148 ваканционно настроени американки си подават студени коктейли

• 40 886
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
  • USA, Steak State
Какво за Мъртъл Бийч? Септември сме резервирали хотел за две седмици там.

Били сме вече два пъти и си е голям кеф ( все бяхме там извън сезона де), а и имаме роднини. Предполагам, че не сме критерий за мнение, понеже бяхме с връзки в града и знаехме къде, как и по колко.

# 106
Орешарски може би е наясно, че няма безработица = 0, но ако го каже, колко хора ще го разберат?
Ами тогава да каже "намаляване на безработицата до възможния минимум", което е около 5%. А не да разтяга лакардии.

Терми, разбирам емоцията ти. Ама аз не съм го обиждала, просто се възмутих.

Не знам вече. Ср. стат. българин с това очакване за спасение всеки път сам си копае гроба... Яд ме е.

Агентката, пак да ти кажа, много як кадър!

Честит първи юни!

# 107
Ср. стат. българин с това очакване за спасение всеки път сам си копае гроба... Яд ме е.

И аз не ги разбирам. Или залагат изцяло на един политик да промени нещо сам самичък, или са върли песимисти, които вечно се оплакват.

# 108
То бива бива популизъм,но здравен министър да смекчава едва закрепени що годе мерки против пушенето е отвъд безумието,колегията е бездумна,Танчето беше в моя курс и нищо лично,ама туй вече е безочие на много нива..
@
Мъртъл биич не бих посетила пак,много уайт тараши място ни се стори..
@
Бонжур вам от Париж.Скъъъъхпо,тясно,хиляди маси народ на кв.мм, но пък култураааа..

# 109
... самите парижани не са от най културните, но пък как готвят  Crazy тартар и Дорсе и им прощавам липсата на обноски...
Вие ми простете липсата на правопис...

# 110
Глей са" кой за какво си мисли..аз и думам тук за Лувър ,и черква, и импресионист и пр,тя си ока за манджарето Joyедва ли всичкото, с което се наблъсках тия дни по метро и пр е парижанин,но определено е друга култура (или липсата и),пешеходецът за нищо го нямат,мигачите са съвсем опшънъл,настъпват се яко,крещят бая (вероятно и аз съм отвикнала на цивилизация и град,нали ида от село накрай света). Деца тук преди гимназ.възраст няма да водя..

# 111
То бива бива популизъм,но здравен министър да смекчава едва закрепени що годе мерки против пушенето е отвъд безумието

А, и това също! Забравих да го спомена. Много, много ме дразни. Пушенето тип "на който където и както му падне" е една от причините да напусна България. Повечето български пушачи са ужасно егоистично племе.

Анет, отказа ме тотално от ходене в Париж. Не че някога ми се е приисквало, ама... Не вирея в тълпи и блъсканица. Ни Лувър, ни мувър си струват такъв стрес.

# 112
Не съм комунистка, нито Орешарски или пък П. Чобанов.
Преди няколко месеца излязоха на протест, свалиха ББ, дойдоха избори и те пак си гласуваха за същите, а сега мрънкат все едно е дошъл края на света.
Серго Игнатов беше супер чаровен като преподавател и сума филоложки станаха египтоложки заради кривата му усмивка, ама като министър на образованието беше голяма излагация като за човек, който уж умее да чете на поне три езика.
Разликата е, че нашите преподаватели (в УНСС) са учили точно за това, как да бъдат политици и как да управляват бюджет.
Четете малко за Орешарски http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%B … D1%81%D0%BA%D0%B8
И за Чобанов http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2013/06/01/2 … _v_levite_redici/

# 113
Терми, благодаря ти, ама четох за Орешарски в Уикипедия и преди да го постнеш. При това защото търсех някакво оправдание за безумното му изказване по повод безработицата. Няма как да уважавам такъв човек, прощавай.

# 114
  • USA, Steak State
Уайт траш не съм забелязала да има в този град, поне не до такава степен, че да ми пречи на почивката. НО въпрос на вкус. Simple Smile Насочете се към Калифорния тогава. После да разкажеш. Лично аз не препоръчвам Кейп код- ужасно място! Но Бостън е красив, много красив!

# 115
Разликата е, че нашите преподаватели (в УНСС) са учили точно за това, как да бъдат политици и как да управляват бюджет.

Сергей Игнатов беше ректор на най-големия частен университет в страната, преди да стане министър, така че и висшето образование му беше бащиния, и с бюджети и прочие имаше опит, не е като без хич. Извини, но за политик никой не учи. Няма такава специалност.

# 116
 Голямо, мрънкане за пушенето, рестоеантьорите толкова ли силно лоби имат? Орешарски като заяви, че ще заличи безработицата, някой повярва ли?  Къде го каза това? Чак не е за вярване, че икономист ще се плесне така. Верно ли ще въвеждат учебници на турски, за тези които не разбират български или става въпрос за турски като свободно избираем предмет или втори език?

# 117
Голямо, мрънкане за пушенето, рестоеантьорите толкова ли силно лоби имат?

Не е от ресторантьорите. Просто хората държат да си пуфтят навсякъде. Много им е важно.

# 118
Орешарски като заяви, че ще заличи безработицата, някой повярва ли?  Къде го каза това? Чак не е за вярване, че икономист ще се плесне така.
По новините на БНТ го слушах, Соу.

# 119

Орешарски като заяви, че ще заличи безработицата, някой повярва ли?  Къде го каза това? Чак не е за вярване, че икономист ще се плесне така.
По новините на БНТ го слушах, Соу.
Grinning И на всеки пенсионер американ експрес.

Голямо, мрънкане за пушенето, рестоеантьорите толкова ли силно лоби имат?

Не е от ресторантьорите. Просто хората държат да си пуфтят навсякъде. Много им е важно.
  , а другите да мрат. Пушач съм.

Общи условия

Активация на акаунт