Мнения за школа "Междучасие"

• 191 791
  • 681
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Точно. Трябва да има обратна връзка. На мен това ми липсваше в СМГ. А в Междучасие редовно ни се обаждаха миналата година при провинения от страна на детето.

# 196
  • Ланкър, планините Овнерог
Щерката в неделя е за сефте на курсове. В 1 АЕГ ще е. Тъй като не съм влизала в това у-ще, ще ме светнете ли от къде е входа - откъм Дондуков или има друг вход в двора?

# 197
  • София
Щерката в неделя е за сефте на курсове. В 1 АЕГ ще е. Тъй като не съм влизала в това у-ще, ще ме светнете ли от къде е входа - откъм Дондуков или има друг вход в двора?

Влиза се през вход,който гледа към двора на училището,не към Дондуков.
Успех! Peace

# 198

Влиза се през вход,който гледа към двора на училището,не към Дондуков.
Успех! Peace

Благодаря  Hug!

# 199
  • София
Искам да попитам дали някой има идея в кой ден от седмицата ще се провеждат пробните изпити в Междучасие за децата, които са на курс в неделя.

# 200
  • Вече на светло в София
Пробните се провеждат пак в неделя, но обикновено има резервни дати и можеш да си избереш която ти е удобна

# 201
  • София
Пробните се провеждат пак в неделя, но обикновено има резервни дати и можеш да си избереш която ти е удобна
Не те разбирам. Курсът е в неделя. Не може и пробните да са в неделя. Която и дата да си изберем, нали пак ще е по време на курса? Или да разбирам, че пробните са по време на курса?

# 202
  • Вече на светло в София
*Ирина*, извинявам се. Щом детето е в неделна група, то пробните са в събота, ако е в съботна група пробните са в неделя. Има резервни дати (часове) за външни деца или ако на вас не ви е удобен часа или по друга причина, например детето е болно или пътува може да се яви на друга дата. Пробните по мат и бел са в различни седмици. Примерно тази събота е по мат, на следващата събота е по бел.

# 203
А колко време след започване на курсовете са тези пробни изпити?

Редактирам се: Видях, че са след всеки 25 уч. часа, т.е. на края на всеки модул

# 204
  • София
*Ирина*, извинявам се. Щом детето е в неделна група, то пробните са в събота, ако е в съботна група пробните са в неделя.
Peace
Благодаря!   bouquet
А това с резервните дати как следва да се разбира? Има различни варианти или се явяват на същите пробни? Не че има значение, едва ли някой ще тръгне точно на пробен да търси задачите предварително, но просто ми е любопитно.

# 205
  • София
*Ирина*, извинявам се. Щом детето е в неделна група, то пробните са в събота, ако е в съботна група пробните са в неделя.
Peace
Благодаря!   bouquet
А това с резервните дати как следва да се разбира? Има различни варианти или се явяват на същите пробни? Не че има значение, едва ли някой ще тръгне точно на пробен да търси задачите предварително, но просто ми е любопитно.
Пък и няма как да се изнесат задачите, връщат им ги след седмица.

Задачите са еднакви - обикновено има две дати - примерно неделя и вторник.
Целта е да се види детето какво е усвоило и какво - не, затова и снабдяването със задачите би било много глупав ход

# 206
  • София
Peace
Благодаря!   bouquet
Пък и няма как да се изнесат задачите, връщат им ги след седмица.

Задачите са еднакви - обикновено има две дати - примерно неделя и вторник.
Целта е да се види детето какво е усвоило и какво - не, затова и снабдяването със задачите би било много глупав ход
Да, така е, естествено. Мерси за информацията, Ели. Hug

# 207
  • Вече на светло в София
Да пробните са накрая на всеки модул. Тестовете са два варианта ( всъщност може и повече да са, но миналата година засякох само два) По бел ги правят различни преподаватели. При нас първия вариант беше на Тодоров, а другия на Михайлова. Ако си при Тодоров - пробния е неговия вариант, а за домашно по електронната поща получавахме варианта на Михайлова. Текстовете за преразказ също са различни. Тях не ги получавахме. Може да си ги споделяте тук във форума Grinning
По математика не съм попадала на варианти. Не съм сигурна дали теста е един и същ за всички групи.

# 208
Много благодаря на всички за споделената информация.

За съжаление детето днес е болно и няма да ходи. Ще трябва да търся материалите (записки) и домашно - при Златилов и К. Тодоров за 7 клас.

# 209
Текстовете за преразказ също са различни. Тях не ги получавахме. Може да си ги споделяте тук във форума

Тази идея ми харесва. Много моля, ако има родители с деца в 6 клас в Междучасие, да ми пише на лични, да си обменяме задачите и темите - сигурно различните учители дават различни тестове и задачи.
Ние сме в съботна група, започваме следващата събота. А по БЕЛ дъщеря ми тръгна днес в Милениум, веднага им дадоха тест за входно ниво.

Общи условия

Активация на акаунт