148 ваканционно настроени американки си подават студени коктейли

• 40 853
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря ви момичета!
Феината лепенка ще запазя за мм, той често има проблеми.
Вчера на една рест ерия опънахме одеалото на земята и полежах и се порастягах леко, висях и на лост. Вечерта плувах. Сутринта беше като натъртено, но острата болка я няма. Вчера стоя права и си наведох главата да погледна към ходилата, после ревах от болка, какво беше това чудо... Установявам, че може и да е от седенето в колата, сега съм с допълнителна възглавничка и съм почти като нова.
Хиър, на вечеря добавяш табаско и няма да усетиш, че не си в легло Simple Smile Дано няма настинали!
На Цонна книгата след няколко дни ще я погледна.

# 661
Мишки, нито съм лекар, нито ми е работа, нито си ме питала, но някои от последните ти постове ме карат да се чеша по врата замислено - обади се на рехабилитатор (physical therapist), цените са повече от умерени, а хората си знаят добре работата. И никакви масажи от кой да е!

Цонне, булка, мерси че сподели  Hug веднага поръчвам копие за ММ, а ако много рита ще му я чета на глас за лека нощ  Mr. Green
(ама много е готино това усещане на единство с авторска мисъл, интенция и чуство за хумор! баш като намиране на нов приятел!)

Описвам си ваканционните снимки и се наложи да въведа нов термин - имате удоволствието първи да го чуете - Panelka Revival Architecture/Style - опит за описване на състоянието на Младост, София  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 662
Фейо,фейоооо,само луди като нас могат да се ексайтнат от торба с алабаш Joy аз имам витамикс за две седмици и джусвам де що продукт се завърти из къщата,днес ще черпя бебето с авокадово лимонен сладолед
@
По темата с лекарите ще замълча на много нива.Офи Дочка,дано ситуацията от преди 2 седмици да е под контрол вече..на Холокост вълна съм пак с четивата,с пръски от на ФБ СОО,майка на две деца,книгата дето дума как съчетава х и у и з...
@
Хиър,не се прави,дъждът е халмарк на палатковите преживявания.Важното е движение да има,пък кой сух,кой недоспал-дитейлс,дитейлс...

# 663
  • WA, USA
Hear, става ли за хайкинг с деца? Не знам какво ми става тази година, ама хич никъде не ми се мърда. Даже до плажа не сме ходили още. Остарявам явно.
Фея, за пореден път се убеждавам колко е различен живота в различните щати, хем не сме толкова далече една от друга, за тези пари тук щях да си купя само две връзки зелении и малко тиквички. Затова се и отказах от ферма тук, то не беше връзки с босилек, силантро, глухарчета, едно супер гадно зелено на вкус всеки път ни го пращаха. Тук таме имаше по два-три домата или тиквички, после праскови в края на лятото. Свиваше ми се сърцето като ги хвърлях в компостъра след седмица престой в хладилника.
След време като имам повече време ще си направя малка градинка, сега само берис и цветя никнат, че не искат грижи.
Мишки, нормално да имаш повече болки, защото ти се променя стойката и центъра на тежестта. Хич не е хубаво да стоиш седнала дълго време, сама си забелязала. Вземи да правиш йога по малко, ще се почувстваш по -добре.

# 664
Hear, става ли за хайкинг с деца?

Да, става. Има места със собсвен плаж, има и общ плаж. Много хора бяха с деца, играеха на тумби. Не знам дали имаше катерушки. Имаше флъш тойлетс, душове, но цивилизация за неща като кафе и провизии, включително дърва, на 1/2 час. И страшна влага. Нищо не може да изсъхне. По-добре идете август.

Мишки, Агентката е права. Иди на ортопед, който ще те прати на физиотерапевт или направо на физиотерапевт. Аз съм имала по-различна болка, но мъжът ми е като с твоята и така се лекуваме, ако се получи. Никакво заседяване и лежане.

Табаското за какво е?

Май имаме и двамата стреп троат. Айе напред към ърджент кеър. Ъх.

# 665
Съжалявам, че е прозвучало сякаш си правя експеримент със здравето и състоянието.  Това чудо ми се случва за први път.  Първо бях в шаш, второ съм на майната си.  На роуд трип сме и няма шанс и да си помисля да търся специалисти по селцата около Дет вали и Гранд каньон.  Веднага щом се прибера ще отида при АГ-то за съвет.
Хиър, табаското го споменах за загряване и превенция на настинки.  Простете ако се повтарям, откакто ям табаско, не съм боледувала с изключение на един грип тази зима.  А ако ме задраска гърлото, след хубаво вечерно подлютяване, на сутринта съм като нова.
Хубава неделя на всички!

# 666
Май имаме и двамата стреп троат. Айе напред към ърджент кеър. Ъх.

Ние с Г. бяхме така една седмица и накрая и ние тичахме до ърджент кеър. АБ и за двете. Тя обаче имаше някаква реакция (не е пила АБ от години) и се обрина страховито. В понеделник я заведох при педиатъра ни, направи полеви тест и се оказа, че не е стреп.

Последна редакция: нд, 07 юли 2013, 18:00 от vanhorne

# 667
Анет, мерси, ставаше въпрос за поставяне на ваксина, но такава наглост не бях виждала и просто го разкарах този идиот.

Последна редакция: нд, 07 юли 2013, 18:14 от Цонна

# 668
Ау, Хиър, стреп! Бързо оздравяване!

Мишки, и аз понякога слагам по малко (кайен), ама колкото да има лека топлинка. Преди ядях толкова люта храна, че чак скалпът ми се потеше. Спрях с лютото когато разбрах, че корейците са на първо място по рак на стомаха - те нали ядат кимчи и кочуджанг за закуска, обяд и вечеря...

Помина ли ти сецнатото?

Руми, ако отида сега да пазарувам от фермата, за $20 ще мога да взема 1/3 от продуктите, които ми се полагат с абонамента. А досега не съм се прибирала с под 3 торби (мразя силантро  Sick - има вкус на детскоградински сапун).

Анет, честно, Блендтекът е най-използваният кухненски уред удома - на ден го включвам поне по 2 пъти. И ти сигурно ще се пристрастиш към Витамикса по същия начин. Страхотни машини са това, ей!

Последна редакция: нд, 07 юли 2013, 18:53 от Фея Кръстница

# 669
Фея, добре съм, благодаря!  Държа си кръста изправен независимо дали стоя или седя и съм ок, няма болка вече.
Завиждам ви за машините, ама скоро ще се поправим   Heart Eyes
Силантро дори не искам и да опитам   Laughing

# 670
  • Чикаго / София
Мишки бързо да минава сецнатото и се пази!

Хиър неприятно, че ви е валяло дъжд. Лош късмет. Иначе е щяло да бъде страхотно изживяване. На ме нещо така ми се е приходило на палатка, ама и палатка нямаме. И все отлагаме да си купим.

Вчера изкарахме доста спортен ден в един Стейт парк - 15 мили каране на колела по планински терен и 5 мили hiking. После се чувствах свежа като краставичка Simple Smile

Цоне ще я потърся и аз тази книга - заинтригува ме.

# 671
Сега ще трябва да му пиша на автора да ми прати процент от печалбата. Laughing

# 672
Ние с Г. бяхме така една седмица и накрая и ние тичахме до ърджент кеър. АБ и за двете. Тя обаче имаше някаква реакция (не е пила АБ от години) и се обрина страховито. В понеделник я заведох при педиатъра ни, направи полеви тест и се оказа, че не е стреп.

Правиха ни от бързите тестове и имаме стреп и двамата. Благодаря ви за пожеланията.

Ирка, нашата палатка е $60, с отличен рейтинг в Амазон. Добра е, не пропуска дъжд, но влагата няма как да не влезе. Карането на колело на планински терен ни е любимо. Отдавна не сме ходили. Завиждам ви.

Мишки, моето оплакване беше, че да спиш на шалте след като си катерил планина е много болезнено, заради мускулната треска. Да се оправяш бързо.

# 673
Да минава бързо, Хиър  Hug

# 674
  • The QC to be!!!
Strep минава и без лекарства - повече кис. мляко, но не подсладено, а обикновено, и висока влажност на въздуха, най-вече при спане, работят супер за 2-3 дни макс. Пиене на течности със стайна Т. и избягване на сладки храни, и високи на въглехидрати.

Мишки пази се.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт