Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 98~

• 33 530
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте.  wavey

Като гледам снощи до късно сте нищили разни конспирации.  Joy Добре сте си прекарали.  Laughing А за снимката с Чаги и Хазал- иска ни се да е истинска, но 100% e колаж.
Пепи,  Hug
Скрит текст:
Дано детенцето ти да се оправи.  Praynig

От инстаграма на Джейда. Много красива и неузнаваема е на тази снимка.  Heart Eyes

Чагитко пак се крие.  hahaha

# 376

Имайте търпение за поредните две серии, готови са и ще ви зарадвам съвсем скоро...    love001  love001  love001

newsm44  Ей тъй спокойно си чакаме smile3504

# 377
Привет и от мен! wavey
Ренате, ади бе къз! welcome Успяла си да се справиш с българската бюрокрация  Hug Адиии...давай 38,39еп,че не се трае... tooth tooth toothТа после да преследваме Ирка за 44еп... hahaha hahaha hahaha   love001
Жани,хубава ти е племенницата и с основание е спечелила  newsm10 smile3508

# 378
  • У Диспансера ...♥♥♥
А добре съм ви заварила Hug Hug Hug Ренатке,ако не си приготвила тука задълбочен анализ,да пишем глобата казвай,тя е или клип,или епизод,тъй да знаеш Mr. Green Значи виждам моята дълбока конспирация се приема добре,не съм значи толкова тралала Mr. Green Работните ми те,станали рано торти правили,кафета,обяд приготвили,музичка за по-добро храносмилане,за мързеливите като мен,ммммм евала ви значи Hug Hug Hug Сега малко грозотийки  да ви сложа Mr. Green

А и Жана,да ти е жива и здрава племенницата,и още по-големи успехи да я съпътстват занапред,за да ни се хвалиш Mr. Green

# 379
  • У Диспансера ...♥♥♥
Снежи Hug,и да ме преследвате той готов,хич не ма плашите,Зверо ще ви го сервира с колаж даже,отговарящ за него  Mr. Green

# 380
  • У Диспансера ...♥♥♥

Тия не бях ги виждала,и все ще ги слагам да ги видите и вие Hug

# 381
Привет и от мен момичета wavey!Минавам на бързо преди да отида на newsm39 ,че от толкоз торти морти станах кат  261uu.И да не забравите да гласувате . Айде до после Hug

# 382
Добрия човек като споменеш и той се появява  Hug Иркаaa wavey Стягай 44еп. и не се мотай  hahaha hahaha hahaha Учудващо добре/наистина/се приема сценария ти,ама и така трябва  newsm10 Това е тема за ФЕмир  txtloves smile3501

# 383
  • У Диспансера ...♥♥♥

И аз отивам да се поизпотя,че само тука изкушения слагате,и за да не ходим на Аляска,при пингвините и моржовете,давайте към фитнеса Mr. Green

# 384
Жани,много е красива племенницата ти,да е жива и здрава!Ето това е докоазателство че българките са много красиви! smile3501

# 385
  • In a surreal moment!
Привет!
Zhana Georgieva - прекрасна госпожица! Да ви е жива и здрава!

very89 - Познай кой веднага влезе в контакта  с Улусой най-младши ?!? Mr. Green Обаче, имам проблем...въобще не знам какво да го питам туй дяти. Колко 6-тици имаш тази година някакси...Оф бе, оф, не върви някак си веднага да отпердаша - Къде е баткУ?  Crazy Grinning
Чувствам, че трябва да е по-гимеджийската  Outta Joint   Да изглежда ,че хич биля не се интересувам от БаткУ ! Хич! Хич!  Whistling    Twisted Evil Joy
Мъка, мъка....

# 386
Икси, аз пък направо си му зададох въпроса "Какво прави брат ти?" и дано да ми отговори.  Laughing

# 387
А добре съм ви заварила Hug Hug Hug Ренатке,ако не си приготвила тука задълбочен анализ,да пишем глобата казвай,тя е или клип,или епизод,тъй да знаеш Mr. Green Значи виждам моята дълбока конспирация се приема добре,не съм значи толкова тралала Mr. Green Работните ми те,станали рано торти правили,кафета,обяд приготвили,музичка за по-добро храносмилане,за мързеливите като мен,ммммм евала ви значи Hug Hug Hug Сега малко грозотийки  да ви сложа Mr. Green
Скрит текст:

Аууууу, наистина големи ФЕмирски грозотий си сътворила, особено първата. Heart Eyes
Миленче,
Скрит текст:
определено това не е моя сериал, за който си писала, права си.
Ф-Е как ще продължаваме така...тайно? Писна ми вече. Колко още, ще продължаваме да игнорираме родителите си?
Е-Докато не го приемат.
Ф-Ще се справим ли?
Е-Ще се справим.
Е-Няма да го позволя на никой, да съсипе всичко това. Мразя да те оставям с колата тук. Всъщност мразя да те оставам където и да е било. Мразя това, че се прибираш в къщи. Мразя да чакам и до сутринта за да те видя.
Ф-И аз мразя да те оставям така.

# 388
Е-Фериха, кажи ми, направи ли ти нещо, докосна ли те!? Фериха, кажи ми.....

Ф-Нищо не ми е направил. Емир.............любов моя.
Тези й думи му дадоха сили да се изправи и да продължи да се бори за тях двамата.

# 389
Е-Не си убедила учителят Левент.
Ф-Не съм говорила с него.
Е-Защо?
Ф-Защото знам, че нищо няма да се промени.
Е-Да ти толкова добре го познаваш, нормално.
Ф-Как може да повярваш на това? Жената, която ти го е казала, имаше връзка с Левент. С очите си видя.
Е-Фериха, не ме интересува какво казва онази жена. Също така онзи мъж, който иска да плати дълга ви и неговото присъствие(тук в университета) нищо не ме интересува. Ти говориш с него, той те познава и то много добре.
Ф-Защото той ме слуша, без да ме е страх с него мога да говоря
Е-Ако не бяха лъжите ти, този мъж щеше ли да бъде между нас? Добре, не мога да говоря философски като него, но можех да те изслушам като него.
Ф-Ако не бях казала онези лъжи, ти щеше ли да се опиташ да ме разбереш? Ти вярваш в класовите различия, щяхме ли да можем да преодолеем разстоянието между нас?
Е-Какво казваш Фериха?
Ф-Ти беше ми казал-слез долу и живей живота на онези хора за два дни, да видим дали можеш да го направиш? Откакто съм родена, живея този живот. Щеше ли да ми дадеш възможност да преодолеем тези различия между нас?

Е-Да, пак аз съм виновния затова, че нищо не знам, за това, че нищо не ми каза. Пак ли аз се оказах виновен, Фериха?
Ф-Не те обвинявам. Просто питам. И защо си толкова агресивен? Ако не се страхуваш от въпросите, на които нямаш отговори, защо тогава? Не чуваш това, което ти казвам. От малка познавам горния свят. Знам го, но ти не познаваш долния свят, Емир. Приеми го, не го познаваш. И не можеш да го опознаеш. Не те виня. Но от мястото, на което седиш, и да си мислиш, че можеш да ме разбереш(разгадаеш).
Е-Но ти даде ли ми тази възможност, Фериха. Възможността, която даде на онзи мъж(Левент), даде ли я и на мен? Знаеш ли, всъщност тази, която вярва в класовите различия, си ти! Затова се уплаши, затова не сподели нищо с мен.

Ф-Уфф, ти не искаш да ме чуеш, а искаш да си изкараш гнева.

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 17:39 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт