Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 98~

• 33 335
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • У Диспансера ...♥♥♥
Какво е отговорил на репортера  newsm78
Цитат
MUHBİR:Sevgilin var mı ?
AÇĞATAY: Şu fotoyu beğkizenen

Ирка, в тия клубове работят живи хора,обичащи го... hahaha hahaha hahaha
Сега с моите възможности мисля,че е отговорил на този етап,снимки,фенове,че има това иска май да каже,той на него и без това трудно може да му се хване мисълта  Mr. Green

# 676
Добре де,как се сдобиват с тия снимки,много ми е интересно,от къде ги взимат,кой им ги дава,от къде имаха инфо,че още на момента писаха,че Ча бил в този клуб,и се забавлявал с приятели,буквално часове след като е отишъл,и даже бяха писали,че е сигурно,защото са го видели #Crazy #Crazy

Нали пишеше някъде по-назад,че са вътрешни снимки от хора,които са присъствали
Не съм прочела такова нещо аз newsm78 Пишеше,че са негови фенове,които са снимали,ама тази последната,която постнах ме съмнява да е от фен Mr. Green

Аа не се знае може някой от съседните маси да си е увеличил зоом и да е снимал  Joy Joy под прикритие

# 677
  • У Диспансера ...♥♥♥
Туй с танцуването и на мен малко ми е съмнително,чак пък и цяла вечер,той се утрепал си вдига ръцете и да пляска Mr. Green

# 678
  • Още у мъглата ...
Туй с танцуването и на мен малко ми е съмнително,чак пък и цяла вечер,той се утрепал си вдига ръцете и да пляска Mr. Green

Joy Joy Joy
И да бели усмивки  Joy Joy

# 679
  • Sofia
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Чао от мен,оставям ви до довечера Hug

# 680
Мен честно казано не ме съмнява написаното, защото не го приемам мотамо, буквално, а по-скоро, че вече е излязъл от депресивното състояние, в което беше изпаднал след ареста и, че е спрял да се крие, и е започнал да излиза, и да се весели с приятели. Едва ли цяла вечер отначало-докрай е танцувал, абсурд, че то има ли човек който би издържал без да седне за малко поне и цяла вечер да раздава усмивки, не приемам написаното буквално, определено. smile3521

# 681
Габи, какви са тия въпроси...как какво пише на пръстена...питай мен,Неви,Звездето,Ирка и т.н. и ние ще ти кажем  hahaha hahaha hahaha
Изчезвам по задачки...до по-късно  newsm78

# 682
На тази снимка последната,пръстен ли има на малкия пръст newsm78
Това не е пръстена на Емко, Joy а на Чаги един от многото часовници.

# 683
  • Под Сините камъни
Наде
Скрит текст:
Днес малчо е по добре.Дано и утре е така,че има тържество в градината

# 684
  • Още у мъглата ...
Габи, какви са тия въпроси...как какво пише на пръстена...питай мен,Неви,Звездето,Ирка и т.н. и ние ще ти кажем  hahaha hahaha hahaha
Изчезвам по задачки...до по-късно  newsm78

Снежи Hug, абе и аз съм от бюрото, нали знаеш Laughing ... и даже успях да видя надписа, кат зумирах снимката /нещо ми се видя като: C&H love forever/, ама хей тъй риторично попитах Joy Joy Joy

# 685
  • Още у мъглата ...
Днес не съм черпила с онази напитка, която пиха Емко и Фери в кафенето на острова в 52 епизод smile3503

Скрит текст:

и със сватбените сладки на ФЕмир

Скрит текст:

Ирка,
Скрит текст:
на теб като на специална пратеничка съгледвачка - от специалното кафе с камерка в очето. Пиша ти скрито, за да не ни разкрият Grinning

# 686
  • Под Сините камъни

Ирка,
Скрит текст:
на теб като на специална пратеничка съгледвачка - от специалното кафе с камерка в очето. Пиша ти скрито, за да не ни разкрият Grinning
Ама ви разкрих ме  Wink
Скрит текст:
Габи нали разбра,че аз съм Пепа от туитър  Peace

# 687
Пепи,
Скрит текст:
радвам се, нека да е все така добре детенцето ти.
С чичи разбрах, че това са снимки от вечерта, преди да отпътува(с приятели).

سهرة هازل مع اصدقائها قبل ما تسافر
عسووولة كتير

# 688
  • Още у мъглата ...
Пепи,
Скрит текст:
радвам се, нека да е все така добре детенцето ти.
С чичи разбрах, че това са снимки от вечерта, преди да отпътува(с приятели).

سهرة هازل مع اصدقائها قبل ما تسافر
عسووولة كتير
Скрит текст:

Наде Hug
Много е сладка Хазалка, супер лъчезарна и позитивна Heart Eyes Heart Eyes

# 689
Хазал нещо писала в фейса си - facebook hesabimi geri aldim arkadaslar  sevincden ucuyorummm..!! от чичи ми излиза някви глупости който разбира да каже за кво става реч  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт