148 ваканционно настроени американки си подават студени коктейли

• 40 890
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
Не е "да мрат" бе, Соу. Ама виж тука как работи това с непушенето на обществени места. И ти го приемаш, и се съобразяваш. А застъпниците изтъкват като довод за смекчаване на този закон в БГ, че държавата била най-бедната в ЕС и не можела да спазва същите изисквания. Както и че досега нямало доказателства, че промяната е повлияла положително на общото здраве. Нали току-що ги слушах да се пенят по новините на БНТ?

Последна редакция: нд, 02 юни 2013, 08:08 от Фея Кръстница

# 121
  • usa
той и обама е много образован и умен, ама...

анет, ти разказа за лувъра, агентката покри манджарето, така всички аспекти на обекта париж са покрити и всички са доволни Simple Smile. дайте сега подобни детайли и за испания като е станало дума и току-виж вързаните по селата в сащ съвсем сме се окултурили и извисили.

# 122
Не е "да мрат" бе, Соу. Ама виж тука как работи това с непушенето на обществени места. И ти го приемаш, и се съобразяваш. А застъпниците изтъкват като довод за смекчаване на този закон в БГ, че държавата била най-бедната в ЕС и не можела да спазва същите изисквания. Както и че досега нямало доказателства, че промяната е повлияла положително на общото здраве. Нали току-що ги слушах да се пенят по новините на БНТ?
това ми е и на мене мисълта( просто не ми е ден).

# 123
Annette, cherie - манджата е органична и неделима част от културата и изкуството. Големите шедьоври се творят след хубаво ядене и заскок към либовницата след обяда, както е видно от историята на големите културни центрове Wink
Изключенията потвърждават правилото и всички гладуващи артисти все към парижка манджа са тичали... упс, пардон, към светлината на града Grinning

Миз, тръгвам си от Испания със супер положителни впечатления, 2200км по пътищата и и някое и друго евро по музеи и прочие култури. И тяхната манджа не е никак лоша Simple Smile

А къде по щатските села и паланки се ходи на фууд туризъм!?!

А. - ти остави хлапетата и отиде в Париж САМА!?!

Последна редакция: нд, 02 юни 2013, 09:37 от Agent Provocateur

# 124
Ааааа,в Барселона чуден плод и зелечнук има,нямам оплаквания там към културата Mr. Green
Студ ей,тук е 10град,отидоха ми парижките тоалети и елегантности летни..

# 125
  • The QC to be!!!
 ooooh! тотал регрешън за закона за пушенето в заведенията. На коя масмедия/нюз агенция или уеб може да се вярва с Бг.?

В Париж, август месец не бих отишла-жега, опашки на всички турист обекти, и не става на ?с за до 30-45 мин чакане, а за часове...

АП давай снимките да изплакнем окото мадам.

# 126
  • САЩ
Здравейте момичета, имам едно питане. Имате идея какви са условията да се вкарат гоблни в САЩ?
Благодаря ви

# 127
  • Варна
Здравейте момичета!
Извинявайте за нахълтването ми в темата.
Моля ви за съвет.Живея във Варна.Имам син 8 клас,който иска да учи компютри в Америка.(всяка година се явява на изпити към Кеймбридж и получи диплома ,включваща 6 модула)В момента е в Гимназия за Информационни технологи,пълен отличник със златна значка.Съпругът ми е капитан към немска компания.
Не мога да си представя как единственото ми дете след 4 години ще отлети толкова далеч.Ние с баща му искаме да сме по- близо до него.Готови сме да напуснем България.Въпросът е как и къде бихме могли да се установим да живеем,къде има наши сънародници,как можем да си купим имот ,на какви пари?
Моля ви ,помогнете ми,споделете как би могло да стане това и къде е най -удачно.Благодаря на всички предварително  bouquet

# 128
 Grinning Ей СЯ стана интересно  Crazy

Гоблин и аз искам в Америкааааа...

И аз уча компютри  ooooh!

Последна редакция: нд, 02 юни 2013, 23:25 от Малко Трънче

# 129
Здравейте момичета, имам едно питане. Имате идея какви са условията да се вкарат гоблни в САЩ?
Благодаря ви
Колко гоблени?

# 130
Чак сега видях новата тема  ooooh! Майка ми и брат ми си заминаха онзи ден. Голямо обикаляне беше този месец и половина. И голям кеф мама да те поглези. Друго си е с помощ, няма какво да си говорим.  

За полетите да кажа, че имаха 2 часа престой в Париж, но самолетът закъсня с 2 часа и изпуснаха връзката за БГ, та трябваше за по-пряко да минат през Франкфурт... Понякога и 2 часа между полетите са малко...

За БГ правителството и за пушенето изобщо не ми се говори...

Да ви попитам за тези кошници - кое ги прави по-атрактивни от пазаруването от фармърс маркет? По-евтино излиза, или? Аз няколко пъти съм обмисляла идеята и все стигам до извода, че за нас не е подходящо. Предпочитам да купя от пазара повече от това, което ядем (домати, примерно) и да пропусна нещата, които не харесваме. Обикновено не давам повече от $20 - $25 на седмица на пазара.

# 131
  bouquet  bouquet  ей сега я видях и аз новата темичка Mr. Green

# 132
  • САЩ
Благодаря ви
Колко гоблени?

Проблема е че са четири и са два по два еднакви. Свеки ги е шила за децата, но нз дали няма да направят проблем. Преди 2 години съпруга ми донесе два гоблена но нищо не му бяха казали, но сега се притеснявам че може да кажат че са за продан.

# 133
Nushlem, какво значи компютри? Програмиране? И вие искате детето да учи в американска гимназия, така ли? Аз бих се замислила дали това е най-добрият начин детето да успее като програмист. Работа за програмисти има много и една голяма част от тях са наети от чужбина. В моя университет има много чужденци, които програмират за най-разнообразни компании. Счита се, че в САЩ няма достатъчно програмисти да покрият търсенето, или просто не са добре подготвени, затова се внасят и очевидно не са обучавани в САЩ. Аз бих насърчила детето да кандидатства в американски университет, когато му дойде времето, да се изучи хубаво по "компютри" и математика. Така шансовете му да се устрои в САЩ са големи. Насърчавайте го да учи английски, да събира медали и да общува в програмистките форуми, където те си излагат произведенията.

Зои, на нас ни излиза по-евтино. $500 за цяло лято плодове и зеленчуци. Това си е голяма далавера. Освен това ни кара да опитваме нови неща, да готвим и да си ядем зеленчуците. Минус е, че не винаги всичко е прясно.

По въпроса с гоблените, чакам с интерес Цонна какво има да каже.

# 134
И аз се записах за една ферма - доставят до дома. Но май ще е двойно на фармърс маркета. А и няма много разнообразие, но реших да пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт