Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 98~

• 33 347
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Явно наистина това с наркотиците е било доооста голяма плесница за Чаги! Щом вс е приключило ,а все още се крие... явно го е срам човека ,така да се изложи, да не говорим,че беше на крачка да провали живота си. Е,хубавото е,че вс вече е минало-заминало.Живот и здраве на есен с нова бодра песен  Simple Smile
А какво стана с репортажа на сценаристката ли беше  newsm78 дето уж бяха казали лоши неща за Чаги.Някой преведе ли за какво иде реч?
Ани, кой е този репортаж, че не се сещам?! newsm78
По повод блокираните им туитъри по време на процеса е съвсем нормално, иначе биха ги подлудили с неуместни въпроси и него, и брат му, Rolling Eyes той и затова си се крие, и добре прави, че с такива..........фенки........ ooooh!

# 646
  • У Диспансера ...♥♥♥
Снимка от сутрешния вестник било това,и пишело,че бил на рд на Исмаил,в клуба който ние на момента вече знаехме,божееее тия репортери да вземат се понаучат от нас малко Mr. Green Танцувал и много се забавлявал със старите си приятели,пише също,че вече почнал да намира отново себе си Peace

# 647
Аз предлагам да вземат да влизат при нас,хем ще научават първи новостите,хем ще научат неща,които още никой не ги знае и даже и не подозира за тях  Joy

# 648
Скрит текст:
Снимка от сутрешния вестник било това,и пишело,че бил на рд на Исмаил,в клуба който ние на момента вече знаехме,божееее тия репортери да вземат се понаучат от нас малко Mr. Green Танцувал и много се забавлявал със старите си приятели,пише също,че вече почнал да намира отново себе си Peace
Браво на него, няма цял живот да тъжи я, а и важното е да си е извлякъл поуки от случилото се и преживяното.
Време му е да се върне към живота и да гребе от него с пълни шепи докато му е време и е млад, но да е и разумен.

# 649
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ето ви статията,тя е от друг вестник,бреее те се пукнали да пишат за тоя красив актьор Mr. Green
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2013/05/28/cagatayin-keyfi-yerine-geldi

# 650
В петък по Стар ТВ ще бъде ислъчен конкурс за красота.Май водещи ще бъдат Мурат Ялдаръм и Джейда Дювенджи  newsm78Юе присъстват много знаменитости...дали ще се появи ЧА  #Crazy newsm78 Часът е 21.00...http://sinematelevizyonlifestyle.com/2013/05/2013-turkiye-guzellik-yarismasini-birlikte-sunacaklar/

Вани, дай линк  Praynig за Асмата   love001

# 651
Заповядай  Hug

Скрит текст:

# 652

Браво на него, няма цял живот да тъжи я, а и важното е да си е извлякъл поуки от случилото се и преживяното.
Време му е да се върне към живота и да гребе от него с пълни шепи докато му е време и е млад, но да е и разумен.
Напълно подкрепям  Peace и оите мисли текат в тази посока.
А за репортажа...преди няколко дни се коментираше това,че сценаристката (дано не бъркам),на новия проект на Чаги със Серанай, е гостувала в живо предаване и водещия казал лоши неща за ЧЧаги...май от брат му било пуснато. След което дружки от форума пуснаха линк към предаването,ама хич не помня кое беше.  Blush

# 653

Напълно подкрепям  Peace и оите мисли текат в тази посока.
А за репортажа...преди няколко дни се коментираше това,че сценаристката (дано не бъркам),на новия проект на Чаги със Серанай, е гостувала в живо предаване и водещия казал лоши неща за ЧЧаги...май от брат му било пуснато. След което дружки от форума пуснаха линк към предаването,ама хич не помня кое беше.  Blush
Аз пък два пъти, ама хич нямам спомен, може и да съм го пропуснала, знам ли.
Брилянтна игра от негова страна в АФКПЕ, мъка, мъка............и пак мъка, но пресъздадена по брилянтен начин, че чак да ти заседне буца в гърлото, като го гледаш как играе. Rolling Eyes

# 654
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде в Беяз шоу,нали гостуваше Едже,сценаристката на ОК,та водещия бил казал нещо за Ча,а брат му направил някакъв коментар,ама никой не го е превел и нямаме инфо,Невито каза,че като има време ще го погледне,и чакаме да дойде с новините  Hug

# 655
  • Под Сините камъни
Ха добър ден и от мен.Аз днес въобще не мога да сколасам.Ама ида да си изпия следобедното,нося и за вас да си правим компания.
Скрит текст:
Сега се връщам да изчета 10 страници които сте изписали  Hug

# 656
Наде в Беяз шоу,нали гостуваше Едже,сценаристката на ОК,та водещия бил казал нещо за Ча,а брат му направил някакъв коментар,ама никой не го е превел и нямаме инфо,Невито каза,че като има време ще го погледне,и чакаме да дойде с новините  Hug
Охххх, добре ми разясняваш, но ми се губи този момент, направо съм го пропуснала. Rolling Eyes
Scene from the episode 32 between Emir-Feriha in front of the university.

https://www.facebook.com/photo.php?v=516738215050917&set=vb. … ype=3&theater

Cagatay [AFK Backstage EP.34 Shootings]
Emir enters in the university so as to speak to Feriha ...

https://www.facebook.com/photo.php?v=535394756518596&set=vb. … ype=3&theater

Пепи,

Скрит текст:
как е дечко днес?

# 657
Вани, благодаря ти миличка!  newsm51 Имам малко работа за час,два и после ще си ги пусна  newsm10

# 658
# 659

Невероятен е! Точно заради играта му в тези сцени харесвам АФКПЕ, нищо ,че всеки път му дръпвам здрав рев.  #Puppy dog

Общи условия

Активация на акаунт