Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 98~

• 33 335
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Наде,благодаря за снимките.

Не знам защо сякаш стари ми изглеждат,но от друга страна пък не съм ги виждала,а си знаем,че чичи почти никога не греши Simple Smile

Това момиче много бързо слабее,на всяка снимка все по-слаба.

# 691
  • Под Сините камъни
Пепи,
Скрит текст:
радвам се, нека да е все така добре детенцето ти.
С чичи разбрах, че това са снимки от вечерта, преди да отпътува(с приятели).

سهرة هازل مع اصدقائها قبل ما تسافر
عسووولة كتير
Скрит текст:
Скрит текст:

Наде Hug
Много е сладка Хазалка, супер лъчезарна и позитивна Heart Eyes Heart Eyes

Страхотна е  Peace И така като гледам вече е влезнала във форма.Много добре изглежда

# 692
Ванина и аз не съм ги виждала, но сме я виждали в подобни ситуаций с приятели и оттам поне за мен идва сходството, но определено за първи път ги виждам тези нейни снимки.
Доста отслабнала ми се вижда и то драстично за има няма няколко седмици, дано да е добре здравословно. Rolling Eyes

هازال كايا تودع معجبيها عبر التويتر :

غردت الممثلة الشابة الجميلة هازال كايا منذ 4 ساعات بتغريدة قبل سفرها و قالت أنها ستكون خارج البلاد لفترة و بالتالي ستغيب عن مواقع التواصل الإجتماعي و قالت نلتقي قريبا

Ето го текста и на английски.

The beautiful young actress Hazal Kaya Tweeted since 4 hours before her traveling and said she will be outside the country for a period and so will miss all the social networking sites and said we meet soon.

# 693
Хазал нещо писала в фейса си - facebook hesabimi geri aldim arkadaslar  sevincden ucuyorummm..!! от чичи ми излиза някви глупости който разбира да каже за кво става реч  Grinning
Джеси, чичи с турския е под всякаква критика, Rolling Eyesно с арабския си другарува добре. smile3521

# 694
Друго си е да го прочетеш на английски.Дано да не остави социалните сайтове,а да публикува някой друга снимка в туитър.  Simple Smile

# 695
Хазал нещо писала в фейса си - facebook hesabimi geri aldim arkadaslar  sevincden ucuyorummm..!! от чичи ми излиза някви глупости който разбира да каже за кво става реч  Grinning
Джеси, чичи с турския е под всякаква критика, Rolling Eyesно с арабския си другарува добре. smile3521

Mr. Green Mr. Green Да ужас е тотални измислици

# 696
Наде Hugблагодаря за снимките  bouquet много е готина Heart Eyes

Скрит текст:

# 697
Булката нещо ми се губи,ама то ще е от това,че Фериха не е готвила днес  Mr. Green

# 698
Булката нещо ми се губи,ама то ще е от това,че Фериха не е готвила днес  Mr. Green
Оправих си поста Peaceа ти давай сериали а после Фери не готвела Mr. Greenв една серия плъхчета в другата грух грух Mr. Green

# 699
Здравейте момичета. Hug
Днес не мога да се запиша но ето ме и мен.
Гледам че и сценарии сте писали и клипове и снимки и много хубаво ми стана. Hug Hug Hug

# 700
  • Още у мъглата ...

Mr. Green Mr. Green Да ужас е тотални измислици

Тоз чичи да вземе да научи най-после турски smile3513
То ние сме с доста развинтена фантазия за донаместване, ама голяма мъка, беее Mr. Green

# 701
Здравейте момичета  Hug! Днес пропуснах кафето, че нямаше ток  Cry, но ето ме най-накрая се записах  Grinning

# 702
Оправих си поста Peaceа ти давай сериали а после Фери не готвела Mr. Greenв една серия плъхчета в другата грух грух Mr. Green
в другата козлета,пчелички ,паячета  Mr. Green

# 703
в другата козлета,пчелички ,паячета  Mr. Green
А да Joy Joyпаячета не съм ги стигнала Laughing

Галя HugМел Hug

Нова тема

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=721495.new#new

# 704

Хазал си е Хазал! newsm10  newsm20 Невероятна е! smile3508 Успех,МИЛИЧКА! txtloves

Общи условия

Активация на акаунт