисите на новият сериал с Берк Октай и Гизем Карача: Benim Hala Umudum Var ...  Peace

Гизем Карача казва, че е много развълнувана да се върне на екран след толкова дълга пауза ...   Wink

Берк пък отново говори за ситуацията в Турция и за протестите за спасяването на Парк Гези в Истанбул. Казва, че всеки трябва да действа със здрав разум и че той ще подкрепя докрай действията на хората и Парк Гези
  Two Hearts

Ето още няколко снимки към репортажа ... smile3525

# 64
Нови прекрасни снимки на Чаала с нейни фенове - много е готина ... smile3525

# 65
Ето промото и снимките към предстоящия 290-ти епизод на Опасни улици по Канал Д - отново ще бъде много интересно. Изглежда този път Сердар ще има проблеми ...  smile3525

http://www.kanald.com.tr/arkasokaklar/Video/290-Bolum-Fragmani/19044

# 66
Благодаря за невероятните снимки на Берк и Чаала ! И двамата както винаги изглеждат съвършено  newsm10 . Колкото до снимките за 290 епизод - сигурна съм че ще е много интересен ... вече нямам търпение да го гледам !!!  tv

# 67
  • Разград

# 68

Благодаря ти за снимката! Берк преди малко я пусна в twitter-а си. Както винаги изглежда страхотно - обожавам го ...  smile3525 Two Hearts txtloves newsm76 Two Hearts

# 69
Благодаря за невероятните снимки на Берк и Чаала ! И двамата както винаги изглеждат съвършено  newsm10 . Колкото до снимките за 290 епизод - сигурна съм че ще е много интересен ... вече нямам търпение да го гледам !!!  tv

Радвам се, че снимките ти харесват. Наистина двамата са страхотни. Епизода също се очертава да е невероятен ...  newsm10

# 70
Уау, Берк е изключителен. Възхищавам му се все повече и повече. Няма друг като него. Около 3 часа през нощта пусна нова невероятна снимка. Той продължава да е на площад Таксим и да подкрепя обикновените хора - рамо до рамо с тях и заедно да защитават парк Гези. Обожавам го - толкова е готин, сладък и прекрасен. Номер 1 за мен - гордея се, че съм негова фенка ... newsm44 smile3525  love001 Two Hearts Two Hearts newsm76 txtloves

# 71
Нови прекрасни снимки на Чаала с нейни фенове - много е готина ... smile3525

Както винаги Чаала е невероятна

# 72

Радвам се, че снимките ти харесват. Наистина двамата са страхотни. Епизода също се очертава да е невероятен ...  newsm10
Да наистина се очертава интересен епизод

# 73
Уау, Берк е изключителен. Възхищавам му се все повече и повече. Няма друг като него. Около 3 часа през нощта пусна нова невероятна снимка. Той продължава да е на площад Таксим и да подкрепя обикновените хора - рамо до рамо с тях и заедно да защитават парк Гези. Обожавам го - толкова е готин, сладък и прекрасен. Номер 1 за мен - гордея се, че съм негова фенка ... newsm44 smile3525  love001 Two Hearts Two Hearts newsm76 txtloves

Роси много си права, че Берк е изключителен.
Искам да те питам нали Берк си имаше приятелка. Ако все още са заедно, имаш ли на идея защо не е с него на протестите на площад Таксим и заедно да подкрепят протестиращите?

# 74
Ето промото и снимките към предстоящия 290-ти епизод на Опасни улици по Канал Д - отново ще бъде много интересно. Изглежда този път Сердар ще има проблеми ...  smile3525

http://www.kanald.com.tr/arkasokaklar/Video/290-Bolum-Fragmani/19044

Интересни снимки, но се чудя защо Месут показва на Сердар табелата, на която пише името на Ръза

Общи условия

Активация на акаунт