Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 17 ~

• 51 486
  • 784
  •   1
Отговори
# 120
Разбира се, че ще го пуснат-рано или късно. Въпреки че от бтв не казват дали ще го пуснат скоро, ние трябва да чакаме да го видим отново по бг телевизия. Аз мисля, че бтв правят грешка като не го пускат

# 121
rossi_borisova, Роси само ние ли сме тези, които поддържат темата?
За съжаление мисля, че да (но не съм сигурна)!!! Щеше ми се тук да има повече фенове на опасни улици !! 
До преди няма и 5 минути имаше 3-4 гости, които четяха темата. Но явно те не се осмеляват да пишат и само аз, ти и Роси пишем в темата.

# 122
Разбира се, че ще го пуснат-рано или късно. Въпреки че от бтв не казват дали ще го пуснат скоро, ние трябва да чакаме да го видим отново по бг телевизия. Аз мисля, че бтв правят грешка като не го пускат
И не си единствената, която мисли така !!! Да не са решили да го пускат, чак когато хората го забравят ?

# 123
И не си единствената, която мисли така !!! Да не са решили да го пускат, чак когато хората го забравят ?
Явно на там вървят нещата

# 124
Роси искам да те попитам какво мислиш за Йозлем Чънар/Айлин/? Може би си писала още в началните теми, но знаеш, че се пиша отскоро.

# 125
Уау, Берк е изключителен. Възхищавам му се все повече и повече. Няма друг като него. Около 3 часа през нощта пусна нова невероятна снимка. Той продължава да е на площад Таксим и да подкрепя обикновените хора - рамо до рамо с тях и заедно да защитават парк Гези. Обожавам го - толкова е готин, сладък и прекрасен. Номер 1 за мен - гордея се, че съм негова фенка ... newsm44 smile3525  love001 Two Hearts Two Hearts newsm76 txtloves

Роси много си права, че Берк е изключителен.
Искам да те питам нали Берк си имаше приятелка. Ако все още са заедно, имаш ли на идея защо не е с него на протестите на площад Таксим и заедно да подкрепят протестиращите?

Един ден и тя беше с него на протестите - бях пуснала снимка от там. Но снощи Берк е решил да отиде сам. Цяла нощ е седял редом с хората и ги е подкрепял. Около 3 часа през нощта, когато пусна снимката Берк написа че би се радвал, ако някои му занесе чаша айрян. Голям сладур е - супер много го обичам. Той е номер 1 ... Two Hearts
Това е чудесно, че не само от нашия сериал, а и други сериали подкрепят протестиращите. Това показва, че и актьорите са хора, който мислят за природата. А колкото до Берк, той наистина е Номер 1.

Така е! Страхотно е че повечето актьори от сериалите подкрепят обикновенните хора и показват колко са страхотни. От нашия знам, че Берк, Чаала, Зейнеп, Шефкет и Гамзе подкрепят протестите ...   newsm10

# 126
Роси искам да те попитам какво мислиш за Йозлем Чънар/Айлин/? Може би си писала още в началните теми, но знаеш, че се пиша отскоро.

Йозлем/Айлин ми харесва - симпатична е и си играе ролята супер ... Peace

# 127
и на мен ми харесва. Гледах я в един сериал Aliye/Готова на всичко/ Този сериал завърши преди 1 седмица Там ролята й беше до средата на филма и после напусна сериала.
Също така знам, че играе във филма Хюррем султан като дъщерята на Роксолана/Хюррем султан/- Михримах султан.

# 128
и на мен ми харесва. Гледах я в един сериал Aliye/Готова на всичко/ Този сериал завърши преди 1 седмица Там ролята й беше до средата на филма и после напусна сериала.
Също така знам, че играе във филма Хюррем султан като дъщерята на Роксолана/Хюррем султан/- Михримах султан.

Готова на всичко и аз го гледах! Тя там играе само първия сезон - после напуска и в крайна сметка започва снимките на Опасни улици ...  Peace

# 129
Като заговорихме за Готова на всичко там участваше и Сеиран 1. Само че там беше с руса коса и героинята й се казваше Мерич

# 130
des4e заповядай в дискусията ни за този прекрасен сериал

# 131
Като заговорихме за Готова на всичко там участваше и Сеиран 1. Само че там беше с руса коса и героинята й се казваше Мерич

Така е! Сейран също участва там - Мерич е страхотна. Участва и майката на Мелек от Опасни улици - но и тя само в първи сезон ...  Peace

# 132

Така е! Сейран също участва там - Мерич е страхотна. Участва и майката на Мелек от Опасни улици - но и тя само в първи сезон ...  Peace
Коя роля изпълняваше майката на Мелек във сериала? Питам, защото не мога да се сетя

# 133
Роси извинявай, че те оставям от време на време в темата, но просто имам за учене и понякога не мога да пиша. А пък тази седмица беше натоварено и не можех почти да влизам в темата

# 134

Коя роля изпълняваше майката на Мелек във сериала? Питам, защото не мога да се сетя

Изпълняваше ролята на директорката на болницата дето работеше Денис! После тя напусна и дойде другия директор ...  Peace

Не се притеснявай- и аз пиша, когато мога ...
   Wink

Общи условия

Активация на акаунт