Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 98~

• 33 446
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • У Диспансера ...♥♥♥
Влъх,кой да обличаме  newsm78
Гришката  бе,че доста време седи голо момчето Mr. Green
а виж го къв ми е убаф така  Mr. Green
Ми то убав ама това слънце през деня,ще изгори милия,а през нощта ще мръзне така Mr. Green

# 496
еее Киарче щял да участва във филм драма  Naughty и музиката към сериала му със Серенайката ще е на Тойгар  Flutter

Драма!?!?!? Шокирана съм, той е толкова добър комедиант, чак не го виждам в драматична роля.  Joy
Виж, това за Тойгар е друго нещо, ще има наслада не само за окото, но и за слуха.  Peace А, Надето сигурно е на седмото небе.  Simple Smile

ох незнам и аз  ooooh! дали ще се справи,това е ново за него и е съмнявам да му се получи  Crossing Arms

# 497
Ирка, колажчето ли не виждаш  newsm78 ШЪ сЪ появи...аз така виждам снимките от туита...бомба със закъснител  hahaha hahaha hahaha
Току що научих превода на Asi...бунтовник  Smile smile3555

# 498
Офффф,голям зор докат туитна,но пък 2 постнах за по сигурно Mr. Green а и мамата тази вечер много ме нерви,много забива smile3511

# 499
еее Киарче щял да участва във филм драма  Naughty и музиката към сериала му със Серенайката ще е на Тойгар  Flutter

Драма!?!?!? Шокирана съм, той е толкова добър комедиант, чак не го виждам в драматична роля.  Joy
Виж, това за Тойгар е друго нещо, ще има наслада не само за окото, но и за слуха.  Peace А, Надето сигурно е на седмото небе.  Simple Smile

Така е Киарчееее, Hugще е балсам за ушите ми, но вече съм и на 17 щом спрях цигарите.
Тойгарчо+добър сценарий+перфектна игра и, ще успея да се напасна по някакъв начин към не толкова харесваната от мен Серенай, да не кажа никак на този етап, но поне не ми е анти, а и това е нещо за мен.
Охххх, големи сте скици с това туитване, аз нямам проблем защото нямам туитър(не ми и трябва на този етап) и не туитвам.

# 500
Влъх,кой да обличаме  newsm78
Гришката  бе,че доста време седи голо момчето Mr. Green
а виж го къв ми е убаф така  Mr. Green
Ми то убав ама това слънце през деня,ще изгори милия,а през нощта ще мръзне така Mr. Green
аааа аз за вечерта не се притеснявам,ще го завия с Миленчето отгоре и ще се стопли  Joy ама през деня жегаа слънцето пече яко сега

# 501
  • In a surreal moment!
Neidjal Честито! ДРъж се ,не се поддавай, тутуна дебне...личен опит!  Naughty

İyi geceler, kızlar!  Стига толкова за днес, нека оставим и за утре!  Peace Heart Eyes

# 502
Лека момичета и ако нещо Чаги или Юсуф наминат ми ги пратете в сънищата. Hug

# 503
Скрит текст:
Нова снимка,пардон...колаж/ от РД на Исмаил ...

Явно е излъчена 1 серия на новия проект на Юсуф,щото има коментари,че очаквали всеки момент от някъде да се появят Ханде,Емко и Фери  hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
Ако не греша но мисля, че това е сериала, в който участва и полицайката Джан от третия сезон на ПЕ-Обичай ме така или нещо подобно беше, а Юсуф май и досега имаше епизодично участие в този сериал.

# 504
Така е Киарчееее, Hugще е балсам за ушите ми, но вече съм и на 17 щом спрях цигарите.
Тойгарчо+добър сценарий+перфектна игра и, ще успея да се напасна по някакъв начин към не толкова харесваната от мен Серенай, да не кажа никак на този етап, но поне не ми е анти, а и това е нещо за мен.
Hug Peace

Наде,
Скрит текст:
за цигарите, искрено те поздравявам! Много отговорно към здравето ти и към възпитанието на детето ти решение!!! Браво!  Hug
Вани,  Hug

Пожелавам лека нощ, че форумът е просто ужасен тази вечер ooooh! Crossing Arms

Скрит текст:
[/b]

# 505
  • У Диспансера ...♥♥♥

Наде Hug браво,браво,аз тия пусти цигари много лесно ги спрях,просто явно много бързо запалих една след друга и ми стана лошо нещо,и викам хайде ще са ви и цигарите и 2 години и половина,без да съм си и помислила да запаля,и се чувствам много добре,така че успех ти пожелавам  newsm10 newsm10

# 506
Neidjal Честито! ДРъж се ,не се поддавай, тутуна дебне...личен опит!  Naughty

Скрит текст:
İyi geceler, kızlar!  Стига толкова за днес, нека оставим и за утре!  Peace Heart Eyes

Икси, интересното е, че въобще не ми се пушат цигари, край, от раз и до там бях, умирам си от кеф, че и дечко и мъжлето покрай мен.
Лека нощ на лягащите.
Ирче. Hug
Юсуф като, че ли подстриган е по-приятен отколкото буаладисал.

# 507
Лека нощ на лягащите Hug

# 508
Ирче къз тази снимка с огледалото дето я бях пуснала стара ли е че немога да се сетя  newsm78

# 509
Ееее, най-после ви изчетох  newsm35

Мераба, къзлар,  wavey

Настроението в темичката пак е на макс.

И едни грозотии сте натворили. Ама бива ли така, джанъм...

Петрова, много си креативна кат си ядосана  smile3508

Ирка, Снежи, Жана, Габи, дении и всички останали дето загрозявате темата с МНОГО грозни колажи

Ренатееее, а добре появила се в темата и на родна земя и честит ти интернет Simple Smile

Жана, племенницата - чок, чок гюзел

Пепиту  Hug

НадуФче  Hug

Момичета, имам проблем

Скрит текст:
Като се опитам да си добавя клип към плейлиста в ютюб ми дава "невалидна заявка" и не го добавя. Някой да има идея каква може да е причината?

И да размърдаме малко кокалите - специален поздрав от ФЕмир
Скрит текст:
Ча-ча-ча

Таз снимчица не знам дали е публикувана

Сега и скрит текст ще искате, че поста стана много дълго. Ей ви още един Емко за разкош

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт