Изпитани сайтове за парфюми-5

• 103 254
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
   Откъде да си взема този парфюмSimple Smile Може и реален магазин, ако разликата в цената, спрямо онлайн бутиците, няма да е голяма.

Hug

# 346
# 347
  • Варна
... Сега ще погледна за Фражил.

Много благодаря и много се надявам да намериш надежден сайт   bouquet

# 348
  • София
Навсякъде е изчерпан, за съжаление. До не много отдавна го имаше навсякъде. Само тук го намирам, но нямам преки впечатления от този сайт и затова не мога да кажа нищо.

# 349
  • Варна
Навсякъде е изчерпан, за съжаление. До не много отдавна го имаше навсякъде. Само тук го намирам, но нямам преки впечатления от този сайт и затова не мога да кажа нищо.

Много благодаря   bouquet

# 350
Благодаря на gumenka за отговора!  Flowers Bouquet

# 351
аз пак да попитам за megashop.

харесала съм Alien и Ultraviolet и за момента там са ми най-изгодни. Ментета ли са?

не зная как вървят цените на Ultraviоet, но от няколко дена го гледам тук и се чудя дали си струва, доста е намален. А като трайност как е?

# 352
  • Бургас
Момичета препоръчайте ми сайт от който да си поръчам парфюми 2(мъжки и дамски) но да мога да си избера и проба на определен парфюм, не по тяхно мнение:) Възможно ли е такова нещо Thinking
и да е читав сайта Simple Smile

# 353
   Откъде да си взема този парфюмSimple Smile Може и реален магазин, ако разликата в цената, спрямо онлайн бутиците, няма да е голяма.

Hug
http://www.fragrancedirect.co.uk/beckham-fragrances/beckham-inti … 50ml/invt/0008152

А хубав ли е?

# 354
  • София
Момичета препоръчайте ми сайт от който да си поръчам парфюми 2(мъжки и дамски) но да мога да си избера и проба на определен парфюм, не по тяхно мнение:) Възможно ли е такова нещо Thinking
Трудно условие Simple Smile Само парфюми-шоп предлагат безплатна мостра към поръчката, но не винаги и само от определени заглавия, които обикновено са доста ограничени.

# 355
  • Бургас
Трудно условие Simple Smile Само парфюми-шоп предлагат безплатна мостра към поръчката, но не винаги и само от определени заглавия, които обикновено са доста ограничени.
Благодаря ти Атти  Hug

# 356
  • Sofia
   svetli333, благодаря ти!   bouquet Наистина не се бях досетила за този сайт.

Парфюмчето го помирисах в бързината в Кауфланд, преди около 2 седмици, но сякаш не беше наличен за продажба, а имаше само един стоящ си тестер на рафта. За съжаление, не съм дотолкова компетентна, че да определя съставките, съдържащи се в парфюма, с едно помирисване - ухае на нещо сладко и същевременно малко по-тежко, с лек полъх на еротика.  Heart Eyes Вероятно още го има някъде по магазините, пробвай и сама, дали ще ти допадне.  Hug

# 357
Благодаря ти Атти  Hug
Забелязвам в Енцото виалчета на доста парфюми. Разгледай там.

# 358
  • София
Някой може ли да ми каже къде все още има налични парфюми на Max Mara?Имам два много любими и не мога да ги нанеря никъде Sad  Този е единият,които търся от много време:
http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/max-mara-edp-40-ml.php … paign=direct_link

# 359
  • София
Някой може ли да ми каже къде все още има налични парфюми на Max Mara?Имам два много любими и не мога да ги нанеря никъде Sad  Този е единият,които търся от много време:
http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/max-mara-edp-40-ml.php … paign=direct_link

Провери ли тук?

Общи условия

Активация на акаунт