148 ваканционно настроени американки си подават студени коктейли

• 40 859
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
Страхотен, страхотен купон! От тези, от които се прибирам озверяла от глад, защото съм пила, смяла и приказвала нон стоп!  Crazy ММ не може да разбере концепцията  Crazy

И за капак  се запознахме с чудни, чудни нови съседи на нашата улица - тя британка с азиатско-австрийско-унгарски корени; той - французин с брит-немско примеси и ГОТИНИ! И 2 деца, едното във възраст да бейбиситва  Grinning Дазънт гет ени бетър!

# 646
На мен децата са ми с безплатни здравни застраховки,моята още я чакам ще е с намаление при определени лекари и клиники, тоест ще плащам доста по малко тъй като сме 3 ма които мъжа ми издържа ,а дохода не му е много и засега влизам в тази категория.

# 647
TheBlackWidow, по принцип идеята ми беше, че е хубаво да се приготвиш за максимума, който е аут ъф покет. Миналото ми раждане, уж относително нормално, в евтина болница, но си платихме максимума.
И ние снощи прекарахме доста добре, едни приятели имат апартамент в центъра на Сиатъл с разкошни гледки, пък и се запознахме с едни българи, които се оказаха комшии със страхотна щерка, която цяла вечер се радваше на моя Боби Simple Smile. Прибирането беше кошмар, висяхме в страшно задръстване, а Гого-рев...

# 648
Ние пък снощи бяхме на Rib Fest и заря с Atalanta  Sunglasses

# 649
Ние пък снощи бяхме на Rib Fest и заря с Atalanta  Sunglasses
ЗОУИ!  Crossing Arms

Аз току-що се прибрах от фермата. Тази седмица имахаме 2 взимания, защото идния пон. стопаните ще са извън града. Три торби довлякох, ей! Царевица, алабаш, тиквички, пресен лук, цвекло, домати, корнишони, зеле, три цвята картофчета, моркови, копър, магданоз... Всичкото органик и само за $20!

ММ ми се смее, че за копчето купувам балтон: старият ми хладилник (който дойде с къщата) е близо на 10 г., не поддържа добра Т за зеленчуци и плодове и е много труден за подреждане. Утре ще ми докарат новата хубост и ще мога да си наредя урожая Simple Smile

# 650
  • У дома
Ау, Фея, завидях за зеленчука. Моята градина е толкова малка, а и малините постоянно се борят за повече място, та почти не остава място за друго.

Ако знаете Зоуи какъв сладур има, кукла абсолютна! Двете с Мая се съревноваваха по срамежливост докато се хванат за ръце, сладури  Heart Eyes

# 651
Цитат на: Фея Кръстница

Аз току-що се прибрах от фермата. Тази седмица имахаме 2 взимания, защото идния пон. стопаните ще са извън града. Три торби довлякох, ей! Царевица, алабаш, тиквички, пресен лук, цвекло, домати, корнишони, зеле, три цвята картофчета, моркови, копър, магданоз... Всичкото органик и само за $20!

Ехееее, много добре!

# 652
Страхотен, страхотен купон! От тези, от които се прибирам озверяла от глад, защото съм пила, смяла и приказвала нон стоп!  Crazy ММ не може да разбере концепцията  Crazy

И за капак  се запознахме с чудни, чудни нови съседи на нашата улица - тя британка с азиатско-австрийско-унгарски корени; той - французин с брит-немско примеси и ГОТИНИ! И 2 деца, едното във възраст да бейбиситва  Grinning Дазънт гет ени бетър!

Аз пък си купих една книга и толкова много и се кефя, все едно аз съм я писала на места. Споделям ексайтмента.

