Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мнения за школа "Междучасие"

 • 141 374
 • 635
 •   1
Отговори
# 630
 • Sofia
 • Мнения: 272
Здравейте! Търся мнение за Матеева и Гергана Добрева - двете по Математика. Посещавали сме междучасие преди две години ( при Данова) и я отписах. Сега отнова търся курс, но желанието ми е за преподавател, който да работи с всички деца, а не само с 1-2 по изявени.  Благодаря

# 631
 • Мнения: 2 181
Здравейте! Търся мнение за Матеева и Гергана Добрева - двете по Математика. Посещавали сме междучасие преди две години ( при Данова) и я отписах. Сега отнова търся курс, но желанието ми е за преподавател, който да работи с всички деца, а не само с 1-2 по изявени.  Благодаря
Има ли и други такива отзиви, за Данова?

# 632
 • Мнения: 381
Преди 3 години моите деца бяха при Данова- не бяхме доволни. Изявен учител, който води деца от СМГ на Олимпиади, но не обяснява много. Може би зависи и от детето. Ако вече сте записани, може да изкарате 1 модулл и ако не ви харесва да се преместите при друг преподавател.

# 633
 • BG
 • Мнения: 78
След като най-после приключи цялата олелия покрай 7 клас, искам да споделя информация за учителите, при които беше моята дъщеря в Междучасие. Понеже и аз търсех такава миналата година и за някои учители не намерих нищо тогава. Та първоначално я записах по МАТ при Теодора Узунова, а по БЕЛ при Нела Димова.
Теодора Узунова е млада учителка от СМГ, доста амбициозна - преподава скорострелно и дава огромни домашни. Определено не беше нашата учителка, само като видях първото домашно (около 150 задачи) и преместих дъщеря си при Ваня Стоянова. При нея изкара цялата година, тя е по-умерена, но не ми хареса, че често се случваше да дава задачи за домашно от материал, който още не е преподала. За мен това е недопустимо за такъв курс. Налагаше се аз да преподавам материала, за да може да решим дружно домашното. Иначе детето беше доволно и въпреки, че предлагах да я преместя отново при друг учител, тя отказа. По БЕЛ дъщеря ми се оправяше напълно сама и беше доволна от учителката. Каза, че е доста строга и много държи децата да внимават в час, разсейване през прозореца, даже и на камерата се отчиташе моментално и детето се вкарваше в правия път Simple Smile Много им говореше и обясняваше - мои наблюдения при онлайн часовете. Това е накратко. Резултатите ни от НВОто са повече от очакваното и най-високи от всичките 4 пробни изпити. Доволни сме и то много Simple Smile Желая успех на всички бъдещи седмокласници! Дано съм полезна на някой с това инфо.

# 634
 • София
 • Мнения: 4 353
Alia333, а за самата школа какво ще кажеш? Щото 4 пробни,  но като ти дадат резултата след 4 седмици и детето напълно е забравило задачите, а вече 4 нови урока са взети, за какво ти е този пробен? Да ти съсипе уикенда.
Или въобще невърнати пробни...
На мен ми писна от неуредици в тази възгордяла се фирма.
Как не се сетиха да се запишат да направят по един пробен в Регалия! Да понаучат поне как да не отблъскват деца и родители! А че няма да ги стигнат, това е ясно!

# 635
 • BG
 • Мнения: 78
През изминалата година резултатите от пробните излизаха по-бързо по БЕЛ за 1, максимум 2 седмици. По математика за 2-3, максимум 4 седмици. Синът ми преди 3 години посещаваше Веди. Сравнявайки двете школи, определено по-изгодно е Веди. С по-добра организация и включени всички материали в цената на курса, което си е доста важно. Единствено, че там не можеш да избираш учител. Който ти се падне, това е. Синът ми обаче беше много доволен от неговите учителки и се представи много добре на изпитите.
В Междучасие ги натоварват повече, като домашни, по-скъпо е, самите пробни са по-трудни от реалните и им куца организацията. Но в нашия случай дъщеря ми изкара много висок резултат и по 2та предмета и не мога да кажа, че съм недоволна. Ако сега трябва пак да избирам, ще бъде Веди.

Общи условия

Активация на акаунт