148 ваканционно настроени американки си подават студени коктейли

• 40 963
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
Бенс, сега се загледах в подписа ти - кога стана на 6 А Дж!!

# 526
- съпрузите на тези с работни визи ще имат право на работа

Аз и сега съм така.

Колкото до зелените карти - това ще направи ли нашата процедура по - лесна и евентуално не толкова скъпа? Ако мм вземе зелена карта, аз ще мина ли по бързата процедура след него или нищо не се променя за нас, щом вече имаме сключен брак и заедно ще кандидатстваме.

Ние ще започваме този процес до края на годината, фирмата уж ще плати за мъжа ми, за мен още преговарят  Whistling

# 527

Аз и сега съм така.

Колкото до зелените карти - това ще направи ли нашата процедура по - лесна и евентуално не толкова скъпа? Ако мм вземе зелена карта, аз ще мина ли по бързата процедура след него или нищо не се променя за нас, щом вече имаме сключен брак и заедно ще кандидатстваме.

Ние ще започваме този процес до края на годината, фирмата уж ще плати за мъжа ми, за мен още преговарят  Whistling

Аз пък несъм...Съпруга на дошъл с работна виза съм и ми се разказа играта 4-та година да съм под домашен затвор, заради невъзможността за работа Sad
Както и да е надявам се да се доберем до ЗК преди да трябва да разчитаме на промените...

Ще ви разнообразя седянката със скучна битова питанка.
Някой скоро да е избирал пералня и сушилня и да е в час с новостите? Надявам се на препоръки и похвали. Държа на фронт лоудър. Мерси!

Аз си взех ТАЗИ преди 2 седмици.
Доволна съм.

# 528
Нас ни попитаха ще искам ли да работя, аз казах да и така. Чак ми е съвестно, че грам не участвах в целия процес и сега съм в Америка, а ако някой ме попита за съвет, нямам идея как се изкарва виза  Embarassed

Надявам се да успеят да вкарат закона. Най - добрият ни приятел тук е със зелена карта и иска да прибере приятелката си от България, тук да си сключат брак и пр.

# 529
  • USA, Steak State
Ако реформата стане закон, Ванх, живеещите в чужбина братя и сестри на натурализирани УС граждани няма да се нуждаят от визи.

А дано!!!!!!!!!!!!
Така искам сестра ми да идва да ме вижда.

Едко, чакам после да разкажеш как са при по-дълга употреба, че баш на тях бях хвърлила оче.

# 530
Моите всички имат визи, но си мисля, че е добра идея кандидат емигрантите да се пресяват по някакви критерии все пак.

# 531
Съгласна съм за пресяването, но не съм съгласна с това че ако имаш брат#сестра и живее в БГ няма пари и собственност там, съвсем нормален човек е и за тях е потенциален емигрант, ми как може да дават визи на *заможни приятели, които дори нямат роднини тук* но на такива близки роднини не  Crossing Arms защо трябва да си даваме парите за петиции и тем подобни глупости, които се решават с една проста 10 годишна визиторска виза  и готово Wink

# 532

Аз и сега съм така.

Подозирам, че сте на Л виза, а не на Х. Ако да, с Л визите петициите за зелена карта са лесни и бързи (зависи дали Ла или Лб виза де).
С проектозакона и съпрузите на Х визите ще могат да работят.

# 533

Аз и сега съм така.

Подозирам, че сте на Л виза, а не на Х. Ако да, с Л визите петициите за зелена карта са лесни и бързи (зависи дали Ла или Лб виза де).
С проектозакона и съпрузите на Х визите ще могат да работят.

L1B  newsm78

# 534

С Л1б виза може да отнеме около 1+ година, а може да отнеме и 4-5 години; зависи под коя приоритетна категория компанията на мъжа ти ще подаде (с Л1а процесът за зелена карта се измерва в месеци). Хубавото е, че можеш да работиш през това време, това е голямо улеснение  Grinning

# 535
Рязък завой.

Някоя от вас има ли хортензии и ако да, от кои видове сте доволни?

Утре ще отрежем всички стари и грозни храсти около къщата и ще насипем мълч. Наесен ще бодна няколко хортензии от предната страна, а следващата пролет - къпини, боровинки и малини отстрани и отзад.

Мишки, в момента сиря първия си галон прясно мляко. Ще дам отчет за резултата.

Ъпдейт: направих първото рязане за отцеждане на суроватката. Сиренето изглежда великолепно! Точно като във видеото на лелката.

Последна редакция: сб, 29 юни 2013, 07:03 от Фея Кръстница

# 536
  • The QC to be!!!
Фея ние имахме от тези на картинката долу. Бяха на храст и като плевел няма изкореняване, не, че сме искали да ги изкореним, искахме да намалим храста, но не би, от корените избиваха. Не ги бяхме садили ние, та опит с това нямам. Малини и капини - избиват от корените също и конрола къде ще избият е почти никакъв. Ще трябва да режеш издънкте ако искаш да ги контролираш на къде да вървят. Но пък нито едните нито другите искат грижа, освен връзване да не се влачат по земята като израстат.

# 537
Някоя от вас има ли хортензии и ако да, от кои видове сте доволни?

Фей, може и да знаеш, но аз да кажа - цветът на хортензиите зависи от киселинността на почвата.

"Because it's the soil chemistry that determines the bloom color, the variety names given to these types of hydrangeas means very little when it comes to bloom color. For instance, Nikko Blue, Pretty in Pink, Forever Pink and Blue Deckle, all have an almost equal chance of blooming pink or blue, depending on the soil they are planted in.

So remember that even if you purchase a hydrangea in bloom, you cannot be sure the plant will produce the same color flowers once it's growing in your garden."

http://www.gardeners.com/Growing-Blue-Hydrangeas/hydrangealp,default,pg.html

А тези двуцветните сигурно са хибридни  http://www.dailypress.com/hr-dphalohydrangea20060622062434,0,5955414.photo

Аз много обичам хортензии - баба ми имаше два големи храста. Сега имам една в саксия. Иска много вода, но трудно умира. Тъкмо си помисля, че съм я съсипала и като я полея се възстановява.

# 538
Бенс, сега се загледах в подписа ти - кога стана на 6 А Дж!!

През Май. Wink Ноли ще е скоро и той. Кога мина това време!

Солей, моят "скорошен" опит с нова пералня е от преди 3 години. LG front loader, нямам никакви оплаквания за това време. Има кратко пране, деликатно, ръчно/вълна, перм. пресс, нормален цикъл и санитайзинг. Може да се дилейтва, екстра ринс и разни други функции, които не съм използвала. Не беше от най-най скъпите и нови модели по онова време.

Джейн, колко скоро ще получите ЗК зависи от квалификациите на мъжа ти и колко хай е позицията му във фирмата. Колкото повече, толкова по-бързо. Simple Smile

# 539
Знам за цвета на хортензията, Зоуи. Питах за видове, защото знам, че някои са по-капризни.

В момента разкарваме почти всички безполезни храсти около къщата. Кеф!

Общи условия

Активация на акаунт