Изпитани сайтове за парфюми-5

• 103 088
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
Моята колежка ходи по моловете,пръска се с тестери,после каквото си хареса си го поръчва от  сайт-http://drops.bg/ ,аз обаче наскоро бях в DM и пръснах твърде много пари,затова няма как да помисля за парфюми към момента. Cry

А доволна ли е,в смисъл оригнални ли са? Искам да взема за подарък и видях ,че точно този, който искам е на промоция и има безплатна доставка? newsm78

# 571
Здравейте много харесвам парфюмът на Диор Адикт 1 който е!! но в момента не мога да отделя 160лв Sad Бихте ли ми препоръчали някой подобен аромат.Аз си падам по силните парфюми по принцип...също така освен парфюми шоп.нет кой друг сайт е надежден..Благодаря ви предварително!!

# 572
  • Sofia
   Аз, доколкото съм навътре в нещата, знам, че Chanel и Dior изобщо не е препоръчително да ги купуваш онлайн, колкото и сигурен да е сайтът. Но нека и по-компетентните от мен да се изкажат по темата.  Peace

# 573
   Аз, доколкото съм навътре в нещата, знам, че Chanel и Dior изобщо не е препоръчително да ги купуваш онлайн, колкото и сигурен да е сайтът. Но нека и по-компетентните от мен да се изкажат по темата.  Peace
Абсолютно вярно е! Peace

# 574
Абсолютно вярно е! Peace

благодаря ви http://drops.bg/ а този сайт надежден ли е?

# 575
  • София

Аз съм с Шанел Мадмоазел и първия път реших, че ще пробвам от БГ онлайн магазин. Мисля беше някакъв Естилно или нещо подобно дето парфюмите вървяха по 40-50 кинта, е да ама първо парфюма беше някакво бледо напомняне на основния аромат, второ вътре плуваха всякакви парцали и трето щом си пръснах на китката мястото почервеня и аз така и не посмях да пръскам и го хвърлих директно. Купих си истински Шанел от летището на Амстердам и вече от там на сетне купувам само от чужбина макар и известна сума по-скъпа да е покупката ми от там. Нооооо няма такъв друг аромат, не знам дали някога отново бих ползвала друг парфюм.

# 576

Аз съм с Шанел Мадмоазел и първия път реших, че ще пробвам от БГ онлайн магазин. Мисля беше някакъв Естилно или нещо подобно дето парфюмите вървяха по 40-50 кинта, е да ама първо парфюма беше някакво бледо напомняне на основния аромат, второ вътре плуваха всякакви парцали и трето щом си пръснах на китката мястото почервеня и аз така и не посмях да пръскам и го хвърлих директно. Купих си истински Шанел от летището на Амстердам и вече от там на сетне купувам само от чужбина макар и известна сума по-скъпа да е покупката ми от там. Нооооо няма такъв друг аромат, не знам дали някога отново бих ползвала друг парфюм.

Офф същата работа и аз Cry Подариха ми този Диор Аддикт...от чужбина беше..страхотен..влюбих се в аромата му...но за съжаление сега не мога да си го позволя..и му търся заместител..VERSACE CRYSTAL NOIR  ми харесва нооо  Dior Addict си ми е на сърце...

# 577
  • София
Здравейте много харесвам парфюмът на Диор Адикт 1 който е!! но в момента не мога да отделя 160лв Sad Бихте ли ми препоръчали някой подобен аромат.Аз си падам по силните парфюми по принцип...също така освен парфюми шоп.нет кой друг сайт е надежден..Благодаря ви предварително!!

Jacomo Silences Purple е подобен на Dior Addict. 

# 578
  • В сърцето на един мъж
Обожавам Диор Аддикт! А и Половинът адски много го харесва. Винаги, когато съм с Адикт ми прави комплимент, че съм очарователно неустоима  Heart Eyes
Този парфюм си заслужава всяка една стотинка, но наистина не рискувай с него от сайт!!!

# 579
Обожавам Диор Аддикт! А и Половинът адски много го харесва. Винаги, когато съм с Адикт ми прави комплимент, че съм очарователно неустоима  Heart Eyes
Този парфюм си заслужава всяка една стотинка, но наистина не рискувай с него от сайт!!!

няма много го искам но ще видя за друг благодаря за мненията Peace

# 580
  • Варна
Малко късно седнах най-после да изчета темата и сега съм леко притеснена  Laughing
Поръчах Герлен Инсоленс ЕДТ-50мл от парфюми-шоп.нет.Прочетох,че има попаднали на ментета от там.Рядко поръчвам от нета,от тях съм вземала преди време комплект на Дизел и беше ок и така...изкуших се.Сега само мога да се надявам  Praynig
Шанел не бих поръчала от нета(не,че с Герлен е различно,но май няма да ме заболи толкова).
Коко Мадмоазел е МОЯТ парфюм,асоциирам го само със себе си  Mr. Green и не бих си направила експеримент.Вярвам 100% само на Прити шоп.
От парфюм-бг.ком съм поръчвала преди време,всичко беше наред и поръчах пак-всичко е ок.
Приятелят ми си ползва Армани мания,Атитюд,Шанел Алюр и др. такива,но сега му се приносило нещо свежичко,като коктейл,като мохито(в това време  Shocked ).Търсейки нещо такова попаднах на стари постове на Денси за един Герлен,който миришел на мохито.Поръчах на сляпо комплект с въпросния парфюм.Супер доволни сме,много хубав,наистина мохито,изумителна трайност за свежак.Да не съм капо си взех и един тестер на Ланвин Еклат-вече не броя колко 100-ци съм изпръскала от него.Та всичко е наред с парфюм-бг.ком.Сега се моля Инсоленса да дойде читав.Много добре го познавам,носила съм го,но не съм много сигурна,че ще разпозная ако е менте.

Денси,специални благодарности!Много ми беше полезна,с удоволствие те чета   bouquet

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 17:24 от tyzarka

# 581
Здравейте момичета! Попаднах на два интересни аромата от сайта парфюмилукс.ком
Знаете ли нещо за този сайт? Мога ли да разчитам, че няма да са ментета?
Много благодаря

# 582
Денси,специални благодарности!Много ми беше полезна,с удоволствие те чета   bouquet
Благодаря! Аз също теб! Heart Eyes Hug  bouquet

# 583
Моята колежка ходи по моловете,пръска се с тестери,после каквото си хареса си го поръчва от  сайт-http://drops.bg/ ,аз обаче наскоро бях в DM и пръснах твърде много пари,затова няма как да помисля за парфюми към момента. Cry

А доволна ли е,в смисъл оригнални ли са? Искам да взема за подарък и видях ,че точно този, който искам е на промоция и има безплатна доставка? newsm78
Да,всеки ден е с парфюма,усещам го от моето бюро и тя също ми потвърди,че е дълготраен.

# 584
Здравейте,

Имам следния въпрос и се надявам да ми помогнете. Беше ми препоръчан парфюм Versace Signature, но където и да отворя няма такъв или е написано Versace by Verasce, Versace femme и т. н. Това за същия парфюм ли става въпрос или ....
И като цяло от трайните парфюми ли е?
Благодаря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт