Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 98~

• 33 368
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Сис,
Скрит текст:
ами пича няма туитър,Тъкмо четох интервю с него и казва,че няма нужда от това,а и няма време.А и не искал да знаел,че някой си купил нови чорапи и че много му харесват . Joy
Сис,
Скрит текст:
добре го е казал,ама щеше да е забавно да има туйтър сигурно се късаш от смях с него  Joy
хайде давайте 38,39 спукани се чаканката вече искам да душим и ние от на Фериха бинго афтомата  Mr. Green пък и нали има кампания да спасим Емир  Peace

# 616
  • Русе
Момичета какъв е туитъра на брата на Ча?

# 617
Сис,да сигурно ще е интересен образ Simple Smile

Ама вие прекалявате вече,те още 38 не са ви дали,вие искате и 39.Къде го дават така?  Mr. Green  Laughing

# 618
Дека са ни серийките ritnik  38 newsm18  39 newsm18  едно,две,три  newsm18   Laughing Laughing Laughing
Хайде сега по-култирно: Здравейте,дами  Mr. Green как сте   Hug изпратихте ли Хазалчето  Simple Smile
Скрит текст:
Никой ли не знае какво става с делото на Чаги? Преди ден-два питах,ама никой нищо не каза. Дали го оправдаха напълно?  Rolling Eyes

# 619
Хазал туйтна туй ей сега bir süre ne ülkede ne de sosyal medyada olamiciim..hadi görüşürüz sonraaaa!!:)))

# 620
Дека са ни серийките ritnik  38 newsm18  39 newsm18  едно,две,три  newsm18   Laughing Laughing Laughing

newsm18 newsm18 newsm18

Нема лабаво...заминава момичети ни!?!...Нови снимки...дали не е купон по случай заминаването й  newsm78

# 621
Може да са й спретнали купон за изпроводяк Simple Smile

С тоя чичи нищо не схващам,който разбира да поясни Simple Smile

# 622
  • Още у мъглата ...
Привет, мацки Hug Hug Hug

Надничам из под тръстиката да се вкарам в дневната сесия Laughing
Btw като казах дневна сесия - наш Емко ще играе тенис днес сега по обедно време, ама не мога се вкарам в сайта нещо Sad Та гледайте и викайте за нашия!
Релаксче, на теб поверявам агитката, да вика за гащите ти  newsm18

Късно вече, та няма кафе, затова по едно сокче от градината на Гюлфидан, големи дружки станахме последно време с нея, доста ме зарежда с плодове и зеленчуци Joy
Скрит текст:

А това го откраднах, докато сладоледаджията слагаше в кофичките на Емко и Фери
Скрит текст:

И някой каза мореее newsm44

Понякога прегръдките им ми въздействаха повече от целувките им Heart Eyes

Хубав ден и да се чувствате прегърнати от любимите си хора и живота Heart Eyes

# 623
Добър ден и от мен, скъпички! Hug Hug Hug

Привет на всички!

Благодаря ви за кафенцата, закуските, хубавите места, снимките, отново сте творили Фемирски красоти Heart Eyes, продължавайте в същия дух, няма да ни омръзнат Laughing   bouquet Hug

От мен обяда
Скрит текст:

Следва по едно кафе, да не се борим със съня
Скрит текст:

Днес имах нужда от двойна доза кафе,
Скрит текст:
защото с малката не можахме да спи нощеска, нещо се разболява, хрема я мъчи и е запушен носа...Дано да мине по-бързо, че още е малка /на 9 месеца/ и не разбира и само плаче, една кисела и само мрънка

Ирка, Hug за сценария  bouquet Чета с огромно удоволствие твоите коспирации Hug Както е казала Надето, като приказка са Laughing

Наде, Hug благодаря за информацията за епизод 64 и 65    bouquet

Сигурно няма да мога да ги гледам, в последно време нямам много време покрай малката и всяка свободна минутка или възможност, която имам, гледам да влезна във форума да ви навестя, да видя какво правите, как си хортувате тук...много ми липсвате Sad, но това е положението, няма начин засега ще е така Hug

Хайде чакаме 38-и и 39-и епизод

Хубав и приятен ден ви желая с много усмивки, положителни емоции! Hug

# 624
  • Още у мъглата ...

newsm18 newsm18 newsm18

Нема лабаво...заминава момичети ни!?!...Нови снимки...дали не е купон по случай заминаването й  newsm78

С тоз туитър и аз станах модерна и по-информирана newsm68, та снощи пуснаха един клип в туитъра - това е Хазалка на сватбата на нейни близки приятели, сега нямам време, по следобед ще ровна да го намеря Heart Eyes Heart Eyes

# 625
Момичета какъв е туитъра на брата на Ча?

Мише  Wink
Скрит текст:

# 626
Феновете отговарят...
Цитат
Tewemeet @Tewemeet 20 dk
@uzun sürmesiHazalKaya110 ekranlarda görüşelim n lutfen!
[/b]

Габи,ето го клипчето...

# 627
  • У Диспансера ...♥♥♥
Брях вие откачихте с тоя туитър бе Mr. Green Аз мисля,че го оправдаха за делото му,то иначе щеше да се споменава,и не вярвам някой да го вземе за нов проект,при положение,че го чака дело,би било лоша реклама за дадената продукция,никой не би рискувал в такъв случай,та като следвам тази логика мисля,че е оправдан Peace Той брата в последно време много активен стана,преди само за Галатасарай туитваше,сега в Америка щял да ходи,дал си да му задават въпроси,песни пуска,много се е отпуснал нещо,хайде сега една снимка с батко си да пусне и цена няма да има значи Mr. Green

# 628
Брях вие откачихте с тоя туитър бе Mr. Green Аз мисля,че го оправдаха за делото му,то иначе щеше да се споменава,и не вярвам някой да го вземе за нов проект,при положение,че го чака дело,би било лоша реклама за дадената продукция,никой не би рискувал в такъв случай,та като следвам тази логика мисля,че е оправдан Peace Той брата в последно време много активен стана,преди само за Галатасарай туитваше,сега в Америка щял да ходи,дал си да му задават въпроси,песни пуска,много се е отпуснал нещо,хайде сега една снимка с батко си да пусне и цена няма да има значи Mr. Green

Той хубаво е активен ама кво да го питам келеша  Joy мен не ме интересува той  Joy да пуска ама не пуска само негови си неща публикува

# 629
И неговата не е лесна,кой знае по цял ден му пишат:поздрави на батко ти,само да ми падне брат ти и т.н. и т.н.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт