Изпитани сайтове за парфюми-5

• 102 458
  • 760
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
Момичета, спешно!!! Някоя да знае откъде мога да си поръчам този парфюм? http://uae.souq.com/ae-en/verona-6366701/i/ уникален е Heart Всички, които обожават сладникави аромати...ще се влюбят в него  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 736
  • Варна
Момичета, спешно!!! Някоя да знае откъде мога да си поръчам този парфюм? http://uae.souq.com/ae-en/verona-6366701/i/ уникален е Heart Всички, които обожават сладникави аромати...ще се влюбят в него  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Hahahа че него даже във фрагрантика го няма. На коя марка е?

# 737
  • Варна
И аз го търсих там...една позната го има този парфюм и казва, че вече не се продавал? Марката мисля, че е Верона...но такъв втори сладникъв парфюм просто няма  Heart Eyes

# 738
  • Варна
И аз го търсих там...една позната го има този парфюм и казва, че вече не се продавал? Марката мисля, че е Верона...но такъв втори сладникъв парфюм просто няма  Heart Eyes
Сладникав или сладък?
Има много и много сладки. Специалистките от темата за парфюмите могата да ти дадат много примери. А парфюм, който вече не се продава, се търси най-вече в Ибей.

# 739
  • Варна
Аз съм много зле с поръчките, особено ако става въпрос за Ибей.  Embarassed

# 740
Момичета,
поръчвали ли сте от get.bg?

Преди 3-4 години поръчах оттам, оказа се менте, върнах го

# 741
  • София
Привет на всички, не съм писал от доста време тук, но сега имам повод.

На питането за get.bg - пазарувал съм преди  от там и не съм имал никога проблеми - мъжки Клиник Хепи, Dolce&Gabbana 21 Le Fou EDT, също Пако Рабан - 1 милион, също и Eau Paco Rabanne/тестер/, който е един от най-любимите ми пролетно/летни парфюми - ултра траен и силен, с много характер и класа. Също и женски съм взимал - сещам се за Дюпон 58 и никога не съм имал съмнения за оригиналността.
Но скоро нищо не съм взимал от там, защото цените ми се струват по-високи от конкуренцията.

Иначе, наскоро ми пристигна от enzo.bg следния парфюм - Hanae Mori HM EDT 100ml
Взех го насляпо, вдъхновен от чудесните ревюта и мнения за него из нета.
И напълно се оправдават високите очаквания - фантастичен парфюм! Някъде го водят за мъже, но за мен си е унисекс напълно - един от най-хубавите ориенталци, които съм тествал,  който в развитието си има и страхотен гурме характер...Изключително добре балансиран аромат, като трайността и силата му са перфектни - цял ден издържа без проблем, особено в по-хладни дни e невероятен.

Знам, че тук enzo.bg не се ползва с до там добра слава, затова моля поста  ми да бъде възприеман само и едниствено като споделяне личен опит - имам няколко поръчки от там/на всякакви козметични продукти-балсами, шампоани и тн/ и винаги съм бил доволен, както и хората, с които сме се групирали за общи поръчки.

хубав уикенд на всички желая   bouquet

Забравих да допълня, че единствения проблем на Хане Мори ХМ е, че приятелката ми твърде много го хареса и го приватизира  Mr. Green

Последна редакция: сб, 15 мар 2014, 16:14 от Deetron

# 742
  • София
Можете ли да ми кажете надежден сайт, по възможност български, от който да си поръчам GUERLAIN IDYLLE DUET JASMIN-LILAS?  Praynig

# 743
  • София
Момичета, ще пускаме ли нова тема? newsm78

# 744
Момичета, спешно!!! Някоя да знае откъде мога да си поръчам този парфюм? http://uae.souq.com/ae-en/verona-6366701/i/ уникален е Heart Всички, които обожават сладникави аромати...ще се влюбят в него  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ах, това ще ми хареса!  Heart Eyes Жалко, че го няма свободно. Ще следя дали се е намерил някъде. А на какво най-вече напомня, на каква сладост?

# 745
  • Варна

Ах, това ще ми хареса!  Heart Eyes Жалко, че го няма свободно. Ще следя дали се е намерил някъде. А на какво най-вече напомня, на каква сладост?

Не мога да го опиша, но цялата стая мирише на него... Адски сладък е, но не е такъв тежък да се задушаваш чак,ами ...  Heart Eyes За всеки случай не е на цветя, а на нещо сладко.

# 746
  • В сърцето на един мъж
Здравейте

Можете ли да ми препоръчате изпитан сайт, от който да си взема :

1.Marc Jacobs Daisy EDT
2.Thierry Mugler Alien Essence Absolue

За сега съм се спряла на Венера Козметикс, но втория го няма там.
Мислех и за парфюми шоп - но напоследък като, че ли доста лоши мнения чух за него, включително и от близки  newsm78

Благодаря предварително  Hug

На една крачка съм от Бюти Зон и не знам какви ще ги свърша  ooooh!

# 747
  • Sofia
   didishh, драма голяма.  Mr. Green  Laughing  Hug Аз не искам да те съветвам, че не съм много запозната с бг сайтовете, нека някой по-компетентен от мен се включи с препоръка.  Peace

# 748
Здравейте

Можете ли да ми препоръчате изпитан сайт, от който да си взема :

1.Marc Jacobs Daisy EDT
2.Thierry Mugler Alien Essence Absolue

За сега съм се спряла на Венера Козметикс, но втория го няма там.
Мислех и за парфюми шоп - но напоследък като, че ли доста лоши мнения чух за него, включително и от близки  newsm78

според мен само Венера, Конкорд и Монами са сигурни. При другите е малко лотария. Но това си е само моето впечатление

# 749
Момичета, спешно!!! Някоя да знае откъде мога да си поръчам този парфюм? http://uae.souq.com/ae-en/verona-6366701/i/ уникален е Heart Всички, които обожават сладникави аромати...ще се влюбят в него  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ах, това ще ми хареса!  Heart Eyes Жалко, че го няма свободно. Ще следя дали се е намерил някъде. А на какво най-вече напомня, на каква сладост?

Не мога да го опиша, но цялата стая мирише на него... Адски сладък е, но не е такъв тежък да се задушаваш чак,ами ...  Heart Eyes За всеки случай не е на цветя, а на нещо сладко.
Ще го имам предвид, ако ми изпадне случай. Точно, точно каквото харесвам. Сладко, но не цветя, в никакъв случай, не обичам мирис на цветя, но като ми замирише едно такова на сладко ми премалява Heart Eyes Ще следя онлайн сайтовете, може някой да го внесе.

Общи условия

Активация на акаунт