148 ваканционно настроени американки си подават студени коктейли

• 40 889
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
danielach, махни ги от рамките и ги метни в багажа, няма да имаш проблем, помислих че ще внасяш 100-200.

# 136
Моят зор с фермата е друг..като се запишеш ставаш част от този бизнес,с всичките му рискове да караш само на кейл три месеца ако друго не се ражда и това,за мен,е истинския начин да се подкрепи малък локален бизнес (което е моят мизерен опит да се боря срещу мега корпорации). Научихме се на много нови неща покрай този фермерски дил..
@
АП,остави едно дете болно отвъд голямата вода на баща му,дете второ със счупена ръка без гипс на баба му,дете трето (физ.здраво,но гламаво предпуберно) и то на баба му,а майката кучка с личната си майка у Париджи на воайаж..

# 137
Шери, изкуството иска жертви, вкл. майчини! Децата оцеляват въпреки нас и се понаучават и на някой друг ценен житейски урок като им изпуснем ръцете за малко! Енджой!!!

http://www.flickr.com/photos/snezhana/sets/72157633886226703/

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 13:36 от Agent Provocateur

# 138
 Анет, всичките ти деца са в сигурни ръце, инджойвай си няколкото дена свобода.
Агент, разтуптя ми сърцето, чакам да разказваш.

# 139
  • Milano
Здравейте.
Бих искала да попитам тези от вас с двойно гражданство като се връщат от Бг освен ам.паспорт какъв бг документ са задължени да покажат на гранична полиция в Бг - само паспорт или може и ЛК?

За да бъда още по-точна, напр. аз с двойно гражданство-бг и италианско, ако реша да пътувам от Бг за САЩ ще покажа ит.паспорт, за който не е нужна виза (само ЕСТА) и бг ЛК (като бг документ) или съм задължена да имам и бг паспорт?

Благодаря.

# 140
  • USA
Ап, разкошни снимки. Жълтата е абсолютен фаворит. Испания ми е слабост голяма. Имаш ли на la sagrada familia?
Ние сме в Бг и пада голяма борба с времето. Няма по-хубаво от мама и тати за мен Simple Smile.
Анет, браво! И ти си човек, в крайна сметка.

# 141
ако реша да пътувам от Бг за САЩ ще покажа ит.паспорт, за който не е нужна виза (само ЕСТА) и бг ЛК (като бг документ) или съм задължена да имам и бг паспорт?

Личната карта не може да служи като документ за самоличност извън ЕС. Ако ще представяте документ за българско гражданство, трябва да е паспорт. Не ми е ясно защо трябва да показвате две гражданства, обаче, още повече че за едното се изисква виза. По-логично е за мен просто да си пътувате с италианския паспорт.

П.С. Всъщност, на българската граница трябва да покажете български документи. Не знам дали там ще мине само с лична карта, щом крайната дестинация е извън ЕС.

# 142
  • Milano
ако реша да пътувам от Бг за САЩ ще покажа ит.паспорт, за който не е нужна виза (само ЕСТА) и бг ЛК (като бг документ) или съм задължена да имам и бг паспорт?

Личната карта не може да служи като документ за самоличност извън ЕС. Ако ще представяте документ за българско гражданство, трябва да е паспорт. Не ми е ясно защо трябва да показвате две гражданства, обаче, още повече че за едното се изисква виза. По-логично е за мен просто да си пътувате с италианския паспорт.

П.С. Всъщност, на българската граница трябва да покажете български документи. Не знам дали там ще мине само с лична карта, щом крайната дестинация е извън ЕС.

Именно. Нали по закон трябва да им покажеш редовни бг документи.
Питах заради една съфорумка, аз не смятам да летя от Бг и да ме е шубе, заради безумията им.
Благодаря.

# 143
  • The QC to be!!!
На Бг. власти на границата дали е на летище или друга лична карта е ок, няма нужда от Бг. паспорт. Извън Бг. зависи. На мен на Австрииското летище преди 1.5 годни ми искаха Бг. паспорт след като им показах л.к. и това за 2ри път там.  Confused

АП чудесни снимки, направо се размечтавам като ги гледам. Моля още, още, още  smile3501

# 144
  • Milano
Мерси, Бейби. Това ми се струва по-разумно (от страна на бг властите), след като бг документите ги интересуват само тях.

Родителите ми са с бг и американско гражданство, но те си носят винаги и бг паспорт и незнаех за варианта ЛК дали става.

Странно е това за Австрия. Не нарушават ли споразумения по този начин?

# 145
Agent, страшни снимки! newsm20
Ама то май си е до фотографа. Аз ако ви снимам Испания ще ви се види последното гадно село на света, ама добре че на някои хора снимането им е в кръвта Simple Smile

# 146
  • Boston, MA
... Да ви попитам за тези кошници - кое ги прави по-атрактивни от пазаруването от фармърс маркет? По-евтино излиза, или? Аз няколко пъти съм обмисляла идеята и все стигам до извода, че за нас не е подходящо. Предпочитам да купя от пазара повече от това, което ядем (домати, примерно) и да пропусна нещата, които не харесваме. Обикновено не давам повече от $20 - $25 на седмица на пазара.

На мен също, за момента, не ми прави смисъл, много неща няма да ядат моите, предпочитам от пазара.

Честит Джейми на Блак Уидоу!

Agent, ще отделя време да разгледам по-късно, няма нужда да казвам, че завиждам бесно, нали?

За България не ми се отваря дума, изобщо не съм оптимист, само става от безумно по-безумно. Всъщност ще ви споделя мнение на световноизвестния Тони Сопрано, което споделям напълно:

"Какво харесвам ли? Харесвам, когато фалшификаторите на историята надигат вой за фалшифициране на избори. Когато ибрикчията на Тиквата се събужда като ибрикчия на Прасето и започва да коли Тиквата. Когато Франкенщайн избяга от клиника СКАТ и там веднага започват да сглобяват друг. Когато социолози-милионери говорят за социална справедливост. Когато димитровградски тарикат прави концерт в София, общината и Синода любезно да му предлагат храма "Александър Невски", за да може ако завали, всички да се скрият вътре. Когато всички пушат навсякъде, но забраната за пушене в никакъв случай не трябва да отпада. Когато параноясваме чувайки турски език, турски новини и турски кво ли още не, понеже някъде дълбоко в себе си осъзнаваме, че във вените ни тече и турска кръв. Но явно будистката кръв ни е в повече, щото както видяхме турците не чакат, а ние изчакахме 4 години двама анимационни герои, Чоко и Боко, с общ коефицент на интелигентност колкото стайна температура, да ни разтаковат мамата и чак тогава палим 3 кошчета за боклук в знак на протест. Ние можем да чакаме. Чакахме руснаците, после германците, после пак руснаците, после американците, сега пак чакаме германците да дадат някое евро. Ей така си чакаме да ни се случи живота, а получаваме повторения на невероятното хумористично предаване "Аламинут". Тва нашето не е тъп виц. Тва е нещо като едно заглавие от блъсков вестник: "Травестити-канибали искат да си сменят пола, за да избегнат присъда за изнасилване на самите себе си". Разбрахте ли нещо? И аз не. И аз като вас гледам тъпо. Но нищо, да не униваме, идва нов сезон на "Листопад", така че животът ни може да добие некъв смисъл. Приятна вечер! (снимка на ръце, които образуват сърце върху чаша с капучино)."

# 147
Агентката, наистина великолепни кадри от Испания!

Зоуи, ние ядем сите зеленища, червенища и пр., които получаваме от фермата. Ако нещо поувехне, се пуска в блендера и се дава на кучето. Нямам удобен фермерски пазар, затова фермерския дял за мен е идеален. Спестява ми маса пари.

Последна редакция: вт, 04 юни 2013, 04:36 от Фея Кръстница

# 148
  • САЩ
danielach, махни ги от рамките и ги метни в багажа, няма да имаш проблем, помислих че ще внасяш 100-200.

Благодаря ви за отговорите, определено не става за количества Simple Smile. Днес са ходили до Агенция митници и са им казали че  няма проблем и с рамките, защото избродираното не  е кой знай какво, просто детски гобленчета. Споделям инфото ако на някой му се наложи  Peace

# 149
Хахахаааа, кучето даже доволно изглежда при вида на зеленото нещо.

Общи условия

Активация на акаунт