148 ваканционно настроени американки си подават студени коктейли

• 40 899
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
Хахахаааа, кучето даже доволно изглежда при вида на зеленото нещо.
Това блато бива осмукано за няма и 5 мин, в които се вмества и схрускването на четвъртинка сурово пиле  Grinning

# 151
  • USA, Steak State
... Да ви попитам за тези кошници - кое ги прави по-атрактивни от пазаруването от фармърс маркет? По-евтино излиза, или? Аз няколко пъти съм обмисляла идеята и все стигам до извода, че за нас не е подходящо. Предпочитам да купя от пазара повече от това, което ядем (домати, примерно) и да пропусна нещата, които не харесваме. Обикновено не давам повече от $20 - $25 на седмица на пазара.

На мен също, за момента, не ми прави смисъл, много неща няма да ядат моите, предпочитам от пазара.

Честит Джейми на Блак Уидоу!

Agent, ще отделя време да разгледам по-късно, няма нужда да казвам, че завиждам бесно, нали?

За България не ми се отваря дума, изобщо не съм оптимист, само става от безумно по-безумно. Всъщност ще ви споделя мнение на световноизвестния Тони Сопрано, което споделям напълно:

"Какво харесвам ли? Харесвам, когато фалшификаторите на историята надигат вой за фалшифициране на избори. Когато ибрикчията на Тиквата се събужда като ибрикчия на Прасето и започва да коли Тиквата. Когато Франкенщайн избяга от клиника СКАТ и там веднага започват да сглобяват друг. Когато социолози-милионери говорят за социална справедливост. Когато димитровградски тарикат прави концерт в София, общината и Синода любезно да му предлагат храма "Александър Невски", за да може ако завали, всички да се скрият вътре. Когато всички пушат навсякъде, но забраната за пушене в никакъв случай не трябва да отпада. Когато параноясваме чувайки турски език, турски новини и турски кво ли още не, понеже някъде дълбоко в себе си осъзнаваме, че във вените ни тече и турска кръв. Но явно будистката кръв ни е в повече, щото както видяхме турците не чакат, а ние изчакахме 4 години двама анимационни герои, Чоко и Боко, с общ коефицент на интелигентност колкото стайна температура, да ни разтаковат мамата и чак тогава палим 3 кошчета за боклук в знак на протест. Ние можем да чакаме. Чакахме руснаците, после германците, после пак руснаците, после американците, сега пак чакаме германците да дадат някое евро. Ей така си чакаме да ни се случи живота, а получаваме повторения на невероятното хумористично предаване "Аламинут". Тва нашето не е тъп виц. Тва е нещо като едно заглавие от блъсков вестник: "Травестити-канибали искат да си сменят пола, за да избегнат присъда за изнасилване на самите себе си". Разбрахте ли нещо? И аз не. И аз като вас гледам тъпо. Но нищо, да не униваме, идва нов сезон на "Листопад", така че животът ни може да добие некъв смисъл. Приятна вечер! (снимка на ръце, които образуват сърце върху чаша с капучино)."

newsm20 That's all

# 152
  • Чикаго / София
Agent много хубави сники, както винаги! Мммм красота!

Анет, да се нарадвате на културния живот подобаващо и на френската кухня все пак. Децата ще оцелеят. За бабата и таткото не давам гаранция. Laughing

Бубка много хубав цитат.  Ех, как хубаво го е казал Сопраното!

И за мен сега не би имало смисъл от ферма. Повечето неща децата няма да ги ядат, предпочитам да си купувам само зеленчуците които ни трябват и употребяваме от фармър маркетите,иначе ще си е живо разхищение на храна.

# 153
Фермата бори баш "това не ядем"  и е определено,за мен,едно мислене отгоре,защото готвя според продуктите,които получаваме (т.е иска четене),а не каквото си знам.По никой начин не ме улеснява,най-ми е лесно мак и чииз от кутия..
@
АП,дай още де,така 'начи като почнеш на час по лъжичка от маса дни трип и ми образуваш нерви Mr. Green
@
Този четв заран отивам да гипсирам стеф ( #2gunfire), ако сте авейл след 4пм, плс дайте час и място,ако не-кажете кога инак..

# 154
Как да дам, като съм увиснала с едно дребно лаптопче на Брюкселски хотелски интернет, дето не е по-добър по dial up!?! Нито мога да обработвам, нито да качвам сурови файлове; а навън е един студ и сивота и всичките ми благи фотопланове си заминават един по един... дано поне в Брюж е мъгливо, а не само студено!

Благодаря на всички ви!
Agent, страшни снимки! newsm20
Ама то май си е до фотографа. Аз ако ви снимам Испания ще ви се види последното гадно село на света, ама добре че на някои хора снимането им е в кръвта Simple Smile

Aaa, Оркид, и аз завиждам на тези, дето им е вродено, но при мен няма такова нещо - всичко си е труд и пот и пак четене и така по цели нощи и няколко години  #Crazy

Последна редакция: вт, 04 юни 2013, 12:15 от Agent Provocateur

# 155
Агент, чудни снимки! Шапка ти свалям за труда, който полагаш да се усъвършенстваш и постоянството ти. Дано времето се оправи.

И нас кошниците не ни устройват, за това си берем от фермите каквото ядем.

