Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 98~

• 33 366
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Привет и на другите newsm18 newsm18 newsm18

Ох обяда е готов  bouquet сокчета  bouquet кафета  bouquet

Анито Hugмисля че за Чатай всичко приключи на добре още първия път Rolling Eyes

Кали Hug
Скрит текст:
бързо оправяне на бебока Praynigтоя период е кошмар като неможе да каже къде какво го боли Sickмоя син беше на 5 м и като почна да реве веднъж  ooooh!дере се ама нито може да каже нито да покаже #Crazyи като го заведахме на лекар се оказа едното ухо от настинката и го пробиха Rolling Eyes

# 631
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама видяхте ли нашето момиче как танцува,с гръб беше,ама аз по-роклята и прическата я познах,мята ръцете на дансинга,браво,браво,аз до последно оглеждах всички,нейде викам може да зърна Ча между храстите Mr. Green Ама каква хубавица е бе  smile3534 Красавицата ми тя,кукличка усмихната Flutter Flutter

# 632
пиши му кво става брат дей батко ти Ча  Joy

# 633
  • У Диспансера ...♥♥♥
пиши му кво става брат дей батко ти Ча  Joy
Тъй де,индирект направо,няма му сваляте звезди,аз знам,че няма да ме отрази и хич не мисля какво да му пиша,те хиляди го питат само това,за батко му Mr. Green

# 634
Ще пиша аз,ама той нЕма да отговори  Laughing

Снежи,благодаря за клипа  Hug Явно новите снимки са оттам,поне така ми се стори.Готино ни е момичето Simple Smile

# 635
Хазал в клипа я зърнах два пъти, но не я видях да играе. Rolling Eyes
Както ида е, явно снимката, която публикувах сутринта е от сватбата, а снимките, които Снежка е публикувала ги оприличавам на партито по случай финала на сериала, в който имаше епизодична роля.

# 636
  • Русе
Момичета какъв е туитъра на брата на Ча?

Мише  Wink
Скрит текст:
Благодаря ти мила... и аз почвам да следя Аталайчо.... ще постне ли снимка с Ча или ...  #Crazy

# 637
Moмичета,та Аталай има забрана от бате да го популяризира.По време на процеса страниците им са били блокирани и след като приключи...Ча им разреши да ги ползват,ама ...живота на Ча е табу  Weary Тези неща ги знам от съфорумка и са реални,ама нищо друго,де... Peace
Ето така Хазлчето ще стои покрай океана и ще си мечтае за севгилито,знаейки колко тъгува той  hahaha hahaha hahaha

# 638
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде,тя се вижда само за миг,с вдигнати ръце в тълпата и е с гръб,но понеже прическата и е на една страна,и е с черна рокля,а и не е измежду високите,та я зърнах,ще го гледам пак и ще ти кажа на коя секунда е Peace

# 639
Явно наистина това с наркотиците е било доооста голяма плесница за Чаги! Щом вс е приключило ,а все още се крие... явно го е срам човека ,така да се изложи, да не говорим,че беше на крачка да провали живота си. Е,хубавото е,че вс вече е минало-заминало.Живот и здраве на есен с нова бодра песен  Simple Smile
А какво стана с репортажа на сценаристката ли беше  newsm78 дето уж бяха казали лоши неща за Чаги.Някой преведе ли за какво иде реч?

# 640
  • Варненска клюкарка
Гледах клипчето и виждам, че Хазаличка е много сладичка Heart Eyes дори и пухкава си е мацка та дрънка Heart Eyes И аз не я видях да денси.

пп Май сваля кила ударно- в предните и снимки от италианския лицей, които са по-пресни от тази сватба ми се видя доста отслабнала- дано не е за сметка на здравето и и да внимава нещата да се случват плавно.
Абе те и двамата с Ча са позаслабнали нещо....да не би да сядат и да си хапват на една и съща маса:35:  Laughing Laughing

За всички в темата гуш и цун  Hug

# 641
На добър час,Хазал!Върни се на време! newsm51

# 642
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде,снимките са точно от сватбата от 2мин.и 37сек.,а където танцува сега като загледах май,не е тя,защото тази роклята и има някакви пера,а и май е по-дълга,ама тя се намира на 3мин. и 06сек.Големи сме детективи обаче,нямаме  равни Mr. Green

# 643
Наде,тя се вижда само за миг,с вдигнати ръце в тълпата и е с гръб,но понеже прическата и е на една страна,и е с черна рокля,а и не е измежду високите,та я зърнах,ще го гледам пак и ще ти кажа на коя секунда е Peace
Ооооо, недей Ирче и без това не бих гледала клипа отново за да я зърна за миг дали е била с вдигнати ръце или не, а и нали ти си я видяла.

Последна редакция: вт, 28 май 2013, 14:04 от Neidjal

# 644
Снежи ,
Скрит текст:
случайно попаднах на 4 и 5 епизод на Имението с лозите по диема,където върви.Ако не си ги гледала кажи.  Peace

Нямаме равни Ирка  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт