КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 27.05-02.06

• 33 246
  • 666
  •   1
Отговори
# 555
Ма тя много хубава на тази снимка !

# 556
клю-клю
кога качват епизодите на сайта, че изпуснах?

# 557
много бях изумена от 'знанията'на Велислава  от предната вечер: ЕООД било Едноличен Търговец !! Shocked Айде, тя неука, ама всички: и водещи, и гости, и   публика се съгласиха???!!! Ми ка'т не нете нещо питайте бе! Не може човек да се излага така!

# 558
тук има още от непознатата за нас Велислава... нищо общо нямат за мен!

кофти е, че всички й се нахвърлят, но вярно, че е много дразнеща
особено са ми досадни хора, които трудно съставят поне две смислени изречения Grinning то не е само тя от тези в Къртицата, де

# 559
Nestle93, не мисля, че трябва да си "някой", за да казваш на друг какво мислиш за него, но не мисля, че който и да е (освен най-близките) има право да ти казва какво трябва да променяш в себе си. Sunglasses
Голяма мисъл каза.. Mr. Green Значи ако аз примерно да речем дойда у вас или на друго място живеейки по неволя под един покрив и ти се кача на главата изнервяйки те всеки ден с всевъзможни глупости ти няма да ми кажеш нищо щото не сме роднини ли?  Laughing Никой не й е длъжен на Величка тя е дошла по свой собствен избор за пари търчейки в два града на кастинги, лющейки шамар на продуцента само и само да влезе в Къртицата и да живее с непознати и никой не я е карал насила. Тея непознати или се съобразяваш с тях и се променяш ако ги дразниш или си оставаш на същото положение и си носиш последствията. Не говорим за изолиран случай с един Любо тя изнервя всички без Икебаната и Марина. Такова съжителство е двустранен процес и те трябва да се съобразяват с теб, но и ти с тях не да казваш, че ти си си такава и вината е в другите, че ти правят забележки, но никога в теб.

# 560
много бях изумена от 'знанията'на Велислава  от предната вечер: ЕООД било Едноличен Търговец !! Shocked Айде, тя неука, ама всички: и водещи, и гости, и   публика се съгласиха???!!! Ми ка'т не нете нещо питайте бе! Не може човек да се излага така!

При това тази свещена простота излиза от устата й след като е имала време да помисли от скандала си с Любо до лайфа. Той само иронично вметна "Браво, знаеш какво е..." ама никой не му обърна внимание...
Мен ме втриса от подобни хора: все неразбрани, все нещастни, все някой или нещо им пречи, все животът ги мачка и им се случват най-големите трагедии. Не мога да понасям такива пораженчески истории.

# 561
  • София
Коя зодия е Велислава? Водолейската ми природа едва я издържа Simple Smile
Дано не й се сбъдне мечтата за тв водеща!

# 562

При това тази свещена простота излиза от устата й след като е имала време да помисли от скандала си с Любо до лайфа. Той само иронично вметна "Браво, знаеш какво е..." ама никой не му обърна внимание...
Мен ме втриса от подобни хора: все неразбрани, все нещастни, все някой или нещо им пречи, все животът ги мачка и им се случват най-големите трагедии. Не мога да понасям такива пораженчески истории.

А да не говорим, че тя се засяга от най-малкото нещо. Във визитката й едно от първите неща, които се казва е, че като се била преместила на 14 години сама, в училище й се смеели, че вижда за първи път автобус, който се движи в двете посоки. Те че децата може да са много лоши е така, ама ако това й е трагедията на живота направо не знам  Grinning

# 563
Извинявай, ама Любо от висотата на каква инстанция определя кой какъв трябва да бъде и как да се държи.
От висотата на човек, който живее с нея по принуда и трябва да се съобразява и да я търпи всеки ден в продължение на 3 мноого дълги месеца главно благодарение на нейните постоянни драми.  Laughing

Ами тя също го търпи и живее по принуда с него 3 дълги месеца... Mr. Green Или просто трябва да е доволна, че се е отъркала до големите ДЗвезди, дето си мислят, че света се върти около тях?! Laughing Божее, в тая държава вече нахалството и невъзпитанието са издигнати в пиедестал . ooooh! На когото не му изнася и не може да търпи, е свободен да напусне шоуто.

# 564
И Величка ли?! Всички тв водещи искат да стават. Дъщеря ми като изръси снощи:  "мамо искам да стана тв водеща"... и направо  ooooh!
Мисля да огранича гледането на Къртицата, особено когато Николета показва едни работи с ръцете и дъщеря ми е започнала да я имитира!  ooooh!

