Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 98~

• 33 341
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз като казвам,че някой от вас не четете като пиша,дай назад 1 страница и ще видиш,даже и снимка съм постнала Mr. Green Красивия актьор е бил на рд на приятеля си Исмаил,танцувал е и се е забавлявал цяла вечер,също почнал е да открива себе си,и се е завърнал към предишния си живот след аферата с дрогата,и към старите си приятели,бил усмихнат през цялото време  Mr. Green Ама ай да не връщаш пак го написах Mr. Green

# 661
  • Sofia
Здравейте и от мен на всички  Hug  Hug  Hug

Успях най-после да влезна за мъничко при вас със следобедното кафенце,ако на някой му се пие,да заповяда
Скрит текст:

Закъсах  с тия абитуриентски балове 3 дни подред/то няма лошо,де/,та ми е трудно да се отбивам тези дни.

Няма,гледам,още снимки от заминаването на Хазалчето.Ако не е тръгнала сутринта,сигурно ще е довечера-те полетите са им такива на американците.Иначе не вярвам да няма дебнещи фотографи по летището.

# 662
  • У Диспансера ...♥♥♥
А ето и снимката където казваха,че това май е главата на Ча,е прави са били той е бил Mr. Green

# 663
Аз като казвам,че някой от вас не четете като пиша,дай назад 1 страница и ще видиш,даже и снимка съм постнала Mr. Green Красивия актьор е бил на рд на приятеля си Исмаил,танцувал е и се е забавлявал цяла вечер,също почнал е да открива себе си,и се е завърнал към предишния си живот след аферата с дрогата,и към старите си приятели,бил усмихнат през цялото време  Mr. Green Ама ай да не връщаш пак го написах Mr. Green
тенкю  Hug от тоя сериал не ми остава време да ви чета  Mr. Green

# 664
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добре де,как се сдобиват с тия снимки,много ми е интересно,от къде ги взимат,кой им ги дава,от къде имаха инфо,че още на момента писаха,че Ча бил в този клуб,и се забавлявал с приятели,буквално часове след като е отишъл,и даже бяха писали,че е сигурно,защото са го видели #Crazy #Crazy

# 665
Добре де,как се сдобиват с тия снимки,много ми е интересно,от къде ги взимат,кой им ги дава,от къде имаха инфо,че още на момента писаха,че Ча бил в този клуб,и се забавлявал с приятели,буквално часове след като е отишъл,и даже бяха писали,че е сигурно,защото са го видели #Crazy #Crazy

Да бее ей какви хора има само  Laughing кой ги публикува тези снимки фенове някви или сайтове?

# 666
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тая не бях я виждала също,красота бе вай и то голяма,и тая ризка с тия очила как му ходят ммммм

# 667
  • Sofia

Нали пишеше някъде по-назад,че са вътрешни снимки от хора,които са присъствали

# 668
  • У Диспансера ...♥♥♥

Да бее ей какви хора има само  Laughing кой ги публикува тези снимки фенове някви или сайтове?
Има един негов фен клуб,те ги публикуват и инфото първи те знаят Thinking

# 669
  • Sofia
На тази снимка последната,пръстен ли има на малкия пръст newsm78

# 670
Какво е отговорил на репортера  newsm78
Цитат
MUHBİR:Sevgilin var mı ?
AÇĞATAY: Şu fotoyu beğkizenen

Ирка, в тия клубове работят живи хора,обичащи го... hahaha hahaha hahaha

# 671
Аз си мисля, че е някой от обкръжаващите го.
Не вярвам, че винаги и на всяка цена феновете му знаят кога и къде ходи, че да го следят и да го снимат, това инфо изтича отвътре и не само в този случай. Може и съвсем непознати да го разпознават в тълпата от хора когато ходи на различни места, но със сигурност е от извора инфото и то не само в конкретния случай в клуб Боом.

# 672
  • У Диспансера ...♥♥♥

Нали пишеше някъде по-назад,че са вътрешни снимки от хора,които са присъствали
Не съм прочела такова нещо аз newsm78 Пишеше,че са негови фенове,които са снимали,ама тази последната,която постнах ме съмнява да е от фен Mr. Green

# 673
  • Още у мъглата ...
Снимка от сутрешния вестник било това,и пишело,че бил на рд на Исмаил,в клуба който ние на момента вече знаехме,божееее тия репортери да вземат се понаучат от нас малко Mr. Green Танцувал и много се забавлявал със старите си приятели,пише също,че вече почнал да намира отново себе си Peace

Надниквам Laughing Hug

Ама вярно тази снимка чак в сутрешните вестници, те тези снимки тук ги разнищихме и изколажихме кога кога още smile3532
Явно и ние сме от по-вътрешните хора, със специални пратенички smile3503

Туй с танцуването му, нещо newsm78
Явно дорде е бил в покриване се е научил и да танцува, ама от кого ли newsm78 Laughing

# 674
  • Още у мъглата ...
На тази снимка последната,пръстен ли има на малкия пръст newsm78

Hug Laughing Ави, ама и ти съвсем се вкара в конспирация, тя май заразна Laughing Joy

А какво ли пише от вътрешната страна на пръстена? newsm78 Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт