КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 27.05-02.06

• 33 251
  • 666
  •   1
Отговори
# 180
McKitty, благодаря ти за думите. Прекрасно е, че имаш тази мекота в характера, която те възпира да съдиш. Всички имаме нужда от нея понякога, колкото и да не личи. Предположението ти може и да се окаже истина - доста вихърно се случиха много важни неща. Времето ще покаже.   bouquet

ametista, благодаря и на теб - разбрала си ме прекрасно и се радвам, че го сподели.   bouquet

# 181
  • Ямбол
Рут вече не е така подпухнала, чертите и от доскоро приели овални форми, са се изострили отново.
98% съм сигурна, че абортът е факт. В което няма лошо. Просто ѝ личеше преди много.
За 4- 5 дена формите не могат да се изострят или аз съм не съм добре или вие не знаете какво е аборт
Не за 4-5 дни, за няколко часа, а гърдите се смъкват веднага. Зная какво е аборт, но не мога да знам дали си добре.

# 182
  • До морето
Какво беше предверието?

# 183
Aйде стига де.пета ,шеста в света..голям праз,не се ли усеща че обижда...тя живяла тя видяла тя е най най та по...

# 184
Какво беше предверието?

Да пренесат по една змия с уста.

А мисията ще е много интересна и вълнуваща! Може би най-интересната досега.

# 185
Aйде стига де.пета ,шеста в света..голям праз,не се ли усеща че обижда...тя живяла тя видяла тя е най най та по...

Мнението ми за подобните конкурси по красота не е добро, защото не обичам такива генерални заключения и определения - "най-красива българка", "най-красива в света" и пр. За мен това са... глупости.

Битката е отвратителна. Shocked

# 186
Рут вече не е така подпухнала, чертите и от доскоро приели овални форми, са се изострили отново.
98% съм сигурна, че абортът е факт. В което няма лошо. Просто ѝ личеше преди много.
За 4- 5 дена формите не могат да се изострят или аз съм не съм добре или вие не знаете какво е аборт
Не за 4-5 дни, за няколко часа, а гърдите се смъкват веднага. Зная какво е аборт, но не мога да знам дали си добре.
Мога да поспоря също ,а може просто всеки организъм да понася по различен начин  Wink

# 187
Какво беше предверието?
Бяха разделени на два отбора, и двата се справиха.
Трябваше да пренасят с уста малки змийчета, от съд с камъни до друг.
Благодарение на това че се справиха, на битката им намалят с една трета пръстта.
Гледам с едно око и се извинявам ако не съм била точна.
Много ми харесва Миглена, все едно друго момиче гледам. Браво!

# 188
Ми стани ти 6-та или не 26-та в света да не ти поставяме чак такива изисквания като е голям праз!  Joy И с какво е излъгала Жени? Злословеха ли? Злословеха! Със селски манталитет ли са? С такъв са! Кво да им се подмазва ли, че да са й на нивото?   ShockedLaughing

# 189
Тази битка звучи много зловещо  Shocked
Аз като гледам, просто не отговарям на изискванията за такова предаване  Mr. Green Mr. Green

# 190
  • До морето
Оф, това пък с шестата в света е такава голяма глупост!!!! Няма такова нещо като шеста в света. На полуфинала са 10 момичета, от които 5 се награждават (подгласнички, първи, втори и т.н.), останалите са си просто останалите 5, които не са наградени. Наш'та мома просто е била в десетката (което пак е успех), но това, че е шеста си го измислиха българските медии. Видиш ли не е от 5те избрани, ами тогава значи е шеста  ooooh! Това стана 20 години се повтаря и Жениту съвсем тактично си мълчи и клепа с мигли като я обявят така!

Дарил   bouquet

# 191
А Рут, Любо, Динката и Икебаната защо ще си почиват? newsm78 Или те ще са после?

# 192
Хаха ти чуваш ли се? Знаеш ли какво е изобщо да си в тази 10-ка на най-красивите жени в един от двата най престижни конкурси за красота сред толкова участнички? Това е такова признание колкото към самата личност на Жени толкова и към българските жени като цяло. Знаеш ли колко момичета включително и такива като тебе въпреки, че едва ли ще си го признаят биха искали да са в тази 10-ка? Приемам, че не съм прочел това, което написа и го отдавам на някакви си там твои негативни чувства към Жени колкото и дребни и незначителни да са.  Laughing

# 193
Точно! За 6- та в света. Нямам спомен какво събитие се беше случило тогава, просто един коментатор си измисли, че Жени е 6- а в света, дали да не беше по време на 94 световното. Самият коментатор си го беше съчинил шестото място, и оттам тръгна легендата. Няма класиране за пето, шесто, десето място.

# 194
  • София
Eее това беше нарочно да й кажат на Марина, че може да отвори след като изтекоха секундите. Не могат да сравняват как мъж копае и как жена.

Общи условия

Активация на акаунт