КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 27.05-02.06

• 33 388
  • 666
  •   1
Отговори
# 375
Велислава тъпа тъпа, ама според мен напипа правилната посока, тъй като и аз смятам, че Кирил е къртицата. Логиката й може да е абсурдна, но в случая смятам, че е права...

# 376
Мацки този от публиката кой беше  newsm78
Много ми е познат обаче сега въобще не се сещам за името му . Май някакъв  волейболист беше ако не се лъжа ?

# 377
  • при Дядо Коледа
Не знам защо,но и на мен Тошко ми е в главата.Все си мисля,че тенис масата е за него  Thinking може би му е някакво хоби.Не,че го е споменавал,но така ми подсказва интуицията.

Катето:Искам да чуя "Кирил Ефремов ти ли си къртицата?" и той да каже "Да" Laughing

# 378
Мацки този от публиката кой беше  newsm78
Много ми е познат обаче сега въобще не се сещам за името му . Май някакъв  волейболист беше ако не се лъжа ?

Да. Един от близнаците Братоеви. Но не знам кой точно  Embarassed Не ги различавам

# 379
Как може да са такива лицемери не ми е ясно миналият път така тримцата номинираха Жени, а сега се изреждат на Киро?! Как един от тях като са толкова сигурни, че е Киро не го заби пред него миналият четвъртък ами всичките на едно. И това се случва за 3-та седмица както каза Любо просто адската наглост и безочливост!

# 380
  • UK
Георги Братоев  Wink

# 381
Оооо.. Пропуснала съм Братоев. Grinning Heart Eyes В защита на кого е там?

Искам Кирчо на тест!
Тая Марина не я оставиха на мира, до като не я изкарат, няма да спрат да я номинират.
Изгониха цялата гражданска квота. ooooh! Whistling

# 382
Оооо.. Пропуснала съм Братоев. Grinning Heart Eyes В защита на кого е там?

Искам Кирчо на тест!
Тая Марина не я оставиха на мира, до като не я изкарат, няма да спрат да я номинират.
Изгониха цялата гражданска квота. ooooh! Whistling

Бил голям фен на предаването. Само като публика е там. Даже Иван беше изненадан.

# 383
Тони си подписа смъртната присъда с това, че номинира Киро... Жалко... Макар че не знам какъв ще е дуелът между двамата, малко вероятно Марина да успее да победи.

Много са ми забавни всички "алфа" човеци: мъже и Рут как се нахвърлят на Марина, как разсъждават напълно убедени, че е тя. Толкова ще ми е смешно, като излезе и каже, че не е тя, за да им видя муцунките.

# 384
Сега пускам и гледам и се чудя какво се плюят всичките?????????? Тоя Киро с това тежкарско държание, редом с Любо, пък и "чудният" Тошко и той така  newsm78 , какво се е случило по дяволитееееее ( макар че вчера не съм гледала още предаването)...

# 385
Едните номинират по един начин и са коалиция. А другите пак номинират еднакво, но те не са!  Mr. Green

# 386
Тони си подписа смъртната присъда с това, че номинира Киро... Жалко... Макар че не знам какъв ще е дуелът между двамата, малко вероятно Марина да успее да победи.

Много са ми забавни всички "алфа" човеци: мъже и Рут как се нахвърлят на Марина, как разсъждават напълно убедени, че е тя. Толкова ще ми е смешно, като излезе и каже, че не е тя, за да им видя муцунките.
Тони мен много ме изненада.
А според мен прекалено много енергия вложиха срещу Марина. Имало коалиции, нямало коалиции - то се видя. Любо и Рут като вълци са наточили зъби.

# 387
Ти си мислиш, че не знаят, че не е къртица ли и я подозират наистина? Grinning Цялата работа е заради тези лагери "наши" срещу "ваши".

# 388
Искам Кирил на тест! Ама надали...
Сега няма да го боли кръст  Laughing

# 389

Te знаят, че не е тя. Просто искат да изкарат всички от гражданската квота, не го ли забелязахте това? Всяка седмица си избират някой от "простосмъртните" и започват едни атаки срещу него, до като не излезе.. Така беше и с Михаил, и с Миглена, и с Марияна..

Общи условия

Активация на акаунт