Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 98~

• 33 416
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • София
И аз ви казвам лека нощ Hug
Наде,
Скрит текст:
,от два месеца съм с електронна цигара и вече пуша само навън,ако не излизам не пуша в къщи,много съм доволна и се радвам за теб,стискам палци да е все така Praynig
Кво стана сега с тоз туит,успяхте ли или още не се знае?Ей ,ще ме накарате и мен да си направя,ама съм кат индианец,пфууу ooooh!

# 526
Снежиииии Laughingкекса е факт newsm44

Наде smile3501 блазя ти Grinning аз имам цигара ама нямам воля Rolling Eyes

Ренка, отивам да го гледам.Вече има качени части.Гледах и фрагмана за 34еп.Май тате я излови  newsm78 Ади пак чао!  love001

# 527

Ренка, отивам да го гледам.Вече има качени части.Гледах и фрагмана за 34еп.Май тате я излови  newsm78 Адипак чао!  love001
Чао Hug
Скрит текст:
Не е това е у Фериде а Махир нали е беглец и отишал да я види Heart Eyes

# 528
Здравейте,
гледам не сте си губили времето. Конспирации сте мъдрили, ретуитвали, туитвали, да си призная и аз ретуитнах на Манка туита  Mr. Green. Сега имам малко време и ви навестявам да ви видя какво правите. Естетствено се забавлявате!

Наде, и аз се боря с цигарите - от 01.07.2012г. не пуша, но честичко толкова ми се препушва, че .... Twisted Evil, но не се изкушавам.
Като видя снимките на Ча с цигарка и ми иде да я изям- и цигарата, и него Joy Joy Joy
Юсуфчо, не ме кефи  Naughty, колкото и да ни забаламосвате тука, та Ча да си остане самотен, не  #2gunfire

# 529
Лека на лягащите Hug

# 530
Снежи лека нощ и на теб linko Hug

# 531
  • Още у мъглата ...

Ох, пък аз си ги пафкам пустите цигарки сладко, сладко, като Чагитко newsm53 smile3503

Лека на лягащите Hug

# 532
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка Hug
Ти ся кво, искаш да ни забаламосаш с Юсуфчо и Чагито да си ти остане свободен, а? smile3503  Peace

Нещо конспиративно виждам аз newsm53
Ти вече професионално изкривяване получи с тия конспирации  Mr. Green Вие сами си го заглеждате,аз само ще ви поствам така някоя друга снимчица,да видите качествата му Mr. Green

# 533
  • У Диспансера ...♥♥♥
Лека на лягащите,аз си зяпам пък Малки тайни Flutter Е на тоя Али изневери на неговата Mr. Green А   Чет пък с тая русата тъпата,аз не знаех,че е спал с нея ooooh! ooooh!

# 534
Лека на лягащите,аз си зяпам пък Малки тайни Flutter Е на тоя Али изневери на неговата Mr. Green А   Чет пък с тая русата тъпата,аз не знаех,че е спал с нея ooooh! ooooh!
Точно и аз това гледам  Laughing

Лека на лягащите.
Нещо сте ми много кротки  Rolling Eyes

# 535
  • Още у мъглата ...
Ирка Hug
Ти ся кво, искаш да ни забаламосаш с Юсуфчо и Чагито да си ти остане свободен, а? smile3503  Peace

Нещо конспиративно виждам аз newsm53
Ти вече професионално изкривяване получи с тия конспирации  Mr. Green Вие сами си го заглеждате,аз само ще ви поствам така някоя друга снимчица,да видите качествата му Mr. Green

Ми нали професионалистки ще ставаме, трябва да се изкривяваме newsm62
Глей и в рима го казах Joy Joy

# 536
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ауууу Бу го дадоха в леглото,пфууууу от косата има повече косми на гърдите си,пък кара,кара,от самолет да ги видиш пфууууу направо ми приседна Sick
да си оправя вкуса Mr. Green       Heart Eyes Heart Eyes

# 537
Добър вечер и от мен, момичета-кокичета в късни доби! Hug Hug Hug

Благодаря за сладкото, Фемирските клипчета, снимчици, колажчета и диалозчета, за всичко, което сте споделили!  bouquet

Пепи, Hug
Скрит текст:
Дано бързо да премине пристъпа на малкия

Наде, Hug моите поздравления за цигарите smile3501 и аз ги отказах отраз...на единия ден пуших, а на другия ден казах стига и края вече 3 години

Лека на лягащите Hug

# 538
smile3524 лека нощ smile3524

много успехи на нашето момиче в Америка love001  love001  love001

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 539
И аз ги гледах Малките тайни да бе хубав мъж е спор няма ама ако махне космаците напрао ще е бонбон  Simple Smile Simple Smile

Лека на лягащите  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт