148 ваканционно настроени американки си подават студени коктейли

• 40 967
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
Оркид, подробности не помня, но на майка ми за 20 лева й бяха пратили писмо, че е заведено дело, някакъв забравен данък беше.

# 511
днес е приет ЗАКОНА

ВЛЕЗЛИ ОТ 2012 НАСАМ ??? -ще обясни ли някой тези хора ще се легаризират ли -или само тези ПРЕДИ 31 ,12,2011?????

Доколкото разбирам, делителната линия е именно 31. декември 2011. Законът не се отнася до нелегалните имигранти, дошли на територията на САЩ след тази дата.

За мен радостното е, че сестра ми вече никога няма да се нуждае от виза!

# 512
днес е приет ЗАКОНА

ВЛЕЗЛИ ОТ 2012 НАСАМ ??? -ще обясни ли някой тези хора ще се легаризират ли -или само тези ПРЕДИ 31 ,12,2011?????

Доколкото разбирам, делителната линия е именно 31. декември 2011. Законът не се отнася до нелегалните имигранти, дошли на територията на САЩ след тази дата.

Силно се съмнявам, че този "проект" ще бъде одобрен в този си вид от The House....

# 513
днес е приет ЗАКОНА

Всъщност приет е билл-а, а дали ще стане закон един господ знае

# 514
днес е приет ЗАКОНА

Ще ме светнете ли за какво си говорите?

# 515
# 516

Фей, как така? Не те разбрах.

# 517
Ако реформата стане закон, Ванх, живеещите в чужбина братя и сестри на натурализирани УС граждани няма да се нуждаят от визи.

# 518
Ако реформата стане закон, Ванх, живеещите в чужбина братя и сестри на натурализирани УС граждани няма да се нуждаят от визи.

WOW... дано!!!

# 519
Ще ви разнообразя седянката със скучна битова питанка.
Някой скоро да е избирал пералня и сушилня и да е в час с новостите? Надявам се на препоръки и похвали. Държа на фронт лоудър. Мерси!

Последна редакция: пт, 28 юни 2013, 20:31 от Solley.

# 520

WOW... дано!!!

причината за това нововъведение е, че отпада възможността УСА граждани да спонсорират братя и сестри за зелени карти.

Не знам дали знаете, но опашката за зелени карти за братя/сестри е около 10-12 години към момента.
Новият закон ще премахне изобщо тази възможност, но тези братя/сестри, които вече са спонсорирани, ще получат зелени карти 5-7 години, вместо 10-12 години.
Съответно, тези които смятат да подават на братя/сестри е хубаво да свършат това в следващата година ор со.

други важни моменти от била
- отпада лотарията зелена карта
- съпрузи на зеленокартовци вече ще могат да получават зелена карта веднага, както е сега с УСА гражданите.
- съпрузите на тези с работни визи ще имат право на работа

# 521
А дано, ма надали....

# 522
Ето го пълния текст на реформата:

http://www.gpo.gov/fdsys/pkg/BILLS-113s744rs/pdf/BILLS-113s744rs.pdf

# 523

ще разберем в следващите 1-3 месеца мисля... има доста голям шанс и натиск от всички страни (президент инклудед) да бъде приет в близък до сегашната си форма. Днес вече е бил одобрен в Сената...

# 524
Сега House of Representatives трябва да го одобри или няма да се приеме. Има вероятност точно те да направят разни промени.

Общи условия

Активация на акаунт