# 653
Цонне, жива ли си Simple Smile
Секнах си кръста сутринта и цял ден не мога да си намеря място. Само се наведох да сложа галон вода на пода на колата и не можах да се изправя. Ту ме отпуска ту стоейки права без да мърдам ме пререже, та чак звездички виждам. Ще съкратим почивката ако до сутринта няма подобрение и черта към вкъщи. Жалко за плажа, чаках го с такова нетърпение Sad
И ми се яде агнешко, а по принцип не обичам  Crazy Ще ставам американка заради него  Mr. Green

# 654
Терминатор, това, че Гоги е ревал не го вярвам и за секунда! Да ви кажа няма такова кротко, сладко, пухкаво, синеоко бебе! Всички го нагушкамхе, гък не каза! Пу, пу, ако знам, че воротото ще ми е такова..... Под секрет да ти кажа, че на новите ти познати голяма им щерка има опит в бейбиситинга, изкарала е и курс. На мен ми е далече, ама ако съм на тебе, направо и звъня, връчвам и момчетата и забягвам два часа на някъде!

Много хубаво си изкарахме и ние празника, страхотна заря, а и ни се размина трафика. Почувствах се като на Нова година, само, че по къс ръкав Simple Smile

Завижд за зарзавата от фермата...

Цонна, кажи за книгата, че ми стана интересно, аз все си търся нещо хубаво да прочета и все бози чета...

# 655
Ама и моята книга е боза, а не дълбока философия. Да не стане объркване и после да излезна виновна.
(И аз най-накрая да включа някаква храна в коментарите си, че мълча и отстрани изглеждам като надута пуйка)  Laughing

http://www.fashionwindows.net/2011/04/book-review-how-to-be-a-man/.

Харесаха ми думите му по повод лекарите , защото точно преди две седмици го изпитах на гърба си.

# 656
Цоне, тамън писах, че и аз искам да разбера коя е книгата, ама ме изпревари...

Атланта, знам, че на Зоуи куклЕто е едно от най-незабравимите хлапета. Няма друг такъв поглед!

Мишки, питай си аг-то дали можеш да ползваш KT Tape. Моето предположение е, че можеш, защото действието на лепенката е много силно локализирано. Покрай тренировките ми се е налагало да ползвам такава лепенка, невероятна е!

Ние преди малко се върнахме от парка, където гледахме поредната 4-то юлска заря, окомплектована с безплатна прожекция на "Лоракс".

# 657
Мишки, иди на лекар. Такива сецвания се лекуват с NSAIDs, топло/студено и разтягане/физиотерапия, но ти като си бременна не можеш да се самолекуваш. За да не ти се случи отново - не вдигай тежко наведена, особено с пивотиращо движение.

Руми, честит рожден ден със закъснение!

Цонна, драго ми е да те видя. Къде се загуби? А някой лаф от тази книга ще кажеш ли?

Ние се върнахме от палатките днес. Валя ни много, та чарът доста се изгуби. Освен това ни валя много по време на катеренето до Мт. Марси и обратно. Следващия път като реша да катеря огромна планина и след това да спя на шалте в палатка, някой да ме плесне по врата да се освестя.

За застраховките
- няма смисъл да съветвате въз основа на собствената си полица. Всеки работодател предлага РАЗЛИЧНИ планове/полици, дори и да са от една компания. Всеки план си има benefit summary на една-две страници. Ако го нямате, има го в human resources department на работодателя, който ви застрахова. Там накратко е описано има или няма deductible, max out of pocket, co-pay за различните видове грижа, какъв network има, как се плаща за лекари, които не са out of network и други МНОГО ВАЖНИ подробности. Същата информация ще ви дадат и по телефона от застрахователната компания (номерът е отзад на картата) и на уебсайта на застрахователната компания. Не ходете на лекар без да сте се запознали с тази информация. При лекаря никой не се интересува каква сметка ще ви навъртят и дали се покрива, или не. Някои планове изискват да ги уведомите като забременеете. Може да се наложи да плащате $5 или $50,000. Системата е абсурдна, няма логика в нея и само и единствено от вас си зависи да се ориентирате в нея.

# 658
Качих частта за докторите, ако имаш нерви да четеш почни от снимката със заглавието,  после ще коригирам в по-приличен вид.

http://www.flickr.com/photos/40482252@N00/with/9228014110/

# 659
Качих частта за докторите, ако имаш нерви да четеш почни от снимката със заглавието,  после ще коригирам в по-приличен вид.

http://www.flickr.com/photos/40482252@N00/with/9228014110/

Много свежо и съвсем вярно, особено в частта, че трябва да викаш високо, за да се погрижи някой за теб в лекарски кабинет. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт