Мнения за школа "Междучасие"

• 191 805
  • 681
  •   1
Отговори
# 315
  • София
И аз отписах моето в 5ти клас, въпреки че му беше интересно.
Не че не разбираше, но ми се стори пълна анархия. Мислех че в 7ми клас е по-различно обаче. Все пак е ясно, че тогава децата са там за подготовка за матурите, не за състезания.

Сега пък при Тонова разбира всичко, но не надгражда. Предимно решават лесни задачи. А и се оплаквам, че домашните им са съвсем малко.

# 316
  • Ланкър, планините Овнерог
О, от Тонова я отписах малко пред края на 2 модул. Никакъв смисъл не виждам да преписват задачите от дъската и да не им обяснява. За Гьорева казва, че е по-добре и иска при нея догодина.

# 317
  • София
Аз също отписах моята от Тонова. Не съм доволна изобщо. Съжалявам, че го казвам... Tired

# 318
  • София
И нашият опит с Тонова не е положителен.

# 319
При Тонова бяхме 3 пъти точно. Неприятно впечатление ми направи че изискваше задължително закупуване на едно помагало, издадено от нея и Тонов (може би мъжа и). Прегледах го и ми се стори твърде безполезно за да го купя, а не беше евтино.

# 320
  • София
Помагалото си е добро, Тонов е специалист по сборниците. Задачите са като за ЗИП, една идея по-трудни.

# 321
Някой има ли впечатления от Дима Слабакова?
Ще води курсовете за четвърти клас по математика.

# 322
Догодина ли? Тя май сега води!

# 323
  • София
И нашият опит с Тонова не е положителен.
+1

# 324
  • София
Някой може ли да каже как ще се провеждат занятията по великденските празници и изобщо ще има ли? Друг път получавам мейл, но сега нямам. На сайта нищо не откривам. А не мога да разчитам на паметта на синковеца.

# 325
Мисля, че тази седмица нямат заради Великден, а следващата ще имат и събота и неделя. Трябва да намеря графика. Peace

# 326
  • София
Информацията е в предишния мейл с инфото за пробния изпит, най-отдолу. И аз не го бях видяла и им писах.

# 327
Записвам се да следя. Бблагодаря на всички, които споделят ценен опит и мнения.

# 328
Според мен петокласните курсове в СМГ и Междучасие, поне при Симеонов,  са по-скоро като кръжок, допълнителни занимания, а  не за да си помагат в училище.
В 7-ми клас на курсовете е съвсем различно, тогава се покрива учебният материал и е подготовка за изпита.

# 329
Здравейте,
Бих искала да попитам тези от вас, които имат мнение за Гергана Георгиева, 133 СОУ - преподавател в школа "Междучасие" на втори клас. Мисля да запиша детето си, защото в училище решават само задачи на Просвета, без никакви логически и състезателни задачи, което естествено се отрази на последните две състезания. И при все че задачите оттук нататък стават все по-трудни смятам, че е добре да има по 1-2 часа седмично такива часове.

Моля, дайте мнения за въпросната госпожа или ми препоръчайте друга, дори и да е в друга школа!!!!!
Може дори и индивидуални занимания...

Благодаря предварително на всички!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт