148 ваканционно настроени американки си подават студени коктейли

• 40 958
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
Възхищавам ви се на ентусиазма за вършене на работа  Mr. Green. Аз като се озова без мъж и дете, слагам кафето и грабвам киндъла.

Ники, честито  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 01 юли 2013, 02:08 от Juturna

# 556
Като каза "Киндъла", Джутурна, да ви препоръчам книга.

Father Knows Less or "Can I Cook My Sister"?

Много е готина, информативно-забавна, с приятно чувство за хумор. Има я и в OverDrive.

# 557
Леко да е, Ники Simple Smile
Руми, нали боровинките сами си избирали къде да живеят, нещо тук съвсем ми объркаха представите за градинарство  newsm78

# 558
  • WA, USA
Termi, точно заради това реших да гледам боровинки, защото нали уж се водим столицата на боровинката, мислех че условията са благоприятни. Като климат може би да, но почвата си иска обработка, което аз не исках да правя. Не са умрели, но не цъфтят и нямат плод.

# 559
Здравейте,завиждам малко за гледането на плодни дръвчета,цветя и т.н.ние сме в апартамент и няма как,аз пазарувам сама с двете деца,после мъкнем торби тримата 1 час от колата до ап.

# 560
после мъкнем торби тримата 1 час от колата до ап.

LaughingИ ние сме така и мм само мрънка, че щял да си купи сгъваема количка и да си я държи в колата. Пък аз все му напомням, че сега поне имаме асансьор, а в Бг бяхме на 5 етаж без асансьор и без кола, та тогава и от магазина ги мъкнехме торбите и после нагоре по стълбите. Бързо се свиква на по-лесното и се забравя по-трудното Simple Smile

# 561
А,не.По лесното беше в Бг, там работех, децата до вечерта на детска, аз толкова ядене като тук сега през живота си не съм купувала, но и не съм готвила, сега се налага.А и аз пазарувам сама с децата,после и сами мъкнем.

# 562
Абе и аз имам чувството, че тука много повече храна купуваме, то вярно, че плодовете и зеленчуците си тежат и са обемни, а и тези галони с прясно мляко и кис. мляко по килограм. Явно е от разфасовките при нас Simple Smile

# 563
Фея, Ръшмор ни хареса, кривото е че е далече от всичко и за два- три часа си обиколил всичко и готов за следващата дестинация. Трябва да се комбинира с друго пътуване.
За сиренето благодаря че сподели, ще поръчам всичко като се приберем и веднага действам. Рецептата е букната и чака Simple Smile
Ходихме и до Йелоустоун, влюбихме се в Орегон, сега пътуваме за СФ. Мотелите се оказаха скъпи навсякъде, купихме палатка и си прекарваме великолепно. И аз като Ники ям и спя, даже не готвя. Ако ви е интересно, после ще споделя впечатления.
Ники, да е леко и незабравимо! (hug)
П. П. Мисля че някой вече ме подритва отвътре, много е странно и готино усещането  Heart Eyes
За паспортите - мм беше с изтекъл, в посолството го посъветваха да пътува с ам паспорт и да подновява чак в бг. Ако изтечали три месеца, нямало глоба??? Явно всеки е с различен опит, зависи на какъв служител попаднеш.
Потресена съм от трагедията в Аризона, Господ да дава сили на семействата.

# 564
Мисля че някой вече ме подритва отвътре, много е странно и готино усещането  Heart Eyes
Аааа, размаза ме! Това е изречението на деня! Лепне от сладост  Hug

# 565
  • usa
... влюбихме се в Орегон...
Hug  да бяхте казали нещо и да се обадите! поздравления за ритниците, с радост да си ги наблюдаваш!

аз гледам малини. нищо не им правя освен да ги подрязвам на есен и бера през лятото. майка ми все ми отбелязва, че трябвало да ги прекопавам, да ги правя това, пък онова... аз намирам, че са всички тези дейности са овъррейтед и всички берита са като плевелите - по-невъзможно е да се отървеш от тях от колкото да ги умориш и си поя децата с разбери лимонада, за да не хабя малините. себе си поя с мохито, че и положението с ментата е същото, няма да я изхвърлям я!

леко и безпроблемно, ники! да не го забележиш преди да се роди шушулката!

Последна редакция: вт, 02 юли 2013, 07:32 от миз

# 566
Ако се чудите как да давате на детето си Омега 3-6-9, пробвайте с Barlean's Orange Cream Total Omega. Купих такова за моите фръцли, страхотно е!

Преди им взимах едно Nordic Naturals Children's DHA, което трябваше да има ягодов вкус и аромат, ама изобщо не е толкова приятно, колкото портокаловото. А няма начин да им давам от тия желирани гадости с формата на рибки и Мики Маус.

Последна редакция: вт, 02 юли 2013, 23:26 от Фея Кръстница

# 567
  • The QC to be!!!
... Ако изтечали три месеца, нямало глоба??? Явно всеки е с различен опит, зависи на какъв служител попаднеш.
Това ни казаха и на нас преди години като се прибрахме с изтекли. Даже го писах тук из форума някъде. Честити ритничета. Наслаждавай им се.  Peace

# 568
Миз, хич не съм разбрала че сте там, иначе с най-голямо удоволствие! Запазвам си правото за следващия път. Така като гледам, ще направим поне още един трип специално до там, вече се размечтахме да се местим там като му свърши настоящия договор на милото.
Пристигаме в Сан Фран   Heart Eyes След това секвоя, лас вегас, гранд каньон, плаж на мексиканския залив и обратно дома. Желаещи за кафе, ама на климатик?   Mr. Green

# 569
Ако се чудите как да давате на детето си Омега 3-6-9, пробвайте с Barlean's Orange Creeam Total Omega. Купих такова за моите фръцли, страхотно е!

Мерси много, ФеичкеHug Аз преди давах Nordic Naturals и К. не се е дърпала, но си миришеше здраво на риба. Ще пробвам от тази серия (мисля да е само фиш ойл обаче). И е много хубаво, че е подсладено с ксилитол - супер за зъбките.

Мишки, наслаждавай се на ритничетата.  preggo  Много ти се радвам.

Общи условия

Активация на акаунт