Изпитани сайтове за парфюми-5

• 103 241
  • 760
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Няма цена на него, предполагам не е наличен. Sad

# 361
Привет-едно питане:
за парфюми ясно-parfumi-shop.net-доволни сме-но някой дали е поръчвал мъжо иска aftershave някакъв-или пък дайте идея от къде  bouquet  bouquet  bouquet

# 362
  svetli333, благодаря ти!   bouquet Наистина не се бях досетила за този сайт.

Парфюмчето го помирисах в бързината в Кауфланд, преди около 2 седмици, но сякаш не беше наличен за продажба, а имаше само един стоящ си тестер на рафта. За съжаление, не съм дотолкова компетентна, че да определя съставките, съдържащи се в парфюма, с едно помирисване - ухае на нещо сладко и същевременно малко по-тежко, с лек полъх на еротика.  Heart Eyes Вероятно още го има някъде по магазините, пробвай и сама, дали ще ти допадне.  Hug
Благодаря!

# 363
  • Бургас
Момичета препоръчайте ми сайт от който да си поръчам парфюми 2(мъжки и дамски) но да мога да си избера и проба на определен парфюм, не по тяхно мнение:) Възможно ли е такова нещо Thinking
и да е читав сайта Simple Smile
Трудно условие Simple Smile Само парфюми-шоп предлагат безплатна мостра към поръчката, но не винаги и само от определени заглавия, които обикновено са доста ограничени.
Благодаря ти Атти  Hug
Забелязвам в Енцото виалчета на доста парфюми. Разгледай там.

благодаря Simple Smile
а да попитам предпоставка за менте ли е баркода на даден парфюм?взех да се съмнявам за един купен от реален магазин Embarassed  (баркода е с 12 цифри,тестер с кутия и капачка)иначе е траен

# 364
  • София
Баркодът не е показател за нищо. Той е най-лесната за имитация част от целия продукт.

# 365
  • София
Привет-едно питане:
за парфюми ясно-parfumi-shop.net-доволни сме-но някой дали е поръчвал мъжо иска aftershave някакъв-или пък дайте идея от къде  bouquet  bouquet  bouquet

babuza - ето идея от мен - Valentino V pour Homme - After Shave lotion 100 ml

Може да се намери и във вариант 50мл. Прекрасен афтършейв лосион.

# 366
Аз влизам пак с питанка - www.-spam292-  от читавите ли е, че любовта си е поръчал от там и сега съхна и вяхна че ще е менте.  ooooh!

# 367
  • София
Привет-едно питане:
за парфюми ясно-parfumi-shop.net-доволни сме-но някой дали е поръчвал мъжо иска aftershave някакъв-или пък дайте идея от къде  bouquet  bouquet  bouquet

Без да искам да насаждам негативи и да засегна някой, но от измежду многото доволни все пак има и недоволни... Може и да не са много, но ги има..., а това не е за подценяване!  Peace

Извинявам се за Off-a  Peace

# 368
  • на последния етаж
От днес съм собственик на Coco Chanel edp.  Flutter
Следващата ми цел е La petite robe noire, edp (30 или 50 мл) - да ми препоръчате от къде?  Blush

# 369
  • при морето
А този сайт дали е читав:
www.pazaruvaj.com
Гледам,че имат отгавна спрения Absolu by Roshas,та се чудя... newsm78
Ето го
https://www.google.bg/search?newwindow=1&site=&source=hp … .1360.TjDYhRMUPps
30мл. е 35лв. Дали да рискувам?

ЛИТА,а ти откъде се сдоби с Коко?

Последна редакция: пт, 29 ное 2013, 22:57 от Winter fairy

# 370
# 371
  • Варна
Някой може ли да ми каже къде все още има налични парфюми на Max Mara?Имам два много любими и не мога да ги нанеря никъде Sad  Този е единият,които търся от много време:
http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/max-mara-edp-40-ml.php … paign=direct_link
И аз го искам този. А преди 2-3 години беше ужасно евтин и аз не си взех. Предполагам из чуждите сайтове може да се намери (амазон, ибей)

# 372
-spam292- става ли за нещо? харесала съм си  Армани- Си

# 373
D&G The One Sport - някой да е поръчвал скоро? В parfumi.shop.eu имат сет за добра цена, в 1001 го има като отделен продукт, абе чудя се, а не искам да се прецакам, както ми се е случвало.

# 374
Здравейте,

след изчитане на темите и препоръки от приятел реших да пробвам с подаръци от get.bg. Спряла съм се на Eclat d'Arpege на Lavin и Nina Ricci Nina. Някой доволен или разочарован от тези аромати от този сайт?

Освен това от същия сайт бих искала и мъжки аромат да избера за мъжо. Бихте ли препоръчали нещо? Нещо близко до Bvlgari AQUA....

Общи условия

Активация на акаунт