148 ваканционно настроени американки си подават студени коктейли

• 40 947
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
Зоуи, това е толкова вкусно, че децата зяпат за още, та и ММ редом с тях  Laughing

# 571
Бре, сега вече се шашнах! Задължителни ли са тези омеги за децата, т.е. доктор ли трябва да ги препоръча или просто решаваме, че имат нужда и даваме. Аз помня едно време ни даваха на нас рибено масло, дето си умирахме от кеф да го пукаме в устата, ама сега на Михаил нищо не му давам, ами ако трябва?!! newsm78 newsm78 newsm78
Да не вземе да остане нещо недорразвито детето, защото аз съм сгазила лука сега. Ама то вече се побърках да чета, кое какво е, какво да даваме, какво не, за храната имам предвид. За добавки хич не съм мислила...

Мишки, радвай се на деликатните ритничета сега, че само след няколко седмици бебко ще запоне да ти намества бъбреците и да играе футбол с пикочния мехур. И това си е чудесно преживяване де... Аз, като всяка бременна, обичах да си използвам големия корем за масичка - опъвах краката и слагах купата с череши отгоре на корема и Михаил редовно ми я разклащаше, аз го приемах за знак, че черешите му харесват Simple Smile

# 572
Хаха, Орхид, аз така се храних целия девети месец  Joy

Ох като слушам мишки за ритничетата, как ми се приисква още едно бебенце  Praynig

# 573
Оркид, не е задължително, но е добре. Не се изписва от лекар, но ако говориш с педиатъра ви, той ще те окуражи да даваш омега на Мишо.

# 574
Да споделя опит с паспорт от днес в НЙС консулството. Абсолютно никакви документи не ми поискаха да видят, освен изтеклите паспорт и лична карта. Платих глоба от $50, на моите срока им е бил до август(лк) и октомври(п) 2012.
Казаха ми, че трябва лично да се получат, но нали се местим се съгласиха да ми ги изпратят до новият адрес в СА, в предплатен от мен UPS плик. Нямам оплаквания, но още с влизането си признах, че съм в нарушение и каквото трябва ще направя от моя страна. Simple Smile Разбрани хора излязоха и съм им благодарна, че ми влязоха в положението.
Носех си, за всеки случай, свидетелствата за раждане и за брак.

Омега даваме от дъжд на вятър.

Ники,  Hug

# 575
Доколкото ми е известно, най-добре е да се дава fermented cod liver oil за омегите, а и не само. Ние сме вегетарианци и не употребяваме, но забелязвам, че всички дето са наясно с хранене и здравословен начин на живот и не са вегани/вегетарианци това дават на децата си  Peace

# 576
  • USA, Steak State
Да споделя опит с паспорт от днес в НЙС консулството. Абсолютно никакви документи не ми поискаха да видят, освен изтеклите паспорт и лична карта. Платих глоба от $50, на моите срока им е бил до август(лк) и октомври(п) 2012.
Казаха ми, че трябва лично да се получат, но нали се местим се съгласиха да ми ги изпратят до новият адрес в СА, в предплатен от мен UPS плик. Нямам оплаквания, но още с влизането си признах, че съм в нарушение и каквото трябва ще направя от моя страна. Simple Smile Разбрани хора излязоха и съм им благодарна, че ми влязоха в положението.
Носех си, за всеки случай, свидетелствата за раждане и за брак.

Омега даваме от дъжд на вятър.

Ники,  Hug

Много благодаря за информацията.
На моята принцеса и давам коластрум и мултивитамини.

# 577
Здравейте, многобройни американски мами със студени коктейли !  newsm03

Приемете един и от мен! Аз от скоро се справям с Америка и децата и още не знам къде се намирам. Мисля, че тук ще намеря доста полезни съвети от хора, които са вървели по стъпките ми сегашни.

Последна редакция: ср, 03 юли 2013, 10:20 от viki_kostadinova

# 578
  • usa
Запазвам си правото за следващия път.

определено сигнализирай ако наистина има следващ път.

аз за пробутване на омегата преминах на flax seeds. стават и за вегани. слагам в смутита, чат-пат (като се сетя) в супи и салати, стир фрайове и въобще където ми хрумне. не е чак като рибеното масло, но няма силния аромат и вкус(аз определено не си умирах от кеф да пукам капсулите с рибеното масло навремето  Sick), няма тежките метали в рибата, а и децата общо взето ядат и риба. иначе омега3 са особено необходими на организма - за развитието на мозъка, за здраво сърце, въобще за всяка една клетка от него. не можем да си го образуваме сами, та трябва определено да си го набавяме от вън. освен в риби, има и във флакс сийдс, орехи, соя, конопено семе. ако има съплемент, който да давам понякога на децата си, това определено е омега3. важно е също съотношението на различните омеги. омега 6 лесно се набавя, има много източници в различни храни, омега 9 тялото ни може да синтезира само. така че има нужда да се притесняваме единствено за третата омега, няма нужда да я съплементваме Simple Smile.

# 579
Миз, рибните масла, които се използват за производството на Омега 3 вече масово се пречистват и тестват за наличие на тежки метали. Всъщност, по-голяма е вероятността да намериш такива в рибеното филе, отколкото в капсулите Омега 3.

# 580
  • usa
Миз, рибните масла, които се използват за производството на Омега 3 вече масово се пречистват и тестват за наличие на тежки метали. Всъщност, по-голяма е вероятността да намериш такива в рибеното филе, отколкото в капсулите Омега 3.

зависи от рибата, която ядеш и количеството, което изяждаш, а и наситеният аромат на капсулите рибено масло при моите деца определено не работи. а и съплемент индустрията не е регулирана, разчита се на добрата и воля. аз единствено давам друга алтернатива на източник на омега3, фея, и препоръчвам натуралните растителни продукти, не оспорвам твоя избор Simple Smile.

# 581
аз единствено давам друга алтернатива на източник на омега3, фея, и препоръчвам натуралните растителни продукти, не оспорвам твоя избор Simple Smile
Да, и това е важно - да се знае, че има растителна алтернатива на рибената Омега 3  Peace

Пък и аз точно заради този наситен аромат на риба препоръчах портокаловия суплемент.

Добре дошла, Вики! Кога дойдохте? Къде сте? Колко дечица имаш и на каква възраст?

# 582
  • Чикаго / София
Мишки докато те четях ми се прииска и на мен роуд труп с палатки! Супер звучи. Ние миналата година с мъжа ми си направихме нещо такова ама само за 3 дни и то не много далеч, но беше голяма забава. И много се радвам за ритничетата! Hug

Фея това сироп ли е? Моите сиропи не обичат хич, та не знам дали би вървяло при тях.

Вики дбре присъединила се в групата.

Тук определено се купува повече храна, особено в началото докато свикне човек. А и понеже се пазарува по-рядко и в по-големи количества, изглежда още повече. Ние пазаруваме веднъж в седмицата и си изглецда внушително количество торби.

И аз така ядах в деветия месец.  Grinning

# 583
Ирка, не е сироп. Гъсто е, като мед или като постоплен пудинг. На цвят прилича на егног.

# 584
Ние утре заминаваме на палатки. Руми, избрахме Rollins Pond на Саранак Лейк.

Общи условия

Активация на акаунт