КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 27.05-02.06

• 33 377
  • 666
  •   1
Отговори
# 195
Е тия двенките ще ги побъркат докрая. Sunglasses

# 196
  • До морето
Хаха ти чуваш ли се? Знаеш ли какво е изобщо да си в тази 10-ка на най-красивите жени в един от двата най престижни конкурси за красота сред толкова участнички? Това е такова признание колкото към самата личност на Жени толкова и към българските жени като цяло. Знаеш ли колко момичета включително и такива като тебе въпреки, че едва ли ще си го признаят биха искали да са в тази 10-ка? Приемам, че не съм прочел това, което написа и го отдавам на някакви си там твои негативни чувства към Жени колкото и дребни и незначителни да са.  Laughing

Вероятно на мен говориш? Чувам се и много добре знам за какво говоря! Такава титла като "шеста в света" НЯМА! Пък ти се плюнчи колко си искаш! Ако ще спиш спокойно ако си мислиш, че съм грозна, злобна и дебела и мечтая да ида на Мис Свят - вярвай си!!!

ПП. Имам няколко мейла лично от Калканджиева с предложения за работа в нейната агенция, ама да не ти обяснявам неща, от които видимо понятие си нямаш  Hug

# 197
Ми стани ти 6-та или не 26-та в света да не ти поставяме чак такива изисквания като е голям праз!  Joy И с какво е излъгала Жени? Злословеха ли? Злословеха! Със селски манталитет ли са? С такъв са! Кво да им се подмазва ли, че да са й на нивото?   ShockedLaughing

Няма да ти отговоря,не виждам смисъл,величай си шестата в света...

# 198
Вярно е,че Жени беше 6 в света( тогава класираха до 10 място), но какво беше след това и защо я биха.... това спомня ли си някой?! С кого спеше и как създаде Визаж?

# 199
Хаха ти чуваш ли се? Знаеш ли какво е изобщо да си в тази 10-ка на най-красивите жени в един от двата най престижни конкурси за красота сред толкова участнички? Това е такова признание колкото към самата личност на Жени толкова и към българските жени като цяло. Знаеш ли колко момичета включително и такива като тебе въпреки, че едва ли ще си го признаят биха искали да са в тази 10-ка? Приемам, че не съм прочел това, което написа и го отдавам на някакви си там твои негативни чувства към Жени колкото и дребни и незначителни да са.  Laughing

smile3532 smile3532 smile3532 rotfImbo rotfImao Rolling Eyes newsm78 Ама ти сериозно ли???

Babydoll  love001

# 200
Хора,сега се прибирам и чувам Марта Вачкова да говори,че някоя участничка се била разплакала и свлякла и т.н? Ще ми обясните ли накратко каква беше битката кой се свлече и дали спечелиха? Моля  Peace

# 201
Грозна и дебела никога не бих си позволил дори и да си помисля особено в форум не ми слагай думи в устата понеже най малко е смешно. Аз ти говоря за друго – за омаловажавенето на едно такова постижение. Ти си бай каквото искаш ама ако можеше да си на мястото на Жени съм сигурен, че нямаше да му мислиш каквито и глупости да ми пишеш тука. Толкова красиви жени имаме в България и нито една от тях не е постигнала и оценена в това, което е успяла да направи тя. Ако ви топли, че от 6-то до 10-то място не са обявени официално ваша си работа, но да го омаловажавате е не само смешно ами и жалко, но така сме българите.  Rolling Eyes

# 202
  • До морето
За справка: таблицата най- отдолу:

http://en.wikipedia.org/wiki/Miss_World_1995

Въобще не омаловажавам, просто уточнявам, че това е измислица на българските медии! Иначе няма какво да спорим, факт е, че никой друг до тука не е постигнал и това! Ама язък й за постиженията като пие, псува и обижда като каруцарка. Ти си я харесвай колкото си искаш, всички сме различни. Аз не харесвам такова поведение, пък ако ще да е на шеста, ами първа по хубост ever and ever

Последна редакция: вт, 28 май 2013, 22:39 от *SamiMummy*

# 203
  • Ямбол
Бих казала евала на някого, който е победител в спорт, който е победил с ум, който е изобретил нещо, който е направил откритие, но на някого отишъл някъде с онова, което не е постигнал сам, а с природна даденост и съчетание на родителски гени, няма как да му се поклоня.

# 204
Тези работи за "красотите" не отминаха ли ...?
Май аз съм назад  Whistling

# 205
Ееее айде сега и вие пък,Жени аз не мога да я понасям честно,мега гнусна ми е,но не може да омаловажавате това,че е попаднала в 10те най-красиви на света.Няма какво да се спори по темата,попаднала в десетката на мис свят...точка,смятам че си е достатъчно постижение по рода си.

# 206
Хора,сега се прибирам и чувам Марта Вачкова да говори,че някоя участничка се била разплакала и свлякла и т.н? Ще ми обясните ли накратко каква беше битката кой се свлече и дали спечелиха? Моля  Peace

Трима бяха сложени в ковчези и ги затрупаха с пясък.
вътре бяха/спасяваха ги, т.е ги откопаваха
Киро/ Тошето
Велислава/ Марина
Тони/ Гибона

Напълно спечелена мисия, по 4 000лв на отбор.
Драмата беше при Марина, защото не можеше да откопава пясъка толкова добре колкото мъжете, накрая се срина, но успя в последните секунди да успее.

# 207
Оххх два часа и половина чакам психоложката Миглена да каже кой и е фаворита и че е стигнала до това заключение според тестовете й и накрая изръси Тони просто ей така..  Laughing Не че не ми е от 4-та фаворити ама очаквах повече от нея сигурен съм, че може ако си напрегне мисълта да каже точно кой е къртицата с категорични доводи.

# 208
Nestle93 , мерси много!
Абе...Рут нещо ми се вижда различна в лицето.

# 209
Бих казала евала на някого, който е победител в спорт, който е победил с ум, който е изобретил нещо, който е направил откритие, но на някого отишъл някъде с онова, което не е постигнал сам, а с природна даденост и съчетание на родителски гени, няма как да му се поклоня.

Подкрепям. Peace

Общи условия

Активация на акаунт