Мнения за школа "Междучасие"

• 189 846
  • 679
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте,
бих искала да попитам има ли родители на деца посещавали курсовете в 3-ти клас по математика и доволни ли сте били вие и децата от курса и учителите?
Колебая се дали да ги запиша в Междучасие или в СМГ. В Междучасие доколкото се ориентирах броят на децата в група е малък, което е от полза, но имената на учителите поемащи трети клас от октомври за съжаление не ми говорят нищо.
За едната близначка ми трябва просто да се работи с нея и леко надгражда, докато при другата ще е от полза едно по-високо състезателно ниво, за да се развива.
Имате ли представа дали има отстъпка за второ записано дете, тъй като не успях да открия информация на сайта?
В момента сме 3ти клас и сме при Ваня Данова. Доволна съм. Миналата година бяхме също в Междучасие, но при Детелина Найденова. Не съм искала да сменям преподавател, но тя спря да води курсове в Междучасие. И за двете има положително отзиви в темата за СМГ. На последната родителска среща г-жа Данова се похвали, че 4-класника приет вече в СМГ е от нейна група.Когато тръгнах да търся курс по математика не исках да пускам дъщеря ми в "лудницата" на СМГ. Тук групите са по-малки, което е еквивалентно на маломерните в СМГ. За четвърти клас ще видим.

# 376
  • София
anna_bg благодаря за отзивите.
Искам да попитам дали имат домашни в Междучасие, тъй като от СМГ имаха (ходиха на първи модул втори клас), а по-късно когато ходиха за кратко в Академията нямаха домашни.

# 377
Всеки път имат домашни. Имат и пробни изпити, които се разминават като дати с тези в СМГ, така че не пречи, ако искате да се явявате и на двете места.
Моите положителни впечатления са от работата на Детелина Найденова (3кл) и Зоя Савова (4кл). И за двете съм споделяла няколко пъти в тази и предишни теми.  Peace

# 378
  • София
shrekie благодаря много и за твоето мнение и отговорът за домашните и информацията за пробните изпити. Аз също съм чувала само добри отзиви за посочените от теб преподаватели, но тази година трети клас се водят от тези учители и търся отзиви за тях конкретно - Ваня Данова,Гергана Георгиева, Емилия Гигова, Красимира Колева.
Задачите на курса на ниво учебен материал ли са - "Децата се учат да решават различни математически задачи за тяхната възраст, които им помагат да се справят с учебния материал..." или са подходящи и за явяването на състезания и има ли разлика в задачите по които се работи при различните преподаватели?

# 379
В 3 и 4 клас задачите са "състезателна математика", предимно логически задачи, а не като в училище. Целта е да ги готвят за прием в СМГ.
Учат по "Математическите читанки" и допълнителни материали, точно както на курсовете в СМГ.
Не съм забелязала съществена разлика между подхода на двете преподавателки.

# 380
  • София
Много ти благодаря за допълнителната информация. Hug

# 381
  • София
Аз имам впечатления от Ваня Данова за 4 клас, защото детето ми ходи на курсове само тогава. Доволна съм. Дъщеря ми я хареса, разбираше всичко, което тя преподава. Мога да кажа, че надгради доста. Не успя в СМГ, защото бля по състезанията. Иначе на пробен изпит не е падала под 30 точки, както на самото ОМТ и останалите приемни изпити в две училища, където беше приета. Така че според мен Ваня Данова е добър преподавател, защото си свърши работата. Wink Пак бих избрала нея. Забравих да спомена, че когато започна да ходи в Междучасие дъщеря ми беше в групата на Таня Тонова, но аз бях недоволна и я преместих.

# 382
  • Ланкър, планините Овнерог
И аз преместих Констанца миналата година от Тонева. Отиде при Гьорева и беше добре. Но за малките класове нямам идея.

# 383
  • София
Аз мога да споделя опит от курса на г-жа Колева за 3-ти клас. Строга е, сериозна и не допуска разсейване. Моят син е доста разсеян и тя му прави забележки. Добре преподава, но не всички деца я разбират - чувала съм от други родители, че децата им не я харесват. Боби и аз я харесваме.

# 384
  • София
Моля споделете каква е трудността на входящото ниво за курса в 7-ми клас?

# 385
  • София
Сериозна, но това не бива да те притеснява. Нали отиват там, за да учат. Значение имат резултатите в края на курса и най-вече на изпита.

# 386
Сериозна, но това не бива да те притеснява. Нали отиват там, за да учат. Значение имат резултатите в края на курса и най-вече на изпита.
Здравейте, записахме се при Симеонов и Димова, някой ако има наблюдения, моля да сподели.За Димова най-вече, Симеонов е ясен.
За входящият тест също събирам инфо Simple Smile

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 09:45 от jolie21

# 387
Моето дете също ще посещава школата през следващата учебна година. Ще бъде 7 клас. Избрахме г-жа Михайлова и г-жа Буюклиева - за нея нищо не знам. Моля да споделите мнение, ако имате опит с тази преподавателка.

# 388
Моето дете също ще посещава школата през следващата учебна година. Ще бъде 7 клас. Избрахме г-жа Михайлова и г-жа Буюклиева - за нея нищо не знам. Моля да споделите мнение, ако имате опит с тази преподавателка.
Здравей,
за Боюклиева знам, че много добре обяснява, на наши приятели детето ходи при нея в СМГ, даже и моят веднъж ходи пробно на неин урок и много я хареса, има и една девойка от класа ни която беше само с 2 и 3 по мат. от тази година е при нея в Междучасие и завърши с 5- ца.Така че явно е добра.

# 389
Jolie21, много благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт