148 ваканционно настроени американки си подават студени коктейли

• 40 953
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
Фея, ако човек се храни балансирано и няма здравословен проблем, кое налага даването на добавки?

Хиър, приятно!

Вики, добре дошла. Бърза адаптация. Simple Smile

Никой не ми писа за пералните, с изкл на Бенс и Едира. Мила дама, чийто мъж е техник в сервиз, ми препоръча GE от долната ценова класа.
Аз имам неприятен опит в Уърпул, а се оказа, че много от марките са произведени от тях, само надписите им са различни.

# 586
В Канада бях с Бош. Тук търсихме отново но се оказа че което искаме като модел се произвежда само в Европа. Имат завод тук но не произвеждат с предно зареждане. Сега сме с Електролукс, близо година ги използвам и съм мн доволна. Два пъти годишно Хоумдепот имат мн хубави цени за перални, сушилни, хладилници. 2 години интерес фрий и общо взето излизат на мн сносна цена.

# 587
Поръчах го днеска това омега нещо, щом е хубаво на вкус, смятам, че няма да има проблеми с пиенето, даже съм сигурна, че ще зяпа за още Simple Smile Мишо както не яде нито риби, ни флкссийд, май наиситна ще му е нужно. Пък ако вземе и да продума някоя дума в резултат ще почерпя направо  Laughing

За пералните - много лошо впечатление ми прави, че и двете перални, които съм използвала тука (едната Кенмор, другата GE) перат много набързо. Най-дългият им цикъл е 40 мин. Вярно, че сипват топла вода, а не си я топлят, но за толкова време, не може дори да ми се накисне прането(то 20 мин. е прането другото е плакнене и центрофуга, засичала съм го). За да има поне малко изпран вид сипвам огромни количества препарат за пране и пак ми се захабяват много бързо нещата. Та ако трябва да си търся пералня, бих си взела някоя, която пере малко по-дълго.

# 588
Титина, Мийле, Бош и Електролукс са друга ценова класа. На мен ми трябват уреди за 3 години само.

Орчайд, ГЕ имат модели, които топлят водата. А сегашната ми Уърпул пълни топла вода директно, но има и дълги цикли. Единият е час и половина. Деликатното и бързия са по 35 респ. 45 мин. Simple Smile Зависи от моделите.

Последна редакция: ср, 03 юли 2013, 13:24 от Solley.

# 589
Добре заварили на всички  Hug

Много сте мили!   newsm03  Ами за постоянно се преместихме в Далас в началото на Май. На 25 съм, имам 1 детенце на 2 момченце и чакаме второ Октомври - момиченце. Съпругът ми е американец, мъчихме се в България, но не се получи и събрахме багажа   travel 

Тези теми във форума сега тепърва ги опознавам, не се сърдете, ако някъде без да искам се изкажа неподготвена  Embarassed По принцип до сега съм предпочитала да чета, но нали знаете когато си в чужбина нещата се променят, та започнах и да пиша.

Видях, че говорите за рибните масла. Изобщо не ги долюбвам, но от много места съм чувала, че са полезни. Вече е друг е въпроса как ги произвеждат тук и какви така да речем "бонуси" има към тях.

# 590
Добре дошла на Вики!

Солей, като се прибера ще ти пиша каква ми е пералнята, доволна много, но не и знам марката наизуст.

Събрах багажа преди минути, пак съм със свръхбагаж, аман! Това моето е диагноза от патологията! Shocked

# 591
Агент, аз защо разбрах, че август пътувате?!

# 592

Никой не ми писа за пералните, с изкл на Бенс и Едира. Мила дама, чийто мъж е техник в сервиз, ми препоръча GE от долната ценова класа.

От човек, който продава уреди и имат и сервиз като част от бизнеса имам препоръка за LG.

# 593
Фея, ако човек се храни балансирано и няма здравословен проблем, кое налага даването на добавки?
Например това, че моите деца не се хранят само вкъщи. От понеделник до петък фръцлите ми ходят в детски център и училище (през учебната година, разбира се). Това означава, че закуската, обяда и снаковете са храна, която не съм приготвила аз. Ще давам добавки, разбира се.

При мен, да кажем, нещата стоят по-различно - храната не е включена в "цената" на ходенето ми на работа, така че си нося ядене. И въпреки това приемам добавки, защото тялото ми има начин да ми показва, че се нуждае от тях (няма да навлизам в подробности, освен ак не държиш на това).

# 594
Солей, на мен GE не ми харесват. Peace

Титина, AJ Madison продават предно зареждане Бош:
http://www.ajmadison.com/b.php/Bosch%3BFront+Load%3BWashers/N~37 … 846359+4294967267

Вики, добре дошла.

# 595
benson10, това не е моделът който търсихме.
Преди да купим пералня+ сушилня тук бях с една пртабле ( разбирай размер като на българска пералня). Препоръчвам с две ръце. Толкова здраво нещо ( а перях по минимум 1 път на ден не съм виждала). Става дума за това
http://www.walmart.com/ip/13346456?wmlspartner=wlpa&adid=222 … 22630&veh=sem

# 596
Фей, ще поръчам и аз - сигурно и ние ще се облизваме. Simple Smile

~

Да ви кажа, на мен нещо пак почва да ми намирисва, но да видим.  Wink Sunglasses

~

Титина, ние имахмe по-голямата портабъл на Хайер и бях страшно доволна. Сега я продавам, че няма къде да я сложим, но хич не ми се продава.
http://www.walmart.com/ip/Haier-Portable-Washing-Machine/5043376

Иначе имаме фул сайз, от която не съм доволна и трябва да я сменяваме.

~

Вики, добре дошла. Как се справяте с първоначалния шок? Ориентирате ли се вече? Децата посвикнаха ли?

Последна редакция: ср, 03 юли 2013, 16:48 от Zоie

# 597
И аз моята я продадох миналия месец... чак сърцето ме болеше за нея, толкова добре и предано ми служи  Laughing

# 598
И аз моята я продадох миналия месец... чак сърцето ме болеше за нея, толкова добре и предано ми служи  Laughing

Аз направо исках да я инсталирам вместо голямата, но не ми се занимаваше, а и не съм сигурна, че е възможно.  Thinking

# 599
Без да съм на 100% сигурна, но моята си беше на местото за големите, че и места за сушилник имаше. В началото бях много против купуването и, но наистина ми вършеше прекрасна работа...и дрехите ги изкарваше почти сухи

Общи условия

Активация на акаунт