Изпитани сайтове за парфюми-5

• 103 089
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
   Здравейте!  Simple Smile

Имам бързо въпросче - www.parfum-bg.com, www.1001-bg.com и www.fragrances.bg бяха трите сайта, от които засега не е имало недоволни и разочаровани и не се е чул случай на продажба на ментета, нали не греша? Ако нещо съм пропуснала, във връзка с тези сайтове, моля, споделете!  Praynig

Благодаря!  Hug

# 601
ЗДРАВЕЙТЕ сладури ! Аз съм нова тук и не съм наясно как стоят още нещата, но виждам че сте много отзивчиви и бих била благодарна ако някой ми каже как мога да си намеря escada pacific paradise ,,,знам ме е спрян от производство ,но имате ли идея дали някой не го е запазил или разменя ???
Ще Ви бъда много благодарна за отговора  Hug Hug Hug

# 602
  • Варна
Аз да споделя за моя Hermes, пристигна, абсолютно оригинален, в картонена опаковка, вътре с книжка на парфюма и самата картонена опаковка беше опакова в целофан. Много съм доволна и направих още една поръчка -  на мъжкия сет Бърбъри Лондон, този сет го видях в БЗ, 100 мл парфюм, лосион за тяло и душ гел, същият го пуснаха преди 1 седмица в парфюмишопнет.
Много го харесвам/е Бърбъри Лондон- мъжки. Но при ММ бешемного нетраен. Как е при вас?

# 603
И аз съм с проблема търсене на спрян парфюм. Става дума за Инсайд на Трусарди. Всички сайтове, от които съм пазарувала проверих- навсякъде изчерпан, изглежда и по складовете го няма. Ако някой има някакви идеи ще съм много благодарна!   bouquet

# 604
И аз съм с проблема търсене на спрян парфюм. Става дума за Инсайд на Трусарди. Всички сайтове, от които съм пазарувала проверих- навсякъде изчерпан, изглежда и по складовете го няма. Ако някой има някакви идеи ще съм много благодарна!   bouquet
[]
и тук е спрян... Sad Може би в монами?

# 605
Благодаря ти   bouquet, но пише под снимката, че го нямат в наличност.   Peace

# 606
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз да споделя за моя Hermes, пристигна, абсолютно оригинален, в картонена опаковка, вътре с книжка на парфюма и самата картонена опаковка беше опакова в целофан. Много съм доволна и направих още една поръчка -  на мъжкия сет Бърбъри Лондон, този сет го видях в БЗ, 100 мл парфюм, лосион за тяло и душ гел, същият го пуснаха преди 1 седмица в парфюмишопнет.
Много го харесвам/е Бърбъри Лондон- мъжки. Но при ММ бешемного нетраен. Как е при вас?

Няма проблем с трайността, сравних парфюма с предишния Бърбъри Лодон на мъжа и, който е купуван от Сефора, нямат разлика. Кутията на сета е страхотна, с детайли, които няма начин да са копие. Вътре има освен 100 мл парфюм, 100 мл афтършейв и 100 мл душ гел за коса и тяло.

# 607
  • София
Днес получих Tom Ford Grey Vetiver EDP 100 ml от www.fragrances.bg (Венера козметикс).
За първи път купувам от този сайт.
Направи ми впечатление, че в дясно до производствения код AC1 има лепнато сиво стикерче. Направих и снимки. Ще се радвам ако някой от вас е купувал този парфюм да каже дали изглежда по същия начин и дали има нещо притеснително

# 608
Здравей,аз наскоро се сдобих с ТФ, не от този сайт......дъното на моята кутия изглежда по същия начин, но няма стикер върху част от кода, вижда се целият -  А52 12191. На дъното на самото шише, обаче, пише само - А52 със златни букви.

# 609
Искам да попитам за мини парфюмите имат ли пулверизатор или са само с капачки
http://parfumi-shop.net/bg/ezine/-l-b-jo-u-s-s-s-b.php

# 610
  • Велико Търново
Аз си взех мини Омния и беше с капачка - не ми е удобно така Confused

# 611
  • София

Обикновено са сплаш, има и с пулверизатор, но по-рядко се срещат. Ако те интересува нещо конкретно, можеш да попиташ в сайта.

# 612
  • София
Mimikona, благодаря! Под стикера кодът е изрязан при мен. Иначе на самото шише си има код.

# 613

Обикновено са сплаш, има и с пулверизатор, но по-рядко се срещат. Ако те интересува нещо конкретно, можеш да попиташ в сайта.

А как се ползват тези минита, като няма откъде да се пръска? Веднъж видях на едно, че пишеше: без пръскало и се зачудих как ще се"вади" Mr. Green парфюма от шишето, като си имаше отгоре метална част Rolling Eyes Сетих се и го намерих.....ето това http://www.enzo.bg/lanvin/eclat-darpege-parfjumna-voda-za-zheni-bez-prskachka/ Как, за бога, мога да ползвам такова шишенце?

# 614
  • Велико Търново
Ами, развива се и се поливаш с него Wink аз така приключих с Омнията  Confused

Общи условия

Активация на акаунт