Много ми хареса мнението на Сопрано.

# 156
Понеже сме на европейска вълна...

Един филм за набъбващия съвременен фашизъм в Унгария. Предупреждавам, че има страховити сцени и разтърсващи истории:

# 157
Ферми има целогодишно, но не ме устройват.

Еди, невероятни снимки от Юта  Hug

АП, супер снимки, продължавай и снимай някой горещ испанец за мен, моля Wink

Бубка, много точен цитат  Peace

Фей, я кажи как научи Беро да лочи това зелено блато, а? Смесваш с пилето или?

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 07:41 от vanhorne

# 158
Annette, нали петък 7ми от 10ам в Южния парк, вход откъм Витошка, на гонтаните дето де видяхме мин год. Мисля за рез вар ако вали...

... винаги е добре човек да е наясно със това, колко много не знае  Wink

# 159
Фей, това видео ми намирисва на пропаганда...

За съжаление не е, Ванх. Колежка на мъжа ми е работила в Унгария по линия на вашингтонския Музей на Холокоста и има много прители и познати в страната. Те разказват страхотии от първа ръка... Фашизирането на Унгария е започнало от години и расте със страшна сила.

А я кажи как научи Беро да лочи това зелено блато, а? Смесваш с пилето или?
Не съм го учила. Той си знае интереса Simple Smile

В тая порция, например, има кейл, спанак, морков, 2 стръка целина и половин банан. Зеленчуците и плодовете са тип "каквото дал бог" (без лук) и винаги сурови. Понякога, за да има разнообразие и полезности, слагам кисело мляко или кефир. Или фъстъчено масло. Или кокосово масло. Или омега 3.

Месото давам отделно, обикновено четвъртинка пиле. Ей така на - пльос! Изключение правят карантийните дни, в които смесвам карантията с плодово-зеленчуковия бъркоч. За Беро най-любим от карантиите е green tripe. Адска е смрад, но е много полезен и кучетата го обожават.

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 04:42 от Фея Кръстница

# 160
Мерси, че споделихте доводите си за фермите. Аз съм сигурна, че ние бихме изхвърляли много от нещата, които дават, а тези, които ядем, сигурно пък няма да ни стигат. Аз лично зелении не ям от малка, включително спанак и коприва, та нямам и желание да пробвам подобни, които се готвят. Само на салата евентуално, но не съм фен. Джусинг манията ми отдавна премина, та и за това няма да се ползват. Иначе и листа от глухарчета съм джусвала  Laughing Вероятно и от тиквите много ще ни остават. За пробване на нови неща бих предпочела екзотичните плодове/зеленчуци в магазина. Напоследък нещо съм хвърлила око на Банана Флауър, примерно - любопитно ми е. За стандартните плодове и зеленчуци си остават фармърс маркета и фармър стендс.

# 161
Фей, благодаря, че сподели. Определено не знаех. Сега съм наясно, колко много незнам Wink
Берко е едно щастливо куче със сигурност  Heart Eyes

# 162

Agent, страшни снимки! newsm20
Ама то май си е до фотографа. Аз ако ви снимам Испания ще ви се види последното гадно село на света, ама добре че на някои хора снимането им е в кръвта Simple Smile

Aaa, Оркид, и аз завиждам на тези, дето им е вродено, но при мен няма такова нещо - всичко си е труд и пот и пак четене и така по цели нощи и няколко години  #Crazy

Аз вчера снимах моите в една великолепна розова градина, на една каменна пейка, на залез - чудесна композиция и 10 кадъра с изкривена пейка, ту наляво, ту надясно, все едно са на кораб (ама това чак в къщи го видях, на място снимах много, че Мишока се въртеше, ама пейката не ми се стори крива). Това няма как да се научи от книгите, е, мога и статив да помъкна по принцип, ама няма да стане. Поглед си трябва....  Ааа и в една ферма за лалета - красота отвсякъде, цветове прекрасни, небето едно облачно като пред буря и аз нямам нито един прав хоризонт, срам, срам срам  Embarassed Embarassed Embarassed

# 163
  • The QC to be!!!
... винаги е добре човек да е наясно със това, колко много не знае  Wink
Имаш ли нещо в предвид или? То е така, но колкото повече живея и срещам различни хора, толкова повече се потвърждава мнението ми, че най-малко знаещите, са най-убедени колко много знаят и са запознати по всички ?си.

За Унг. няма да говоря... Само ще кажа, че има подобни филмчета за това как в България също се "репресират" ромите, пак направени от Англ. медия. А да сте видяли някъде подобен филм за ромите в ЮК или Северна Ирл.? И там е пълно, малко по различни са на вид местните роми, но и там се отнасят с тях по мн. особен начин.

One should know really all sides of the story before judging... Какво ли се крие зад всичките тези подобни филмчета направени от Англ. медии в последните 2-3 години?! Задавали ли сте си го този ?с?

# 164
.  Ааа и в една ферма за лалета - красота отвсякъде, цветове прекрасни, небето едно облачно като пред буря и аз нямам нито един прав хоризонт, срам, срам срам  Embarassed Embarassed :oops

Е, това се оправя в пост-а, не е толкова страшно.

Общи условия

Активация на акаунт