Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 98~

• 33 388
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
# 601
Наде!  wavey

Скрит текст:
bye

Информация за епизод 64 и 65 от фейса.
Семейството на Зехра се интересува как е спасила пленената жена, но тя няма желание да говори за това. Джансу не спира да обвинява Санем за своите проблеми. Фериа обяснява на Емир, че моментът не е подходящ да обявяват годежа, макар че го обича искрено и мечтае да прекарат живота си заедно. Емир се съгласява да изчакат. Шерифе вижда как Емир изпраща Фериа. Изпълнена е с гняв, защото решава, че момичето е зарязало друг младеж. Фериа разказва на майка си за предложението на Емир. Ханде предлага на Корай да посетят Емир. Той я съветва да се откаже от него, защото приятелят му вече е предложил брак на Фериа. Зехра получава плик с пари от жената, която е спасила. Шерифе й казва, че е видяла Фериа с непознато момче. Ръза чува тези думи. Емир завежда Фериа да питник. Юнал е недоволен от решението на сина си да се ожени, оплаква се на Ханде.
Информация за епизод 65
Зехра установява, че в плика има крупна сума. Ръза и Зехра решават да използват парите, за да погасят задължението към Сарафоолу. Емир споделя с Корай, че не изпитва съмнения за избора си да се ожени за Фериа. Сехер намеква на Мехмет, че мъж подарява пръстен на любимата. В дома на Зехра идват журналисти за да вземат интервю по повод случая с отвличането. Санем заварва Фериа и Левент да гледат филм заедно и се чуства засегната. Джансу се приготвя да придружи баща си в "Хилс". Емир настоява пред Фериа да отидат заедно на тържеството на университета, което ще представи парти на басейн. Джансу, баща й и Санем отиват в бара. Мащехата й неволно разлива червено вино върху дрехите на девойката и така я възпрепятства да се запознае с Емир и Корай. Ханде поздравява Емир и Фериа за годежа.

# 602
Добро утро  Hug хубав усмихнат ден Булка,
Скрит текст:
изгледа ли сезона  Mr. Green

# 603
Миленче! wavey
Нови снимки на Юсуф,ама не ме кефи с тази прическа  Peace Като има нещо на главата/коса или шапка/е по-готин   Mr. Green

# 604
Снежи, Hug и на мен не ми харесва с толкова къса коса  Twisted Evil

# 605
Оффф, с шапка, без шапка, с къса, с по-дълга коса, все си е Юсуф....... Rolling Eyes не ми харесва, но да кажем, че не ми е анти, а и е с добродушно излъчване.

# 606
А на мен Юсуф ми излъчва някаква доброта и сърдечност,не знам дали покрай образа му като Корай,но ми харесва.  Peace

# 607
Поздрав за всички  Hug Hug и в туита съм ви поздравила, sorry ако съм изпуснала някой понеже мястото не стигна за всички  newsm51
Скрит текст:

# 608
Оффф, с шапка, без шапка, с къса, с по-дълга коса, все си е Юсуф....... Rolling Eyes не ми харесва, но да кажем, че не ми е анти, а и е с добродушно излъчване.
Hug+1

Мераба newsm18 newsm18 newsm18

Благодаря за кафета закуски места грозотии снимки  bouquet  bouquet  bouquet

Булка Hug
Скрит текст:
на 5 еп съм Peaceтоя кръвопиеца голям льольо Laughingмного ме кефи Joyиначе сериала е супер Party

Ирка Hugдруга тема утре Mr. Greenтъй че по яваш с грозотиите Naughty

Хубав ден Hug

# 609
# 610
Брата на Ча я публикувал в туита и той ще да е от наште  newsm44 newsm44
Скрит текст:

Mr. Green Рени  Hug

# 611
Булка,
Скрит текст:
той все такива роли му дават в Бягство от затвора играеше луд  Mr. Green  главния и той скица даже вчера му издирих туйта  Mr. Green https://twitter.com/mistergiuntoli ама на тоя лиолиото нещо не можах му издиря  Mr. Green 6 епизод ми хареса накрая  Mr. Green 

# 612
  • У Диспансера ...♥♥♥
Йехееее,чак утре аз тука спамове бол съм приготвила,то има няма 9 страници и сме я очаткали темата Mr. Green Вече изгледах 37еп,и съм готова за 38еп.и 39еп. Ренатке Hug чуваш ли,там накрая да пишеш кой превеждал,кой редил,и ние се наместим измежду редовете  Mr. Green Хади всички заедно кой каза 38 и 39 еп. newsm18 newsm18 Ехххх тоя Емко бе как и душеше възглавницата и как я гледаше пууууу,ама то няма такава игра с очи значи,бива ли така да я обича мммммм,и тая пък Джансу били един за друг и каза Сехер и тя се кефи,ох Боже,я да беше нашето момиче до него да видиш ти кое се казва един за друг ooooh! Ама Хатиджето как ме изкефи как я изгони оная нахалната,натресе се в къщата им ,нищо не прави,и изгони момичето от стаята на всичкото и отгоре,а за тия сотаняци Ръза и Мехмед,направо думи нямам да ги опиша какви са мухльовци  ooooh! ooooh!

# 613
Сис,
Скрит текст:
ами пича няма туитър,Тъкмо четох интервю с него и казва,че няма нужда от това,а и няма време.А и не искал да знаел,че някой си купил нови чорапи и че много му харесват . Joy

# 614
Булка аз се чудя от де ми е познат тоз хахо Mr. Green smile3555

Ирка пиши скъпа пък кат свърши ша чакаш Mr. Green

И кой каза  38 и 39 еп newsm18 newsm18 newsm18

Вани Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт