Изпитани сайтове за парфюми-5

• 103 078
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Искам да купя Dior Homme, от къде да го поръчам?
Тук дали е оригинален http://parfumsbg.com/component/virtuemart/?page=shop.product_det … p;product_id=4007

# 586
Здравейте,

Имам следния въпрос и се надявам да ми помогнете. Беше ми препоръчан парфюм Versace Signature, но където и да отворя няма такъв или е написано Versace by Verasce, Versace femme и т. н. Това за същия парфюм ли става въпрос или ....
И като цяло от трайните парфюми ли е?
Благодаря предварително   bouquet
Здравей, да, правилно се ориентираш  - Траен е.

Lodsi, трудно бих се доверила за Диор Thinking

# 587
Някой преди няколко страници каза, че Кристал Ноар на Версаче е много траен. Също се присъединиявам  Peace
Споделете някой друг така траен парфюм?

# 588
Някой преди няколко страници каза, че Кристал Ноар на Версаче е много траен. Също се присъединиявам  Peace
Споделете някой друг така траен парфюм?

Всички на Шанел, на Диор, на Тиери Мюглер. Peace

# 589
  • София
На Герлен също са доста трайни, особено по - тежките им аромати.

# 590

Здравей, да, правилно се ориентираш  - Траен е.

Lodsi, трудно бих се доверила за Диор Thinking

кехлибаровка, много мерси   bouquet

# 591
  • Sofia
   Любимият ми Givenchy Ange ou Demon също е уникално траен.  Heart Eyes  Peace

# 592
  • София
аз имам версията Лю секре и за съжаление е ужасно нетрайна върху мен Sad а толкова го  харесвам

# 593
От къде бихте ми препоръчали да си купя Thierry Mugler Alien парфюмна вода за жени
оригинал и на добра цена-говоря за онлайн пазаруване, т.к цените по МОЛОВЕТЕ не са ми изгодни и неоправдано надути.

# 594
  • София
Какво е мнението ви за www.-spam292-?
Сайтът е работи добре, слагам нещо в кошницата, а после тя е празна. Пиша във формата за контакт (където изрично е посочено, че съобщението трябва да е на латиница, за да ми върнат отговор), питам за цена на доставка в София и т.н. - а получавам само един отговор "nalichen e"
Много несериозно ми изглежда...моля ако някой е пазарувал от там да изкаже мнение.

# 595
Въртят ми се противоречиви отзиви за този датиращ от години сайт (нямам личен опит), но ако питаш мен, липсата на адекватна реакция + маймуницата не вдъхват особено доверие Stop  Сякаш се занимават с това "между другото"...
Дано някой поръчал от там се включи.

# 596
  • Варна
Здравейте! Можете ли да ми кажете откъде мога да си поръчам парфюма на Katy Perry ''Purr''?   bouquet Благодаря предварително!

# 597
От къде бихте ми препоръчали да си купя Thierry Mugler Alien парфюмна вода за жени
оригинал и на добра цена-говоря за онлайн пазаруване, т.к цените по МОЛОВЕТЕ не са ми изгодни и неоправдано надути.

Може да погледнеш тук:

# 598
Здравейте,

на кой български или чужд сайт / но без мита и други такива проблеми/ мога да се доверя за поръчка на Acqua di Parma ?

# 599
Здравейте! Можете ли да ми кажете откъде мога да си поръчам парфюма на Katy Perry ''Purr''?   bouquet Благодаря предварително!

http://www.enzo.bg/katy-perry/purr-parfjumna-voda-za-zheni/ Ето оттук.

Общи условия

Активация на акаунт