148 ваканционно настроени американки си подават студени коктейли

• 42 094
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
Има ли среща утре? Кога? Къде?

Терминатор, две думи за днешните топли въглени в бг политическата паница ще кажеш ли? "Надежда всяка тука оставете..." или още си оптимист?

# 241
Има, 10-10.30, но плс нека да е място с площадка за да пуснем дребните! Анет? Уинкс?

# 242
Без да се включвам в срещата да кажа , че срещу Народният театър хотелът има кафе, а точно до него площадка. Може да седнете и да си гледате и децата. Единственият проблем е , че сигурно ще има много хора заради почивният ден.

# 243
В парка заимов има хубава площадка, дали кафетата са читави - не знам. Обаче ако вали ни трябва бекъп план - мол. Плс, дайте координати навреме, защото този път идвам с дребния.

# 244
utre заран няма да вали; 1030 на Народния театър,катерушките през Гранд хотела,чакаме С,У и АП..

# 245
  • USA
Ще дойдем! Засега планирам да сме тримцата, ако бебето ми свие някой номер ще отпадне. Mr. Green
На Гранда кафето има и закрита част, при това широча, та ще стане и ако вали.

# 246
Анет, за тези катерушки ли става дума? Няма да съм с количка и не искам да обикалям с кюфтака на гръб.

# 247
Солей, явно не съм Терми, но току-що гледах новините. Повръща ми се. Добре, че имаше хора, които така бързо се организираха за митинг. Да видим дали ще постигнат нещо.

Чакам сега кумът ми да пише в блога си, да разбера повече за протеста.

# 248
На протестиралите против 'тока' - поздравления! Само за няколко месеца заменихте работещо правителство с откровена мафия  Rolling Eyes

# 249
На протестиралите против 'тока' - поздравления! Само за няколко месеца заменихте работещо правителство с откровена мафия  Rolling Eyes
  202uu Confused
Приятно кафе на софиянки!   Peace

# 250
Solley,баш (то май други няма околовръс)
*
много е минорно сред моите приятели по отнош "оправянето" на държавата, 2те неща к чух са "ще се махам" или "за мен е късно,но детето ходи на хх език и ще заминава след 7ми клас/гимназия". Яд,омерзение и обезверяване пак и сякаш повече..

# 251

*
 "ще се махам" или "за мен е късно,но детето ходи на хх език и ще заминава след 7ми клас/гимназия". Яд,омерзение и обезверяване пак и сякаш повече..
  много е тъжно когато хората са обезверени, и жалко когато образовани хора не виждат друг път. Сега ще погледам малко новини, да съм в час, че само Сопрановите коментари виждам във фейса.

# 252
Щом майка ми, която се затри да реве като заминавахме сега вече само ми вика "Добре, че се махнахте", значи положението е ... и аз не знам вече какво.

Фейо, би ли споделила блога на кръстника пак, че преди четох, ама не си го сложих в отметките, а ми се иска пак да прочета.

# 253
Фейо, би ли споделила блога на кръстника пак, че преди четох, ама не си го сложих в отметките, а ми се иска пак да прочета.

http://www.gatchev.info/blog/

# 254
Яд, омерзение и обезверяване пак и сякаш повече..

... повече от последните 3 год, определено!

Въпросът е "протестиращите срещу тока" ли замениха правителството....

Общи условия

Активация на акаунт