КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 27.05-02.06

• 33 221
  • 666
  •   1
Отговори
# 150
Абе не знам ама тая Миглена би трябвало да знае кой е къртицата спрямо точно този тест. Ако я поканят пак в студиото и каже кой е според нея и се обоснове добре тоя път бих й повярвал.  Rolling Eyes
Нищо чудно да са й платили в последствие  да не издава кой е,защото тя трябва да си разраства бизнеса и има нужда,а продуцентите нямат полза силен играч като нея да се появява тук там в ефир и да казва кой е,защото след като се разбра,че не е Жени,Миглена явно си е дала сметка кой е със сигурност. Още повече,че всеки от тях е чел за всеки участник по 30 факта и тя била запомнила най-много от тях....

# 151
Бе не знам дали това е бил случаят, но съм почти сигурен, че знае кой е след като се оттърси от заблудата, че е Жени. То само 4 от въпросите тука ако знаеш дали са грешни или верни като това над 30 години или къде е родена къртицата ти дават огромно предимство в търсенето даже направо аз както съм с 4 фаворита айде 5 ако броим и Киро дето съм го оставил да виси направо мога да залагам пари на конкретно лице.  Joy

# 152
1.   Къртицата от известните личности ли е или от гражданската квота?
Известна

Известни: Деян Донков, Рут Колева, Кирил, Икебаната, Гибона (5)
гражданска квота: Велислава, Любо, Тодор, Марина, Тони (5)

2. Колко копия бяха забити пред къртицата по време на номинациите миналия
четвъртък?
0 /Жени беше номинирана/
копия бяха забити на :

Тони-1
Любо-1
Икебаната-1
Велислава-1
Рут-1

Хора без копия: Тодор, Кирил, Деяб Донков, Гибона, Марина

5:5

3. Извън София ли е родена къртицата?
НЕ

Рут-София
Кирил-София
Гибона-София

Деян Донков-Видин
Икебаната-Русе
Велислава-някъде от морето, ма куде беше?
Любо-Търговище????
Тодор-Пловдив
Марина-меден рудник
Тони- не го знам?

4. По-малко от 30кг ли пренесе къртицата по време на мисията Камъните падат?
ДА  100% грешен

5. Умее ли къртицата да свири на някакъв музикален инструмент (тук Меги се забави)?
НЕ

От всички останали, кой може да свири на инструмент?

6. Кой беше от дясната страна на къртицата по време на последната нощ на къртицата :

Мъж

- мъж- Икебаната(гибона му е от дясно), Киро (деян донков), Рут (мъж), Велислава
- жена- Тодор, Марина, Гибона
- никой -деян донков, Любо
http://prikachi.com/images.php?images/738/6160738N.png
http://prikachi.com/images.php?images/739/6160739D.png

7. Има ли къртицата навършени 30 години?
ДА

Деян Донков-38
Кирил-37
Икебана-48
Гибон-50
Тодор-30 (В визитката пише 30 години, търговец, в сайта пише, че е на 31 години)!?!?!?!?!?!?!!?!!?
Тони-44

Рут-23
Велислава-25
Любо-25
Марина-23

8. Къртицата сред първите 2 групи ли беше по време на играта Самуиловите войни?
НЕ (3та група?)
1ва група:  Велислава, Тони
2ра група:  Рут, Гибона, Любо, Марина,
3та група:  Тодор, Киро
4та група:   Икебана, Донков,

6:4

9. Миналата седмица къртицата сред тримата най-заподозряни от зрителите ли беше?
НЕ

Тримата заподозряни: Азис, Тони, Киро

10. Кой е къртицата?
ЖЕНИ  100% грешен

Един от другите въпроси е грешен и направо ще ни каже, кой е Къртицата Simple Smile

Последна редакция: вт, 28 май 2013, 19:20 от realmama

# 153
Г-жа Шеста в Света и при трите теста, според мен, играеше с профила на Къртицата и не е никак случайно, че именно Тони успя да я победи с 1 верен отговор повече, те и затова не дадоха по колко отговори всеки е дал, защото ще се разбере, че и двамата знаят кой е Къртицата. Въпросът е дали от продукцията са били възложили тайно на Мадам да играе роля на Къртица в Резерв или сама е усетила кой е Къртицата. Същевременно Тони или е Къртицата, или също като Мадам се е сетил кой е Къртицата, но не му вярвам, че е играл с Гибона.
Както и по-рано казах, след отпадането на г-жа Малко бях Пийнала, оставам със заподозрени само по линия на анаграмата - Тони, Икебаната и Велислава, като Икебаната ми е най-вероятният.

А Жося и Мося са типични представители на младото, чалгизирано поколение, те принципно не са виновни, че това поколение е толкова трагично, "ценностната система" на Прехода не я създадоха бебетата, родени след 1989...

# 154
Е да де една грешка ама това една Миглена само го знае къде е сбъркала.. Laughing Ето на мен 8-ми въпрос ако знам, че е 100% верен тоест НЕ директно и окончателно ми хвърля подозренията над Икебаната, а това означава, че на трети е сбъркано, което може и да е така, но ме съмнява една толкова вманиачена на тема Жени=къртица жена да не знае точно това.  Laughing

# 155
На първия тест Мишо е играл с Гибона.
На тест 3 Миглена игра с Деян Донков! Ако беше играла с Кирил щеше да победи , защото той е къртицата!!!!! Много хитро след това спряха да казват кой по колко верни отговора има, защото започнаха да се засичат и стана мн лесно за зрителите.
На тест 4 Кристина игра с Велислава.
На тест 6 Мариана каза, че е почнала да играе с Марина , но към средата е започнала да играе с Киро, а Марина сигурно е играла с Гибона , защот тя си го подозира от самото начало
Точно от втория тест и факта , че знаем сто процента , че Миглена е играла с Жени и има 7 верни отговора се подразбира кой е къртицатаа или поне силно се стеснява кръга на заподозрените. Най - много се връзват Киро и Гибона, като последния го изключвам, защото на първият тест Мишо игра с него и въпросите бяха много лесни, а не объркващи като следващите тестове и той имаше само 6 верни отговора.

# 156
Е да де една грешка ама това една Миглена само го знае къде е сбъркала.. Laughing Ето на мен 8-ми въпрос ако знам, че е 100% верен тоест НЕ директно и окончателно ми хвърля подозренията над Икебаната, а това означава, че на трети е сбъркано, което може и да е така, но ме съмнява една толкова вманиачена на тема Жени=къртица жена да не знае точно това.  Laughing

Ако Икебаната е къртицата то Миглена щеше да има 5 грешни отговора - 2ри, 3ти, 4ти, 5ти и 10ти не отговарят за него! Мислете малко с тея глави  Grinning

# 157
Жени срещу Деян
1.ДА/ДА
2.0/0
3.НЕ/ДА
4.ДА/НЕ
5.-----------
6. muj, /nikoi
7. DA/DA
8.NE/NE
9.NE/NE
10. JENI/DONKOV
4 несъвпадения
Жени срещу Рут
1.ДА/ДА
2.0/1
3.НЕ/НЕ
4.ДА/НЕ
5.-----------
6. muj, /muj
7. DA/ne
8.NE/da
9.NE/NE
10. JENI/rut
Рут има 4 несъвпадения
Жени срещу Киро
1.ДА/ДА
2.0/0
3.НЕ/НЕ
4.ДА/НЕ
5.-----------
6. muj, /muj
7. DA/DA
8.NE/NE
9.NE/DA
10. JENI/Kiro
Киро има 3 несвъвпадание-Заподозрян номер 1
Жени срещу Икебаната
1.ДА/ДА
2.0/1
3.НЕ/ДА
4.ДА/НЕ
5.-----------
6. muj, /муй
7. DA/DA
8.NE/NE
9.NE/NE
10. JENI/Икебаната
Икебаната има 4 несъвпадения
Жени срещу Гибона
1.ДА/ДА
2.0/0
3.НЕ/НЕ
4.ДА/НЕ
5.-----------
6. muj, /жена
7. DA/DA
8.NE/ДА
9.NE/NE
10. JENI/Гибона
Гибона има 5 несъвпадения
Жени срещу Велислава
1.ДА/ НЕ
2.0/1
3.НЕ/ДА
4.ДА/НЕ
5.-----------
6. muj, /мъж
7. DA/не
8.NE/ДА
9.NE/NE
10. JENI/ВЕЛИСЛАВА
Велислава има  7
Жени срещу  Любо
1.ДА/НЕ
2.0/1
3.НЕ/ДА
4.ДА/НЕ
5.-----------
6. muj, /никой
7. DA/НЕ
8.NE/ДА
9.NE/NE
10. JENI/Любо
Любо има  8 несъвпадения
Жени срещу  Тодор
1.ДА/НЕ
2.0/0
3.НЕ/ДА
4.ДА/НЕ
5.-----------
6. muj, /жена
7. DA/DA
8.NE/НЕ
9.NE/NE
10. JENI/Тодор
Тодор има  5 несъвпадения
Жени срещу Марина
1.ДА/НЕ
2.0/0
3.НЕ/ДА
4.ДА/НЕ
5.-----------
6. muj, /жена
7. DA/не
8.NE/да
9.NE/не
10. JENI/Марина
Марина има 7 несъвпадения
Жени срещу Тони
1.ДА/НЕ
2.0/1
3.НЕ/ДА
4.ДА/НЕ
5.-----------
6. muj, /жена
7. DA/DA
8.NE/да
9.NE/да
10. JENI/ТОни
Тони има 8 несъвпадения.....

Е кво излиза, че сега е Киро ли?

Трябва да направа още 1 тест така и ще се разбере.

# 158
Ако Икебаната е къртицата то Миглена щеше да има 5 грешни отговора - 2ри, 3ти, 4ти, 5ти и 10ти не отговарят за него! Мислете малко с тея глави  Grinning
По принцип си права ама не вземаш ли предвид и какво е отговаряла Миглена?  Mr. Green Ако ти кажа примерно, че може да се е объркала за музикалният инструмент и дали е родена извън София (въпреки, че за 2-то както казах е малко вероятно) колко излизат? Май 3 а?
Сега ми стана смешно, че Миглена точно я поканиха да видим кой ще каже ако е съдила от този тест с най многото верни отговори съм почти сигурен, че ще уцели в 10-та. Wink

# 159
Пускам и какво да видя о изненада Жени  #Crazy Писна ми от тая вече,честно ви казвам.

# 160
Аз пък съм на 7-то небе - ЖЕНИ НАЙ-ГОЛЯМАТА!  Hug Hug Добре, че я поканиха, че да приема по добре присъствието на кожените бъчви, които пак развалят пейзажа в студиото!  Crossing Arms

# 161
Тая Миглена може да не е къртицата, но е като бобъра  Joy Joy

Пак ли Жени бе  Sick Sick  Sick

За мен Къртицата е Тошко  Peace

# 162
  • Ямбол
Тя се била накюмюрила. Това е най-нормалното нещо за една жена.
Обикновено так се излагат боклучавите жени, но щом е Жени К.,  значи всичко е наред.

# 163
Аз пък съм на 7-то небе - ЖЕНИ НАЙ-ГОЛЯМАТА!  Hug Hug Добре, че я поканиха, че да приема по добре присъствието на кожените бъчви, които пак развалят пейзажа в студиото!  Crossing Arms
Joy  Joy  Joy

Аууу а гадните мангали чухте ли ги  hahaha .... Не знаели моля ти се,че Жени произвежда дрехи на Визаж,ех тая Жени бе...може би новата линия е Долче и Калкана  #Crazy

# 164
Тя се била накюмюрила. Това е най-нормалното нещо за една жена.
Обикновено так се излагат боклучавите жени, но щом е Жени К.,  значи всичко е наред.

И го казва с такава гордост и лекота, все едно нищо не е станало. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт