Мнения за школа "Междучасие"

• 190 031
  • 679
  •   1
Отговори
# 360
  • София
На сина ми са му дали уведомително писмо с датата, за която е разпределен. На мен мейл не са ми изпращали.

# 361
Бихте ли ми казали дали се провеждат пробни изпити в събота по математика за 7 клас? И дали вече е минал първия пробен изпит  за 2014/2015.

# 362
  • Ланкър, планините Овнерог
Първите пробни минаха. На края на всеки модул са.

# 363
Бих искал да знам Вашето мнение за тези мини матури.Специално ме интересува математиката.

# 364
  • София
Нещо не ми е ясно...
Когато записвах синът ми на школа в Междучасие, ми казаха, че на края на всеки модул, ще получаваме на имейла оценката от контролното върху изучавания материал, както и кратко резюме за всеки ученик.
Някой получил ли е такова нещо?
Освен информация за промяна на курсовете, нямам нищо друго. Нито резюме, нито оценка. Самото контролно са му го върнали, но няма оценка на него.
Учителката ми каза с две думи на вратата как се справя детето и то по мое настояване.

# 365
  • София
След първите пробни изпити аз получих мейл с оценка, оценка за работата в клас и статистика за всички явили се.

# 366
След първите пробни изпити аз получих мейл с оценка, оценка за работата в клас и статистика за всички явили се.
И аз получих същото. Освен това, за всяка промяна в графика ме уведомяват своевременно на електронната поща.

# 367
  • София
Явно само аз не съм получила оценката. Иначе другите имейли си ги получавам редовно - за промяна в графика, за предстояща родителска среща.. обаче този - не  Thinking

# 368
  • София
Лара, аз получавах мейл, чрез който влизах в тяхната система и виждах оценката на детето. Такъв ми е споменът. Сега проверих. Писмото е от izpitai.me ,а не от Образователен център "Междучасие". Виж да не ти го е сложила пощата в СПАМ. Вътре има данни за пробен изпит, оценка на преподавателя, и средната оценка от този пробен изпит за целия 4 клас. После има линк към izpitai.me чрез който виждаш подробна статистика.

# 369
  • София
Миналата година, когато синът ми посещаваше Междучасие, не получих нищо от пробните тестове, освен брой точки, нанесени на самия тест. Явно зависи от преподавателя.

# 370
  • София
В izpitai.me няма нищо - пише, че ученикът още не е минал нито един тест.
Може би наистина зависи от преподавателя. Синът ми е при г-жа Колева.

# 371
  • София

Да, зависи... ама все пак... не е много приемливо да се бавят толкова. Rolling Eyes
Питай администраторите.

# 372

Да, зависи... ама все пак... не е много приемливо да се бавят толкова. Rolling Eyes
Питай администраторите.

Аз съм звъняла да питам.

# 373
  • София
Някой би ли споделил отзиви за г-н Петър Алексиев по БЕЛ.

# 374
  • София
Здравейте,
бих искала да попитам има ли родители на деца посещавали курсовете в 3-ти клас по математика и доволни ли сте били вие и децата от курса и учителите?
Колебая се дали да ги запиша в Междучасие или в СМГ. В Междучасие доколкото се ориентирах броят на децата в група е малък, което е от полза, но имената на учителите поемащи трети клас от октомври за съжаление не ми говорят нищо.
За едната близначка ми трябва просто да се работи с нея и леко надгражда, докато при другата ще е от полза едно по-високо състезателно ниво, за да се развива.
Имате ли представа дали има отстъпка за второ записано дете, тъй като не успях да открия информация на сайта?

Общи условия

Активация на акаунт