Мнения за школа "Междучасие"

• 189 799
  • 679
  •   1
Отговори
# 390
  • София
В темата не е писано повече от 120 дни Simple Smile
Значи всичко върви гладко и всички са доволни Simple Smile

Смятате ли, че пробните изпити за 7 кл. идната седмица са обективни? Ако дете има висок резултат, родителите ще продължат да плащат таксата. Ако не... (хм, тогава не знам Simple Smile )
Настройвам се за пробни изпити И извън школата, права ли съм? Къде са най-церберски Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 ное 2015, 16:42 от ЗаСлон

# 391
  • София
Пробните в Междучасие са по-трудни от тези в другите школи и доста по-трудни от реалните изпити. Това, което не ми хареса е че нямаха твърда скала и оценката от пробните се нагласяше в зависимост от представянето на явилите се. Скалата обаче не се знаеше - поне за външните деца. Нямаше информация и как стои детето в сравнение с явилите се - Даваха някаква графика спрямо средния успех на явилите се на определена дата.

# 392
А резултат казват ли или само графика?

# 393
  • Ланкър, планините Овнерог
А резултат казват ли или само графика?

Пращат имейл с оценка от изпита+оценка от преподавателя за тези, които посещават курсовете.

# 394
  • София
Вчера разгледах теста, който са правили като репетиция за първото пробно .

Раздали са листове с маркирани задачи, които да не се решават, ама можело и да се , ама в сбора накрая какво става - пълна каша и за мен и за детето.
Много демотивиращо е за едно дете, ако няма ясни правила.
Така и не се разбира кои точки се включват и каква оценка е постигната.
Намирисва ми, че и истинското пробно ще е така.

# 395
  • София
Първото пробно мина, преди 1-2 седмици получихме резултатите.
Има обаче някаква грешка в графиките.
Докато по математика са взели средно аритметично между пробното и индивидуалната оценка от преподавателя,  по БЕЛ пише съвсем друга оценка, с половин единица надолу ( не е средно аритметично). Това ме вкарва в леко притеснение за възможна грешка по принцип Simple Smile

А общите резултати на курса от графиката ще ги напиша, вие такива ли получихте? Много се изненадах, по БЕЛ е много висока - 5.07
а по математика е 3.85

# 396
Здравейте,
интересува ме дали някой от Вас има информация или лично впечатление от г-н Николай Буюклиев, който преподава в образователен център "Междучасие" - относно начина на подготовка, мотивирането на децата, успеваемост и др. полезна информация.

# 397
  • София
Айде и аз да питам да ми препоръчате учител по БЕЛ за подготовка за 7 клас  Wink

# 398
  • Ланкър, планините Овнерог
Айде и аз да питам да ми препоръчате учител по БЕЛ за подготовка за 7 клас  Wink

Тодоров

# 399
  • София

По отношениена задържане на вниманието на полумотивирано дете препоръчвам Нела Димова.
Но питай пак след като излязат резултатите  Simple Smile

# 400
  • София
Благодаря ти!Ще питам. Успех пожелавам!
 Hug
Скрит текст:
Айде и аз да питам да ми препоръчате учител по БЕЛ за подготовка за 7 клас  Wink

По отношениена задържане на вниманието на полумотивирано дете препоръчвам Нела Димова.
Но питай пак след като излязат резултатите  Simple Smile

# 401
  • София
Маджиров

# 402
  • София
Препоръчвам Весела Михайлова по БЕЛ.Много добър тандем с Иван Симеонов по математика,поне такъв бяха за моето дете.

# 403
  • София

Тодоров

Аз не бих го препоръчала. Преместих си детето от при него- губеше му времето с разни истории несвързани с учебния материал.

# 404
  • София
Благодаря за отговорите  Hug
Аз искам само БЕЛ, защото по математика мисля, че подготовката в училище и тамошната школа е достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт