148 ваканционно настроени американки си подават студени коктейли

• 40 866
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Е. БРЕ, ФЕЙО, ти знаеш, че популизмът е основен полит похват !

# 91
Да се намърдам и аз в отдавна забравената тема ( повече от година или може би две..  Whistling ).

Има=няма един член на семейството повече  Laughing

# 92
Издразних се на Орешарски. Как може човек, който претендира да бъде министър-председател на цяла държава (па макар и тя да е само България) да зяви, че целта му е да премахне напълно безработицата? Та това е икономически невъзможно! Не го е срам, та и финансист се пише.
 Stop A, не така за Орешарски, ако обичаш. Аз съм му голяма фенка, и го смятам за много кадърен. Преподавал ми е по няколко предмета в университета, голям чаровник е. А министърът на финансите пък е брат на мой приятел, много умни момчета са и двамата. Оптимистка съм за новото правителство, знам, че значително подобрение няма как да се усети, но поне бюджетът е в ръцете на хора, които знаят за какво става въпрос. Между другото и финансовият министър в служебното правителство-Калин Христов и той е много кадърно момче(при него обаче май е малко в повече).

# 93
Терми, няма лошо да ги познаваш и двамата. Няма лошо и да защитаваш Орешарски. Ама щом е умен, от какъв зор обещава да премахне безработицата?! Все едно да обещае, че до месец България ще е основала първата изцяло самостоятелна и функционираща човешка колония на Марс.

# 94
Фейо, не съм го гледала, не знам какво точно е казал, и какво е имал предвид. Просто ми писна с тия негативни изказвания. Сутрин поглеждам си Фейсбука и отвсякъде ме заливат с "плакати" -"Бея, Гея и Злодея", "Жална ни майка" и всякакви други глупости. Най-много пък се дразня на мрънкането за часовете по турски, все едно някой тях ги кара да учат. Та карах се, карах се с хората по Фейсбук, и си викам я да се метна и на Феята Wink.

# 95
Абе аз за този турски не съм наясно какво ще правят - ще се изучава като всеки друг чужд език или ще преподават на турски някъде, защото децата не разбирали български? От различни места чувам и двете, та си се чудя тука Simple Smile
А иначе българина си е хейтърче от класа и къде другаде, ако не във ФБ ще си излее "умнотията". Понякога като чета коментарите в дир.бг или в днес.бг и направо се чудя откъде толкова злоба натрупаха тези хора!?
А иначе и аз не го харесвам Орешарски  Embarassed, ... ама чисто визуално! Хабер си нямам какъв е, що е, тепърва ще го преценявам Simple Smile

# 96
  • The QC to be!!!
Фея, точно Мъртъл Бийч ми препоръчаха днес за ваканция.  ...
Един път сме ходили там, и никога не повторихме. Но за всеки влак си има и пътници.  Peace

# 97

ю мийн комунистка?  Whistling сори, не се сдържах.  Crazy
да не забравяме, че между преподавател и политик има куайт а дифрънс. ако и да става дума за едно и също лице.

нищо добро не очаквам от новото правителство.

# 98
Честит празник на всички деца. Simple Smile

# 99
Честит първи юни на чудесните ни деца!
Да са здрави и те, и на родителите им нервите.

За новото правителство нищо не мога да кажа, но съм съгласна, че в политиката реноме трудно се запазва. Серго Игнатов беше супер чаровен като преподавател и сума филоложки станаха египтоложки заради кривата му усмивка, ама като министър на образованието беше голяма излагация като за човек, който уж умее да чете на поне три езика.

# 100
Абе не знам как и дали можем да изведем заключението, че скилсетът на преподавател е достатъчен и адекватен за министър  Thinking

Уинкс, Испания наистина надмина очакванията ми! Много се радвам, че осъществихме този проект! Навъртяни над  2000 км последната седмица, мм се бунтува, но ходихме по разкошни 7 места и паланки.

Джейн, снимки реално след месеци, трябва ми време и нещо повече от 13 инча монитор на лаптоп. Щракването е най малкото от  направата на един кадър. Всъщност имам един...

Barcelona-small-3306 by Agent Provocateur 007, on Flickr

Честит празник на прекрасните ни деца,!

Последна редакция: сб, 01 юни 2013, 16:26 от Agent Provocateur

# 101
И на мен ми е преподавал Стоян Александров,но като министър на финансите......

# 102
  • Чикаго / София
Честит Празник на всички деца!

Моите вече са в Бг и се наслаждават на празника в пълната му сила.

Ати аз нямам напротив, когато си в Бг, пиши пък ще видя бабите как ще са с времето и децата дали по това време са в София, че половината престой ще са извън София, я на море, я на планина, я на село. Дано успеем да стъкмим нещо.

За новото правителство нищо не мога да кажа, но съм съгласна, че в политиката реноме трудно се запазва.

Напълно подкрепям това мнение.  От новото правителство и аз не очаквам нищо хубаво, но да видим, дано ни изненадат приятно.

# 103
Орешарски може би е наясно, че няма безработица = 0, но ако го каже, колко хора ще го разберат? Аз напоследък се сблъсквам с реалността, че хората в България нямат достъпа до съвременно образование и леснодостъпна качествена информация, която ние имаме. Онези, които са любопитни и знаят език, четат. За останалите има блитц.бг и учебници от 60те.

# 104
Абе не знам как и дали можем да изведем заключението, че скилсетът на преподавател е достатъчен и адекватен за министър  Thinking

С теб съм.
Ако генерализираме съвсееем леко, ситуацията се свежда до овластяване. А до какво води овластяването, както сигурна съм повечето от нас тук знаят, прекрасно е онагледено с няколко известни експеримента от 60 и 70 години на миналия век.

Хиър, за жалост е точно така. Аз обаче смятам, че достъп и качествена информация има, но желание за набавянето ѝ няма достатъчно. За щастие българските медии не само блитц.бг-подобни сайтове. Но кой чете медиапул например? Да не говорим, че плява има навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт