КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 27.05-02.06

• 33 235
  • 666
  •   1
Отговори
# 165
Ванка, а на Моро зъбите ще се правят ли?  ooooh!
И тоя Моро със слънчевите очила направо цепи мрака...  Whistling

# 166

Аууу а гадните мангали чухте ли ги  hahaha .... Не знаели моля ти се,че Жени произвежда дрехи на Визаж,ех тая Жени бе...може би новата линия е Долче и Калкана  #Crazy

мен лично тая Валя не ме дразни като личност обаче Морото е противняк. Аз си мисля, че ще му скроят една шапка и на него като излъчат оня запис дето се точи на Марина и обясняваше как щял да й даде "черният кларинет" или нещо от сорта...И гледай ако Марина я номинират и оцелее в четвъртък как ще се гледат в катуня Wink

# 167
''Гадните мангали''.....Хората са страхотни,много естествени и човешки!Браво,че ще им направят зъбите!!!!

# 168
някой знае ли кога свършва форматът?
не чух Андрей дали каза 20 или 12

# 169
Не беше ли 17ти?

# 170
Ох, ако може, не давайте думата на Миглена!

# 171
  • Стара Загора
Тя и без това не може да се вреди да каже нещо!

# 172
Тест номер 3

7. Участва ли Къртицата в последното предверие?

Кой не участва и какво беше предверието?

# 173
Какво самочувствие извади Калканджиева,б....х м....му,великите те....смешничка..

# 174
Браво,че ще им направят зъбите!!!!

Какъв е смисъла? Така или иначе няма да ги поддържат. Излишно позоьрство от страна на предаването.

# 175
  • Ямбол
Рут вече не е така подпухнала, чертите и от доскоро приели овални форми, са се изострили отново.
98% съм сигурна, че абортът е факт. В което няма лошо. Просто ѝ личеше преди много.

# 176
Рут вече не е така подпухнала, чертите и от доскоро приели овални форми, са се изострили отново.
98% съм сигурна, че абортът е факт. В което няма лошо. Просто ѝ личеше преди много.

Може просто да е спряла да пие...

# 177
  • Ямбол
Може, ама надали. Не е толкова важно, просто ми направи впечатление.

Иначе им личи напрежението на всички, финалът вече не е толкова далече и всеки един си е повярвал, че ще е победител.

# 178
Какво самочувствие извади Калканджиева,б....х м....му,великите те....смешничка..
И защо Жени да няма самочувствие особено ако турим на другата страна на везната тези двете? Постигнала е достатъчно в живота си и е прославила дори страната ни в сферата в която се изявява. Достатъчно популярна е и без тези риалитита в които участва. Не говорим за някоя тийнейджърка, а за зряла жена преживяла и видяла много. Като излезеш на улицата и всеки може да ти каже коя е Жени Калканджиева защо и е да скромничи? Разбирам, че ви дразни с високото си самочувствие и на моменти арогантността си, но смешно е да се говори, че няма право на това щото това да си 6-та по красота в Света далеч не е нещо, което да бъде омаловажавано, българите нямаме чак такива успехи на тея конкурси за да отхвърляме такива неща с лека ръка. Wink

# 179
За 4- 5 дена формите не могат да се изострят или аз съм не съм добре или вие не знаете какво е аборт

Общи условия

Активация на акаунт