Мнения за школа "Междучасие"

• 191 768
  • 681
  •   1
Отговори
# 330
Има ли впечатления за математичката Светла Гьорева от 31 СУЧЕМ?

# 331
  • София
Здравейте,
Бих искала да попитам тези от вас, които имат мнение за Гергана Георгиева, 133 СОУ - преподавател в школа "Междучасие" на втори клас. Мисля да запиша детето си, защото в училище решават само задачи на Просвета, без никакви логически и състезателни задачи, което естествено се отрази на последните две състезания. И при все че задачите оттук нататък стават все по-трудни смятам, че е добре да има по 1-2 часа седмично такива часове.

Моля, дайте мнения за въпросната госпожа или ми препоръчайте друга, дори и да е в друга школа!!!!!
Може дори и индивидуални занимания...

Благодаря предварително на всички!
  bouquet

Моят син беше при Детелина Найденова тази година, но е 3-ти клас. Тя обаче водеше и 2-ри клас - спокойна, добре обяснява, принципно съм доволна от нея, но той определено не е за този тип задачи, така че прекъсна в началото на трети модул (аз обаче ги разбрах задачите и много ме кефеха елементарните решения, че все по сложни начини гледам да решавам  Joy)

# 332
И ние сме при Детелина Найденова и сме със същото отлично впечатление - много приятна и спокойна млада преподавателка от СМГ. Децата я харесват и разбират. bouquet
Жалко, че няма да води 4кл.

# 333
  • Ланкър, планините Овнерог
Има ли впечатления за математичката Светла Гьорева от 31 СУЧЕМ?

Щерка ми я харесва, иска и догодина да е при нея. Преди Гьорева беше при Тонова, но от нея не беше доволна.

# 334
  • София
впечатления за математичката Светла Гьорева

Моят син беше изпуснал едно занимание и отиде в групата на Гьорева да наваксва. От Междучасие ми казаха, че тя много добре обяснява. После и той беше с добри впечатления от нея. Готина била Simple Smile

# 335
  • sofia
Знаете резултатите от пробният изпит за 4 клас математика?

Или трябва да се чака до неделя...

# 336
Много благодаря за споделените мнения за Гьорева Simple Smile. Другата седмица внасям парите за първия модул догодина, при нея и при М. Бакърджиева по БЕЛ.

# 337
Моята се яви на пробен тест по математика, за определяне на ниво за догодина (за 7 клас), има максимален резултат от явилите се - 28 от 34 точки. Дали са им над 30 задачи за 1 час, май 34 са били, всяка задача за точка. Ако не я сложат в най-напредналата група, ще изкара 1 модул и я отписвам, иначе ще е загуба на време. Когато я записвах, не ми казаха, че групите са на нива, неприятна изненада беше за мен да го разбера в последствие.
Чудя се дали да не я запиша и по БЕЛ на пробен тест (най-долу са датите): http://www.mejduchasie.com/ucebnata-2014-2015

Последна редакция: вт, 27 май 2014, 09:45 от Анонимен

# 338
Здравейте, мами! Благодаря за полезната тема!

И аз бих помолила, ако някоя от вас има впечатления относно Гергана Георгиева от 133 СОУ, да ги сподели! Тази учителка е посочена в сайта на "Междучасие" да води курса по математика за второкласници през следващата 2014/2015 учебна година.

Благодаря предварително!

Последна редакция: пт, 30 май 2014, 09:00 от sweety_girl

# 339
Дъщеря ми би трябвало да започне курса от другата неделя - 14.09. Не трябваше ли вече да имам мейл от школата?

# 340
Дъщеря ми би трябвало да започне курса от другата неделя - 14.09. Не трябваше ли вече да имам мейл от школата?
Звънях по телефона, казаха ми, че към средата на седмицата ще получа мейла.

# 341
Да, и аз днес звъннах. Вълнувах се, защото миналата година така не бях получила първия мейл. След това през годината си идваха, ама знам ли.

# 342
  • София
Здравейте, мами! Благодаря за полезната тема!

И аз бих помолила, ако някоя от вас има впечатления относно Гергана Георгиева от 133 СОУ, да ги сподели! Тази учителка е посочена в сайта на "Междучасие" да води курса по математика за второкласници през следващата 2014/2015 учебна година.

Благодаря предварително!
Мен също ме интересуват мненията за тази преподавателка както и останалите за трети клас - Красимира Колева и Ваня Данова.

# 343
  • София
Дъщеря ми беше миналата година при Ваня Данова. Аз лично съм доволна. Детето също. Казва, че е обяснявала страхотно и е разбирала всичко (току що я попитах пак Wink ) Дава много големи домашни, държи да се пише в часовете. Непрекъснато има деца на дъската. 2 деца от групата успяха в СМГ (групата беше около десетина). Познавам още едно детенце от СМГ-ската група, което е прието, а съм сигурна, че има и още. Дъщеря ми изкара 30 точки на ОМТ и ако не беше бляла и щракала с пръсти през годината да си направи рейтинга щеше да е вътре. Твърдя, че е научила доста от Данова, защото до курса в 4 клас единствено аз съм се занимавала с нея. Нивото й в никакъв случай не е било ниско. При Данова дръпна страшно много. Има и нещо друго, обаче... Данова е от строгите учители, говори високо, привлича внимание. Някои деца се стягат, от тази строгост. Та в тоя ред на мисли не всяко дете може да я хареса. Моето я хареса от първия момент и досега е с много добри чуства към нея. Препоръчвам Данова, но в Междучасие, защото там групите са по-малки. Дори в началото да са повече постепенно те намаляват (при всички учители)
Надявам се да съм била полезна

# 344
  • София
Vache, разбира се, че си полезна  Hug
Благодаря.

Засега се спрях на Красимира Колева, защото съботната и група ми  е най-удобна. Но още не съм платила, така че събирам мнения и препоръки.

Общи условия

Активация на акаунт