# 565
Ами тя също го търпи и живее по принуда с него 3 дълги месеца... Mr. Green Или просто трябва да е доволна, че се е отъркала до големите ДЗвезди, дето си мислят, че света се върти около тях?! Laughing Божее, в тая държава вече нахалството и невъзпитанието са издигнати в пиедестал . ooooh! На когото не му изнася и не може да търпи, е свободен да напусне шоуто.
Кое да търпи по точно като Любо почна да й прави забележки в последните 2 седмици, а тя това го прави откакто е влязла и бог знае колко от преди това? Такива като нея, които оправдават неудачите си с липса на късмет, удари на съдбата, намеса на висши сили и прочие в България бол, но нейното е наистина патологичен случай. И какво имаш предвид със звездната препратка като дори и да нямаше нито една популярна личност в това риалити пак Величка щеше да е в същото положение? Вярно е че у нас невъзпитанието и нахалството са преобладаващ фактор, но в случаят на Любо бъркаш нещата. Все едно да се караш на учителят, че дръпнал ухото и повишил глас примерно на Иванчо, който е виновен, но обвинява Гошко и останалите си съученици за белята.  Rolling Eyes

# 566
  • София
Да бе наравно Crossing Arms Марина на мисията със заровената Величка се провали - поне 15 секунди след края на времето (показващо се на таймера на екрана)  Андрей обяви край и успех за групата..... Crossing Arms Друг път пада голямо викане "Край..край казах.."

Първо, Иван беше на терена. Второ, забавянето беше около 3-4 секунди. Другото, което е, че според мен имаше пробле с таймера. Както показваше минута и 54 секунди (за точните секунди не съм сигурна), Иван казваше, че й остават само 54 секунди, повтори го още 1-2 пъти, аз много се зачудих, тъй като виждах, че има и минута още. Скриха таймера, който се показа по-късно, но беше вече коригиран на 0 минути и не знам си колко секунди. Според мен това беше гаф и за това казаха, че мисията е успешна. Ако на някой му се знаимава да гледа пак тази част на предването.

Другото, което адски ме дразни, е, че мъжете са страшно нетолерантни към жените. Ама той е 100 кила, тежък е, за това му е трудно да мине по въжетата, а пък тя, виж я, не се раздаде докрай. А, какво му е толкова тежкото на мокрия пясък, че на Марина и било трудно, я аз, големия мъжкар, как се справих бързо. Тони и Кирил, уж имат клаустрофобия, а пък пулсът им не мръдна, ама Велислава как "симулира" пулс 130. На никой не му направи впечатление това, но всички критикуваха двете девойки.

Последна редакция: сб, 01 юни 2013, 00:21 от catty m

# 567
Някой може ли да ми каже на Тест 3, кои участваха в последното предверие и кои не?
Кои ходиха в импровизираната тоалетна и кои не?

# 568
Имаше гаф с таймера, абсолютно подкрепям. Даже се изненадах, като казаха, че мисията е успешна.

# 569
до вчера бях убедена че Тони е къртицата и сега ми е трудно да се ориентирам.. Sad
Гласувах в анкетата за Тодор , само заради "нищо не е такова, каквото изглежда"..
но вече клоня към ЛЮБО!

силно впечатление ми направи на последния тест първите 2 въпроса:

1. кой от 4-те жокера водят към къртицата:
- чувал с пясък
- количка с дистанционно
- фитнес уред
- текста "Вовечни трохи в сласт"

което автоматично за мен означава, че останали ТРИ жокера ИЗКЛЮЧВАТ заподозрени..

"Вовечни трохи в сласт" - сочеше към Тони (пълното име разбъркано) -което след отпадането му, показва че от горните 4 жокера, друг е този който сочи към къртицата

2-рия въпрос, който мисля по-горе бе споменат:

Кой от последните три жокера сочи КЪМ къртицата?
- баскетболен кош
- тенис маса
- футболна врата

и какво се оказва..че къртицата е Гибона, Марина или Любо (водейки се по последните жокери)
Още повече, че май Любо вече е разкарал Рут, казвайки и че не може да и има доверие вече...

http://www.kliuki.net/otritna-ya-lyubo-sloji-finalna-tochka-na-a … a-si-s-rut-video/

Общи условия

Активация на акаунт