Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 98~

• 33 491
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
 Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

# 151

Не мога да разбера какво искат да кажат с тези стрелки  newsm78

Скрит текст:
Ванина, аз си обяснявам стрелките по следния начин.
От една страна това е сцена от серията, а от друга се виждат краката на пластмасовия стол, демек, стояли са си прегърнати и извън кадър, защото във въпросната сцена от епизода, столчето не се вижда.
Оооооо, Киара, значи с Ча си била на купон, а!?

Изречението гласи-новия имидж на Серенай, новата партньорка на Чаатай.
صوره جديده لسيريناي البطله القادمه لمسلسل شاتاي

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 21:22 от Neidjal

# 152
Ами, Наде, някак спонтанно стана. Ей го къде е Стамбула. Laughing Wink Аз не че за себе си, исках да разбера как е след толкова време криене. После да разкажа и да ви успокоя, че всичко му е наред и всичко си му е на мястото.  Wink Embarassed

Вани, честита премяна!  Hug

# 153
Ами, Наде, някак спонтанно стана. Ей го къде е Стамбула. Laughing Wink Аз не че за себе си, исках да разбера как е след толкова време криене. После да разкажа и да ви успокоя, че всичко му е наред и всичко си му е на мястото.  Wink Embarassed

Значи казваш да не го мислим, че всичко си му е наред на момчето. Не, че съм се и съмнявала де, но ти вярвам, щом казваш, а и инфото е от първа ръка.

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 21:32 от Neidjal

# 154
  • Варненска клюкарка

Не мога да разбера какво искат да кажат с тези стрелки  newsm78

Тази снимка и навремето беше много коментирана. Зад кадър е, може би си почиват между дублите, ама така прегърнати Laughing....даже  при същата сцена в кадъра от филма не седят толкова близко един до друг...имаше и подобна снимка , явно от същия сет пак така гушнати, но снимани от друг ъгъл и единия /забравих кой беше/ държеше телефон, а по земята имаше разпилени  кабели....абе много въпроси тогава останаха без отговор, а и точно по това време много се говореше, че Хазалчето с фотографчето са гитти-битти Crazy

За всички в темата  Hug Hug Hug

# 155
Наде,Беллора, благодаря за отговорите ви.  Hug Изясни ми се малко картинката  Grinning

Киара,благодаря  Hug

# 156

Беллора, значи правилно съм разгадала ребуса. smile3521

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 22:38 от Neidjal

# 157
  • някъде тук
Привет на всички в най готината тема Hug Hug

Имам една молба  Praynig ако някой от вас има  първите серии от първи сезон със субтитри ще съм благодарна от сърце да ми ги изпрати Praynig Praynig много бих искала да ги гледам без дублаж Praynig

дано не е нахално от моя страна  Heart Eyes

# 158
  • Варненска клюкарка

Беллора, значи правилно съм разгадала ребуса. smile3521

Аха Laughing Laughing Laughing

Аз имах 2-3 много "ценни" снимки от доста по-късен период на сериала, при това извън кадър, докато разпускат в колата му и тогава фотографчето със сигурност беше вече зад борда... но за съжаление миналия август, след една варненска гръмотевична буря, ми се бъгна компа, последва смяна на части и преинсталация, а снимките бяха на диск С и полетяха...

# 159
Добър вечер  Hug на съ съ  newsm78

# 160
Сис,знаеш кога да се появиш  Hug  Laughing

Ей ти го любимеца  Flutter

# 161
Беллора!   bouquet smile3501 Благодаря за отговора и инфото!   love001
Киарче! wavey

# 162
А Чаги да не се крие там отзад - всичко виждаме ние  Mr. Green Ама голяма тъмница  Thinking  Simple Smile

# 163
Мерси за новата 37 серия!  bouquet

# 164
Привет на всички в най готината тема Hug Hug

Имам една молба  Praynig ако някой от вас има  първите серии от първи сезон със субтитри ще съм благодарна от сърце да ми ги изпрати Praynig Praynig много бих искала да ги гледам без дублаж Praynig

дано не е нахално от моя страна  Heart Eyes

В http://data-bg.org/ трябва да ги има... Момичетата всичко до момента са качили там...

Общи условия

Активация на акаунт